Şimdi Ara

Doğubank mı androidtelefonlari.com mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung galaxy note n7000 alacağım aslında kararımı verdim gibi fakat yinede tam emin olamıyorum,ilk defa Doğubank'tan alışveriş yapacağım. Note mağazalarda 2300-2400 civarı araştırdığım kadarıyla , Doğubank'da ise 1300-1400 civarı, aslında teknika arkadaşımız deneyimlerini benimle paylaştı , çok yardımcı oldu Allah razı olsun ve gerçekten olumlu gözüküyor. Fakat yinede daha sonrasından pişman olmamak için sizinde deneyimlerinizden faydalanmak istedim açıkçası. Satış sonrası hizmet,garanti koşulları konusunda biraz bilgi ve Doğubanktan daha önce bir ürün aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJahGangsAppLe -- 2 Nisan 2012; 19:14:02 >

• Elinde fatura ve garanti belgesi olmayacağı için iş tamamıyle satıcının insafına kalmış oluyor. Aldığınız ürün olurda bozulursa satıcı sizi tanımamazlıktan gelebilir. Bu riskleri göze alıyorsanız Doğubank' tan alışveriş yapabilirsiniz.

İki yıl önce Doğubank' tan HTC Desire almıştım. Satın alırken imei numarası kayıtlı görünüyordu ama bir süre sonra imei kayıtlı değildir denilerekten telefonum görüşmelere kapatıldı. Satın aldığım yer bir ay falan oyaladı beni ama geç olsa da imei sorununu çözdü. Bunun dışında başka bir problem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Elinde fatura ve garanti belgesi olmayacağı için iş tamamıyle satıcının insafına kalmış oluyor. Aldığınız ürün olurda bozulursa satıcı sizi tanımamazlıktan gelebilir. Bu riskleri göze alıyorsanız Doğubank' tan alışveriş yapabilirsiniz.

İki yıl önce Doğubank' tan HTC Desire almıştım. Satın alırken imei numarası kayıtlı görünüyordu ama bir süre sonra imei kayıtlı değildir denilerekten telefonum görüşmelere kapatıldı. Satın aldığım yer bir ay falan oyaladı beni ama geç olsa da imei sorununu çözdü. Bunun dışında başka bir problem olmadı.
    Teşekkür ederim mesajın için. Ürünü aldığım zaman yapmam gereken kontroller nelerdir? Pek anlamıyorum bu işlerden açıklayıcı bir şekilde yazarsan çok memnun olurum IMEI numrasını öğrendikten sonra ne gibi kontrol yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJahGangsAppLe

Teşekkür ederim mesajın için. Ürünü aldığım zaman yapmam gereken kontroller nelerdir? Pek anlamıyorum bu işlerden açıklayıcı bir şekilde yazarsan çok memnun olurum IMEI numrasını öğrendikten sonra ne gibi kontrol yapmam gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki siteye girip telefonun imei numarasını yazarak kayıtlı olup olmadığını kontrol etmek gerekir.
    http://imei.tk.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Alacağınız ürünün sağını solunu iyice kontrol edin.

Kutusuz ürünleri almamanızı tavsiye ederim.

Dış görünüme göre insanları değerlendirmek pek mümkün değil ama satıcıyı gözünüz tutmadıysa alışveriş yapmayın.

Bu devirde sözün garantisi olmaz ama yine de herhangi bir problem olduğunda satıcının size yardımcı olacağına dair söz alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Aşağıdaki siteye girip telefonun imei numarasını yazarak kayıtlı olup olmadığını kontrol etmek gerekir.
    http://imei.tk.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Alacağınız ürünün sağını solunu iyice kontrol edin.

Kutusuz ürünleri almamanızı tavsiye ederim.

Dış görünüme göre insanları değerlendirmek pek mümkün değil ama satıcıyı gözünüz tutmadıysa alışveriş yapmayın.

Bu devirde sözün garantisi olmaz ama yine de herhangi bir problem olduğunda satıcının size yardımcı olacağına dair söz alın.

Alıntıları Göster
    İyi kötü başka tecrubesi olan yok mu arkadaşlar ?

