Şimdi Ara

dogubanka nekadar güwenebilirim arkadaslar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dogubanktan k750 almayı düsünüorm da ordan alan olup da cok problem cıkıormu acaba?ne dersiniz??yada sakın ordan alma diyen warmı?yada birazdaha para werip gerci biraz olmuyo ama garantilimi alaym siz olsanız??

• doğubankta da garantili ztn çoğu, o kdr da büyük fiyat farkı yok ve bence baya güvenli, ben birçok kez aldım ordan telefon ve hiç sorun çıkmadı, başkasından da duymadım herhangi sorun
  • saolasın kardes
  • ewet bu güne kadar bi çok kişi aldı ama pek fazla sorunlar karşılaşanı görmedimm...
  • Bende spot a karşıydım ama bundan 2 ay önce hem 6630 aldım bir sorun çıkmadı, 1 ay öncede 6230i aldım ondada sorun çıkmadı. Tabii ki aksesuarları orjinaldi. Ama şimdi yine garantili kullanıyorum

Yani diyeceğim şu, aksesuarları orjnal olduktan sonra kolay kolay bir sorun olmaz. 1 - 2 ay garanti iste aldığın yerden. Ben 6630 u alırken ve 6230'i alırken adam 6630'a 5 ay 6230i'ye 3 ay garanti vermişti.

Sıkı pazarlık lazım, birde alırken bu işlerden çoooook çok iyi anlıyormuş gibi rahat haraket edeceksin. Aldım gitti gibi lafları kullanma mesela

" Hmm, kem küm en son fyat bu mu? Yaf hocam düş biraz daha olmaz ki böyle, bak bizde fakir adamız, 3 - 4 senede bi telefon alıyoz yap bi babalık "

• Eger spot ürün alacaksan yalnızca kendi kendini rahat ettirme durumlarina girmelisin. Çünkü forumda okudugum kadarıyla bazı dostlar spot ürün aldıklarında kendilerini vatana-millete ihanet etmiş gibi hissediyorlarmış.. Bugüne kadar Dogubanktan aldigim spot yada garantili hiçbir telefonda sorun çıkmadı çok şükür.. Hersey senin ruhsal durumuna kalmış..
  • merhaba arkadaşlar

doğu banktan alış veriş yapmaktan nefret ediyorum ama mecburum....

adamların havasından geçilmiyor.
    bırakın müşteriyerine koymayı,bir çoğu dükkanlarına girenleri adam yerine bile koymuyorlar.

iyice azıtmışlar.parayı bulan şımarmış.
    nefret ediyorum oranın ortamından.inan biraz mütevazi olur,ilgilenir.

eee nasılsa mecburuz, katlanmak zorundayız onların bu triplerine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğubank'tan 6630 aldım 1 ay garantili orjinal hızlı dolduran adaptör 20 milyonluk orjinal data kablosu ve orjinal kulaklık verdi adam herhangi bir şikayette de gel dedi.Helal olsun delikanlıymış
  • doğubanka güvenim sonsuz
    yakalarsam donsuz
    muck muck öperim sabunsuz....

Vergilendirilmiş,Garantili ürünler alınız lütfen
  • ben 5 senedir ordan aliyorum bi yamuklarini görmedim
  • walla satana kadar herkes iyidir heryer güvenilirdir ama alıpta bi sorun cıktı mı cölde kalmıs kutup ayısı gibi olursun haberin olsun... teknosa bile sattıktan sonra adamı tanımıyorsa ordakiler hic takmaz bu isler köprüyü gecene kadar, ondan sonra teksin.. türkiye kanunları...
  • İstersen 1 saat Genpa teknik servisine git ,otur ve şikayetleri dinle.

http://www.genpa.com.tr/_teknik_servis_soru2

Sonra Doğubanktan alınıp alınmayacağına kararı sen ver. Garantili bile almaya bile korkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 3 Temmuz 2005, 15:11:06 >
  • dogubankta garanti öylemi kocaman bir yalan arkadasa bir amfi aldık gecen ay amfi bozuk cıktı aynıgün hatta 3 saat sonra götürdük adam gözümüze baka baka yalan söyledi bize söyledigi sey neydi sizce ''abi ben bugün siftah yapmadım yanlışınız olmasın burdan mı aldınız eminmisiniz dedi hıyar tabii sonra ortalık birbirine girdi aynen karakola tabii hep beraber
  • aslında dogubanktada dukkandan dukkana degisiyo güvenilirlik...3 kağıtcının birine denk gelirseniz işiniz zor..biraz kıl kapmanız veya şüphelenminiz o dükknadan alışveriş yapmamanız için yeterli olmalı....diğer dükkanlara geçeceksiniz hemen....
  • lan kardeşim bu doğubankın web sitesi yok mu bizde bakalım anca okuyoruz doğu bankta doğubank
  • var sanırım dogubank.com.tr ama cep tellerle ilgili bilgi yok..aslında gerçekten doğubankın sitesimi onu da bilmiyorum ama sadece garantili malların anıtımı yapılo...
  • ne sitesi yaw ala ala hiç doğubank sitesi olurmu hee?-yok ole bi site çunku tek bi dukkan diil yanı orası bi han bilem kaç katlı bisuru dukkan war anlıcan.
    -bilen arkadaşlara soruyom, guvenilir bi yer soleyebilirler mi spot tel alabilecegim ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenercan

var sanırım dogubank.com.tr ama cep tellerle ilgili bilgi yok..aslında gerçekten doğubankın sitesimi onu da bilmiyorum ama sadece garantili malların anıtımı yapılo...

ne dion ne sitesi werdigin site mecidiyekoy de baska bi magazanın ala alaa
  • o zaman gir k750 topiğine veya guncel dogubank topiğine...orada bazı arkadaşlar dükkan numaraları vermişler...ara oraları sor ne istiyosan...
  • ben 2 yıl once 7250i almıştım.banada guvenme demişlerdi ama telefonun şarzı hala 1 haftaya yakın gidiyor ve hiçbir sorun yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.