Şimdi Ara

Doğubank psp fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
21.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler acaba doğubanka psp fiyatları ne kadar. Bilen arakadaşların yardım etmesi dileğiyle

• s.erel su an için doğu bank diil de ben sana bakırköy fiyatlarını verrim bakırkoyde yer altı çarsısında psp fiyatları 340 nakite verio adamlar taksit yaparsan bu fiyat böldüğü aya göre değişio öle yane oyunlarda 70 ila 80 arası 2.00 ve altı versyon bulma şansın 100 de 1 bile diil habrin olsun belki hade 1 dielim öle yane fiyatlar doğubankta 1 ay evel tabe dükkanına göre değişio 350 den başlıo gene katta gözluk fln satan kolidorda 320 ye kdr verenini buldum habrin olsun dolarda cıktı su anki doğubank fiyatlarını bilemicem saygılarımla...
  • dogubankta "keles" elektronik die bi yer var ben ordan psp ve syphon filter dark mirror oyununu toplam 370 e aldım istersen oraya bakabilirsin eger almayı düsünüosan simdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Prince

dogubankta "keles" elektronik die bi yer var ben ordan psp ve syphon filter dark mirror oyununu toplam 370 e aldım istersen oraya bakabilirsin eger almayı düsünüosan simdiden hayırlı olsun

bu filter dediğin olay nası
  • Sanırım o oyunun ismi ama yanlış yazılmış...
  • hımmm saol dostum bnde ekran ciziklerini önlemek için bişy zannettim
  • daha güncel fiyatlar yok mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Gürcistanda laptop fiyatları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaw bu dogu bank nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummount

Yaw bu dogu bank nerde?

Sirkeci tramvay istasyonunda in ışıklardan karşıya geç sor herhangi birine herkes söyler..
  • şimdi bir saniye..

konu yarım kalmış...

bakırköy'de psp version 2 altı yok ama doğubank'ta var mı demek oluyor şimdi???

bakırköy'e yakın oturuyorum ve de bilirsiniz max. vers. 2.7 almak istiyorum...
    gittigidiyor'da vs. bu ürünler sıfır hatta garantili satılıyor. fakat fiyatları 500ytl civarında..

eğer doğubankta garantili + sıfır + version 2.7 altında varsa oradan da alabilirim...

bir de birşey duydum, bu psp'lere OEM yazılım kurulursa garanti dışı kalıyormuş... doğru mudur??

sorular çok karıştı umarım tüm sorulara bir cevap bulabilirim

eywallah ;)
  • gittigidiyordan alma derim git yüzyüze görüş ve al doğubank olabilir bakırköy olabilir ayrıca aldığın psp ninde versiyonu düşürülmüş falan olmasın el değmesin sen aç sen çıkar kutudan 2.80 altı versiyonlu al ama sonradan 1.5 yaparsın üstüne 3.03 oe b kurarsın ama bence kutuyu sen aç
  • dün tahtakalede 380e sordum arkadaşlar.yanında 32mb ms ve bir orjinal oyun var sadece.versiyonda 2.50 idi.board ta-082 mi ona bakmadım ama.
  • arkadaşlar doğubanktan bn aldım 480 e 2 gb hafıza kartı 2 de oyun atılar pspye
  • 2gb kart 55 ytl.. 480 - 55 = 425 .. aslında pek ucuz sayılmaz doğubank için.

bakırköy'de bile 420 falan
  • doğubank sağlamdır esnafı güven verir tabi yerinden alırsan
    şuan 420 oyunla beraber psp fiyatı
    tahtakalede ise 400 oyunla beraber

p.s. : doğubank a ürünü zaten tahtakale verio :D
  • arkadaşım hafıza kartı 55 milyon deilki 90 milyon fln bn öle biliyorum yanlış biliosam bnide uyarın.
    he birde bnm versiyonum 1.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_N_L -- 13 Ocak 2007; 11:48:56 >
  • 55 değilde 65-70-80 arası diyelim
  • garantili psp verelim size arkadaşlar 2,5 version
    sony eurasia garantili mallar. 2 yıl garantilidir. Sıfır üründür. Valuepack içeriği...
    450 ytl

0544 865 01 30 gün içinde ulaşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 13 Ocak 2007; 12:49:18 >
  • ben mesela psp 2.5 (şuan 3.03 oe b) + 2 gb ms + 2 umd oyun =480 e almıştım
    ama 450 ytl ile orj yani umd kullanacak ark lar için bulunmaz güzellikte bir fırsat
  • 2,5 versiyon 1,5 a düşürülebilir.

bilgilerinize...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.