• quote:

İyi kötü başka tecrubesi olan yok mu arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Tanıdıktan almak daha mantıklı. Ne bileyim yakın bir arkadaşının dayısı olur amcası olur veya hatırı sayılır biri araya girer vb.
    Çünkü herkese güvenemezsiniz. 1 ay sonra gidersin adam yerinde yok vs sıkıntı yaşamayın derim ben durduk yere.
  • garantili ürün almak en iyisi riske girmeye lüzum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

garantili ürün almak en iyisi riske girmeye lüzum yok
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/reviews/ Bu siteyi bilen var mı burdan mı alsam :/
  • quote:

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/reviews/ Bu siteyi bilen var mı burdan mı alsam :/

Seninle aynı vaziyetteyim. Ben de 2-3 ay içinde o siteden almayı düşünüyorum. Güvenilir mi ne derece ? Lütfen bilen birisi yazarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Seninle aynı vaziyetteyim. Ben de 2-3 ay içinde o siteden almayı düşünüyorum. Güvenilir mi ne derece ? Lütfen bilen birisi yazarsa...

Alıntıları Göster
    faturasız garantisiz ürün almıyosun hocam.yanlış bilgilendirme olmasın.2çeşit cihaz var.ya yurt dışından yolcu yanında getirilen cihaz alırsın,pasaport kayıtlıdır.onlarda işte @akay635 in yazdığı sorunlar yaşanabilir.
    ya da paralel ithalat cihaz alırsın.aldığın yer adına faturanı keser,içinde ithalatçı firmanın 2senelik garanti belgesi olur.imei sorguladığında da ithalat ile kayıt yazar ve silinme gibi bir durumu olmaz.sırf kvk-genpa vs garantisi olsun diye cihazlara 300-400 lira fazla para vermek çok mantıksız gelmeye başladı bana,1hafta önce ilk cihazımı aldım bende doğubanktan.galaxy nexus,avea da 2000lira iken,1420 liraya adıma faturalı,2sene garanti belgesi olan cihaz aldım.ama teknik servisine ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.

edit:forumda androidtelefonlarından ürün alan çoook kişi var.ordan almakla doğubanktan almak arasında fark yok.orasıda doğubank gibi paralel ithalat cihazlar satıyo.ama emin olmak için doğubank a gidip imei kontrol yapıp,ithalat ile kayıtlı yazısını görmek iyi gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 1 Nisan 2012; 21:05:22 >

• quote:

Bu adamlar işi biliyo gibi ve güvenilir geldi açıkçası,doğubank da türlü oyunlar dönüyordur bize denk gelir mi diye korkuyorum. Bu siteden alırsak garantisi olmuyor mu diyorsun yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJahGangsAppLe -- 1 Nisan 2012; 22:45:25 >
  • quote:

quote:

Bu adamlar işi biliyo gibi ve güvenilir geldi açıkçası,doğubank da türlü oyunlar dönüyordur bize denk gelir mi diye korkuyorum. Bu siteden alırsak garantisi olmuyor mu diyorsun yani ?

Alıntıları Göster
    Doğubank mı yoksahttp://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/reviews/ mı? fikirlerinizi öğrenebilir miyim beyler? ÖZellikle www.androidtelefonlari.com'dan alışveriş yapmış bir arkadaşımız deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

• quote:

Doğubank mı yoksahttp://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/reviews/ mı? fikirlerinizi öğrenebilir miyim beyler? ÖZellikle www.androidtelefonlari.com'dan alışveriş yapmış bir arkadaşımız deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Alıntıları Göster
    www.androidtelefonlari.com' dan alışveriş yapan yok mu arkadaşlar ?

• quote:

www.androidtelefonlari.com' dan alışveriş yapan yok mu arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Hiç bi bilen yok bu siteyi arkadaşlar ?
  • quote:

Hiç bi bilen yok bu siteyi arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Sakaryalı düzgün disiplinli bir firma , alan kişilerde sorun olmadıgını biliyorum , kendileri ithal ediyorlar ve garanti veriyorlar . Ayrıca teknik destekleri mevcut , yogun bir satıs sıraları var , kardeşim Usa de yasıyor ve oradan alma imkanım olmasa idi bu siteden alacaktım . Gerek telefon ile gerekse sitelerinden kendilerine ulaşabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulgen54

Sakaryalı düzgün disiplinli bir firma , alan kişilerde sorun olmadıgını biliyorum , kendileri ithal ediyorlar ve garanti veriyorlar . Ayrıca teknik destekleri mevcut , yogun bir satıs sıraları var , kardeşim Usa de yasıyor ve oradan alma imkanım olmasa idi bu siteden alacaktım . Gerek telefon ile gerekse sitelerinden kendilerine ulaşabilirsiniz .

bu siteden alınabilir mi yani hiç bi sorun olmaz mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

quote:

bu siteden alınabilir mi yani hiç bi sorun olmaz mı ???

