Şimdi Ara

Doğubankta Ipod Touch 3G ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğubanka gelmiş midir? 32 GB olanını arıyorum, ucuz yollu nasıl bulabilirim?

• doğubanka muhakkak gelmiştir.dükkanları dolaşırsanız fiyat hakkında sağlıklı bilgiye ulaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

doğubanka muhakkak gelmiştir.dükkanları dolaşırsanız fiyat hakkında sağlıklı bilgiye ulaşırsınız
    Ankarada oturuyorum. Belki gidip soran olmuştur diye açtım başlığı ama..
    Sanırım Doğubanka yol gözüküyor neticede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

ben istanbulda olduğunuzu düşünerek yazmıştım.ama yinede kendinizin gelip görmesi daha iyi.ayrıca nakit vermeniz durumunda vs. fiyat aşağılara çekilebiliyor.bunlar alacağınız fiyatlar kabataslak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

ben istanbulda olduğunuzu düşünerek yazmıştım.ama yinede kendinizin gelip görmesi daha iyi.ayrıca nakit vermeniz durumunda vs. fiyat aşağılara çekilebiliyor.bunlar alacağınız fiyatlar kabataslak olur

Alıntıları Göster
    gelmiştir

• önce doğubanka gelio apple öle üretio zaten=]
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

önce doğubanka gelio apple öle üretio zaten=]
    forumu kontrol ediyorum yeni mesaj yazıldıkça. 1 Allah ın kulu da yazmamış fiyatlarını. sonunda ben gidip öğrenip yazacam. Lüleburgaz da oturuyorum. nerden baksan 200 km vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

forumu kontrol ediyorum yeni mesaj yazıldıkça. 1 Allah ın kulu da yazmamış fiyatlarını. sonunda ben gidip öğrenip yazacam. Lüleburgaz da oturuyorum. nerden baksan 200 km vardır.

Alıntıları Göster
    Henüz dün oradaydım ve 3. nesil hiçbir ipod doğubanka henüz gelmemiş.
  • quote:

puhahahahahhaha

< Bu ileti damdan atıldı :P >
  • quote:

Ürün çıkalı 3 hafta oluyor. Doğubanka Ipodları Apple resmi olarak mı gönderiyor sanki..
    Türkiyede resmi olarak satışına başlanmamış ürünleri de ilk önce doğubankta bulmak mümkündür. Örnekler için gidip geziniz.
    Bilginize. ! .
  • quote:

quote:

Ürün çıkalı 3 hafta oluyor. Doğubanka Ipodları Apple resmi olarak mı gönderiyor sanki..
    Türkiyede resmi olarak satışına başlanmamış ürünleri de ilk önce doğubankta bulmak mümkündür. Örnekler için gidip geziniz.
    Bilginize. ! .

Alıntıları Göster
    BEN geçen hafta sonu doğubanka gitcektm touch 32 gb almak için ama misafir geldi gidemedim ama ipod 3g varmış doğubankta arkadaşımda doğubanktaki bi dükkanın numarası vardı aradık adam var dedi o heycanla fiyat falan sormayı unuttum sonrada misafir geldi gidemedimmisafir gelmesse bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helmetbond -- 28 Eylül 2009; 17:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

BEN geçen hafta sonu doğubanka gitcektm touch 32 gb almak için ama misafir geldi gidemedim ama ipod 3g varmış doğubankta arkadaşımda doğubanktaki bi dükkanın numarası vardı aradık adam var dedi o heycanla fiyat falan sormayı unuttum sonrada misafir geldi gidemedimmisafir gelmesse bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum

Fiyatla ilgili bilgiyi bekliyorum senden :)

• quote:

quote:

Bende fiyatını çok merak ediyorum. Birisi gidip araştırırsa çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

quote:

Bende fiyatını çok merak ediyorum. Birisi gidip araştırırsa çok makbule geçer

Alıntıları Göster
    hafta sonu gitcm inş. gidemessemde hafta sonu arkiyle buluşcm teli alır yazarım size

• quote:

hafta sonu gitcm inş. gidemessemde hafta sonu arkiyle buluşcm teli alır yazarım size

teli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

teli mi?

Alıntıları Göster
    TELEFONUNU

• quote:

TELEFONUNU

Alıntıları Göster
    aa evet 8GB 32GB 64GB modelleride sorarsan forumdaki arkadaşlar için iyi olur, tellerinide belirtirsen gerçekten çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFerit

aa evet 8GB 32GB 64GB modelleride sorarsan forumdaki arkadaşlar için iyi olur, tellerinide belirtirsen gerçekten çok iyi olur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3G 32gb almak isteyen varsa elimde var. 600TL'ye elden alabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-APPLE-IPOD-TOUCH-3-NESIL-32GB_W0QQidZZ21003419

• quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

Arkadaşlar 3G 32gb almak isteyen varsa elimde var. 600TL'ye elden alabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-APPLE-IPOD-TOUCH-3-NESIL-32GB_W0QQidZZ21003419

Alıntıları Göster
    Evet, konuyu ben açtım. Beklediğim cevap gelmedi. Ankara'dan kalktım İstanbul'a gittim. Doğubank'ı gezdim. Çok fazla dükkan gezemedim. Gördüğüm en ucuz Ipod Touch 32gb 3G nin fiyatı 600 TL idi.
    Bilginize.

• O zaman gg'den 569'a fena fiyata almamışım. Daha ucuzdur dogu bankta dıyordum halbuki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.