Şimdi Ara

Doğubankta Ipod Touch 3G ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm bende amerikadan 3.nesil 32gb ipod touch getirdim satmak için.Koruyucu kılıfı ve ekranına yapıştırılan ekran koruyucusunu da aldım.Hepsi faturalı ve garantili almak isteyen arkadaş olursa görüşelim.
  • ya ben ankaradyım parasını versem bana istanbul doğubanktan ipod touch3G 8Gb yada 2G 16 gb filan gönderse ...:S bana ne kadara mal olur lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihad81 -- 27 Ekim 2009; 12:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihad81

ya ben ankaradyım parasını versem bana istanbul doğubanktan ipod touch3G 8Gb yada 2G 16 gb filan gönderse ...:S bana ne kadara mal olur lütfen yardım...

hocam 3G 8gb diye bi ürün yok apple 3. nesili 32 ve 64gb olarak cıkardı.. yeni cıkan 8likler 2.nesilin aynısı sadece en yeni wersiyonla geliyo..3. nesil diye pahalıya alma.. daha ilk mesajın bilgin azdır kandırılmayasın diye söliym dedim
  • yok abi daha bişi olmadı:D ya o zamn 2.Nesil 8 gb veye 16 gb ne kadara gelir?
  • Ben dogubanktan 3g 32gb touch aldm.

Fiyati 545 lira. (indirilmis hali ) Normalde 570 .

Hakan diye biri var. Hangi dukkana sorarsan soler ordan al
  • Yurtdışı ile abartı fark yok o zaman... 300 dolar vergide koy 330 dolar. 1.5 ile çarparsak 445lira... 100 lira fark ediyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.