Alıntıları Göster
    Hayatta neyin garantisi var arkadaşlar , hic bir sorun olmazmı garantisi kim verebilir ?

Ben size gözlemimi aktardım ,

Muhatap bir firmadır bu sitede , rastgele iş yapamadıklarını biliyoruz ,

Forumlarındaki gözlemim sikayet oldukca az ve destek veriyorlar , duyumlarım disiplinli oldukları yonunde .

Karar alıcınındır ,

Mal tesliminde vb sorun yasatacaklarını zannetmiyorum ,

Sonuc ; dedigim gibi yerleri yurtları belli, arayabilir , ticaret sicilinden kontrol edebilir, vergi dairesi kayıtlarını inceletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulgen54 -- 5 Nisan 2012; 18:18:36 >

• quote:

Hayatta neyin garantisi var arkadaşlar , hic bir sorun olmazmı garantisi kim verebilir ?

Ben size gözlemimi aktardım ,

Muhatap bir firmadır bu sitede , rastgele iş yapamadıklarını biliyoruz ,

Forumlarındaki gözlemim sikayet oldukca az ve destek veriyorlar , duyumlarım disiplinli oldukları yonunde .

Karar alıcınındır ,

Mal tesliminde vb sorun yasatacaklarını zannetmiyorum ,

Sonuc ; dedigim gibi yerleri yurtları belli, arayabilir , ticaret sicilinden kontrol edebilir, vergi dairesi kayıtlarını inceletebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    androidtelefonlarından 1600 küsüre aldım. fatura ve garantisini gönderdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat celeb

androidtelefonlarından 1600 küsüre aldım. fatura ve garantisini gönderdiler.

Alıntıları Göster
    doğubank esnafı şereflidir, yılların esnafıdır, çakallar orada tutunamaz, barındırmazlar.
    problem garanti olayından çıkıyor çünki grey ithalat kullanıyorlar. birçok dükyan iki hafta garantisi verir.

geçen aylarda sgs2 mi babama verdim, babamın htc hd touch stone model wm telini, acer liquid ferrari ile üzerine para vererek takas ettim, tel bana 400 e geldi.
    fakat telefon bilgisayara tanıtamadım herşeyi denedim ama olmadı, aradan 2- 3hafta geçti gittim aldığım yere üzerine 800 daha ekledim htc xe aldım.

yıllardır orada telefon takası yaparım hiç yamuk yapan olmadı. yalnız giriş katındaki ilk dükyanlar biraz pahalı ve seçiciler.
    Tekno market gibi çalışırlar ama, bir internet siteleri yok, aralarında bir komisyon kurup şube açamıyorlar. Biraz eski kafalılar.
    vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzavav -- 19 Nisan 2012; 23:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzavav

doğubank esnafı şereflidir, yılların esnafıdır, çakallar orada tutunamaz, barındırmazlar.
    problem garanti olayından çıkıyor çünki grey ithalat kullanıyorlar. birçok dükyan iki hafta garantisi verir.

geçen aylarda sgs2 mi babama verdim, babamın htc hd touch stone model wm telini, acer liquid ferrari ile üzerine para vererek takas ettim, tel bana 400 e geldi.
    fakat telefon bilgisayara tanıtamadım herşeyi denedim ama olmadı, aradan 2- 3hafta geçti gittim aldığım yere üzerine 800 daha ekledim htc xe aldım.

yıllardır orada telefon takası yaparım hiç yamuk yapan olmadı. yalnız giriş katındaki ilk dükyanlar biraz pahalı ve seçiciler.
    Tekno market gibi çalışırlar ama, bir internet siteleri yok, aralarında bir komisyon kurup şube açamıyorlar. Biraz eski kafalılar.
    vs vs...

Alıntıları Göster
    10-15 güne bende bir doğubank ziyareti yapayım bakalaım fiyatlar ne alemde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.