Şimdi Ara

Doğubank psp fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
21.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar en başta verilen fiyatlar çok iyi eğer bulursanız bana da bilgi verin ben de alayım ben genelde psp yi alıp dağıtıyorum ve parça parça satıyorum parça isteyen veya psp si kırılan arkaaşlara hemen bekletmeden gerekli parçanın montajını yapıyorum.
    PSP bende de bulunur 1.50 versiyon olarak 400 e satıyorum ne yazık ki oluşan talebe doğu bank ve tahtakale yetişemediğinden ve kadıköydeki satıcılar toplu malı buralardan çektiklerinden bir kara borsa da oluşmuyor değil bu işlerin yıllardır içinde olan biri olarak size şunu söyliyim
    bulduğunuz ucuz psp ler açılmış tamir görmüş veya toplanmış psp dir seri noları ile size verilen kutudaki no lar birbirini tutmaz kulaklık kumandasına bir bakın orjinali altın kaplamadır sahtesi plastik kalitesi kötü ve gümüş kaplamadır. ayrıca psp alacaklar en az 400 ü gözden çıkarmak zorundasınız neden mi?
    Birkere psp lerin %90 ı ölü piksellidir kontrol etmeniz veya ettirmeleri çok zor izin vermezler 2.si aksesuarları sahte oluyor dikkat edin 3. 2.80 versiyonun üstü olan psp ler şu anda kilitlidir down edilemez bu yüzden de ucuza verilebilir. ucuza alınca işi bilmiyorsanız donwgrade için 30 ytl verirsiniz yine aynı paraya gelir.
    umarım yardımcı olmuşumdur iyi eğlenceler dilerim.

• arkadaş kesinlikle doğru söylüyor.
    şu an piyasada refurbished ürün satılmaktadır.
    ordan burdan bütün malzemeleri toplama olarak paketin içine koyuyorlar o şekilde satıyorlar.

Zaten biraz dikkatli incelerseniz anlarsınız
  • diyorum kutuyu siz açın refurbished ürün piyasada çok fazla zaten psp yi eline alınca anlarsınız genelde çiziklidir refurbished psp ler yada tuşlar yalama olmuştur ölü pikselli olsun ama refurbished olmasın
  • yaw benim söylediğim şey arkalarda kalmış ama gg üzerinden 55 ytl'ye daha yeni aldım. o yüzden 2gb kart 55 vs. dedim.

bu arada, psp'leri alırken, biz bunların vesionları test etmek için açtık, hatta orj. pillerini kullanmadık vs. diyorlar.

buna çok dikkat etmek lazım...

bu şöyle oluyor.. adamın biri geliyor psp almaya.. sıfır kutuyu açtırıyor sonra ölü pixel kontrolu yapmak istiyor.. bakıyor ve ölü pixel var, veya tuşu bozuk gibi bişi diyor. adam da tamam abi ozman buna bakalım dio ve yeni paket açtırıo (satacak yaa) sonrasında o ilk açtığı ne oluyor.. hooop senin o version kontrolu için açtım dediği paket oluo....

BU YÜZDEN KESİNLİKLE PSP ALIRKEN DİKKAT !! KESİNLİKLE PAKETİ AÇILMIŞ ! VERSİON KONTROLU YAPILMAK İÇİN VS. GİBİ DENENMİŞ ÜRÜNLERİ ALMAYIN !! KENDİNİZ BAKIN GÖRÜN AÇTIRIN ANCAK ÖYLE!!!!!

PARANIZ YOKSA, GÜVENDİĞİNİZ YERDEN UCUZA BELKİ.. AMA SONRA ÜZÜLÜRSÜNÜZ.. BENDEN SÖYLEMESİ arkadaşlar !!!!

• ordaki fiyatlar iyiymiş
  • bugun sordum sıfırı 380
  • doğubankın son fiyatları nelerdir yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • 370 civarında geziyor. . Ama versiyonları değişiyor.
  • garanti yok dimi bunlarda
  • ben 1 gb sony memory kartı orjinal keleş elektronikten 45 milyon aldım ama yan sanayi 1 gb 25 milyon mu ne öle bişeydi.....
    arkadaşlar ben keleş elektroniği çok ucuz buldum sizde bakın isterseniz diğer yerlerden daha ucuz doğubank fiyatların agöre ben 1.900 milyarlık kamı orda 1.850 liye aldım gerçek fiyatı:3.000 milyar
    ps2 ne kadar acaba doğubankta acaba doğubankta ps1de varmıdır
  • beyler
    söylemesi ayıp olacak ama

psp yi 129 dolara aldım
    Las Vegas Gamespottan.

Daha ucuza bulunabilecek yerlerde var burda.

Sıfır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero01

beyler

psp yi 129 dolara aldım
    Las Vegas Gamespottan.

Sıfır.

Eğer alabilme şansın varsa bir tane de ben almak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: zero01

beyler

psp yi 129 dolara aldım
    Las Vegas Gamespottan.

Sıfır.

Eğer alabilme şansın varsa bir tane de ben almak istiyorum..

simdilik gelme planlarım yok

netten burdaki fiyatları görebilirsiniz

oyunlar da hesaplı
  • hort
  • arkadaşlar psp 3000 almayı düşünüyorum doğubankta fiyatı ne kadardır???
  • alalı 1 yıl oldu ama psp slim+4gb hafıza kartı+3dvd oyun+kılıf aldım fakat doalrın ölü dönemıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

quote:

Orijinalden alıntı: t.a.z.i.

2gb kart 55 ytl.. 480 - 55 = 425 .. aslında pek ucuz sayılmaz doğubank için.

bakırköy'de bile 420 falan

doğubankdan ben 40 liraya 8gb aldım valla 2 gb 55 olduğunu sanmıyorum 10 lira falandır

Ya arkadaş 2007 deki mesaja şimdi cevap veriorsun.Hort olur da bu kadar olur.Bide fiyat yorumu yapıyorsun 2007 deki mesaja ve fiyata göre.Ehhh beee....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.