Şimdi Ara

ipod nano veya ipod touch???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu aralar ipod almak istiyorum eğer uygun fiyata bulabilirsem.ipod touch düşünüyordum fakat şarj problemi oluyor diye duyumlar aldım.şimdi 2 tane seçeneğim var ya ipod touch yada ipod nano.Sizce hangisi parasının karşılığını en iyi şekilde veriyor.Birde en uygun hangi sitede bulabilirim bu ürünleri.

Teşekkürler...

• GGde bulabilirsin.Nano alırsan müzik ve video dinleyebilirsin/izleyebilirsin, oyun vs. yükleyemezsin(1kaç tane oyun var sanırım.).Ben 2G touch aldım 1 hafta önce fazlasıyla memnunum.Kesinlike parasının karşılığını veren bir cihaz(Daha JB çıkmadı 2G için free uygulamalarla bile süper).İnternetide gayet iyi(Hafta içi PC yasak MSN'e ve DH'a iPoddan giriyorum hiçbir sorun olmuyor.)Ben şarj problemi yaşamıyorum.
  • bende ipod touch istiyorum zaten ama şarj işi benim aklımı kurcalıyordu sağolasın cevabın için.Sen nerden kaça aldın kaçgb kardeş?
  • Babam pilot Singapurdan 32GB 2.Nesil 600YTLye aldım.
  • hmm anladım peki ikisini de kullanmış arkadaşlar varsa ses kalitesi konusunda neler söyleyebilirsiniz.
  • Tabikide iPod Touch. Her türlü özelliği var arkadaşım. Dokunmatik ekran, wi-fi özelliği var ve daha sayamadığım bir sürü şey. Olmadı şimdi bu
  • üstat şarj problemi olur diye düşünüyordum ama öyle bir problem yokmuş birde ses kalitesini merak ediyorum.Acaba nasıldır nanoyla kıyaslasak
  • Konuyu açan arkadaşım bende yeni ipod nano 8gb 4g de ; ipod touch 8gb 2g var... 6 ocak 2009 tarihinde
    newyork apple store dan alındı. Bugün elime geçti. Faturası vs. mevcut 1 sene uluslararası garantisi var. eğer karar verirsen sıfır kutusunda açılmamış olarak duruyor. Özel mesaj atmana gerek yok hızlı mesaj kısmından yazman yeterli.
    Fiyat olarakda;
    ipod touch 2g 8 gb modeli için: 500ytl istiyorum bu fiyata başka yerde bulamazsın sıfırını..
    ipod nano 4g 8 gb içinde; 320ytl istiyorum... İyigünler dilerim.!
  • İlanını baltalamak için söylemiyorum(Zaten burada satış yapmak yasak ama şikayet etmeyeceğim.).

@ufuk Touch alıcaksan kesinlikle 16GB veya 32GB tavsiye ederim ben 32lik kullanıyorum 5 gb boş yerim var ki dizilerimin sadece 2 tane dizinin 1er sezonlarını , 6-7 tane film ve 350 tanede müzik attım.16GB için GGye bakmanı tavsiye ederim babam almazsa diye bakıyodum 560 ytlye 16GB görmüştüm.Nano içinde GGye bak istersen hem istediğin rengi seçersin.
  • Parası varsa tabiki alsın 16gb ve 32 gb ben dizilerimi filmlerimi laptop tan izliyorum iphone da var bende 16gb ekranı ufak geliyo önce bir hevesle başlıyor ama sonra sıkılıyosun yada üşeniyosun. GG ya bakmasın diye birşeyde yazmadım ben sadece yardımcı olmaya çalıştım istediği yerden alabilir ama 2. el çıkma ve açık çıkma ihtimali yüksek bu işlere uzak olduğun belli.!! USA'den iphone da getirdim sattım çok emin ol referansım fazla. Sana 16gb ipod touch'ında iyi seyirler
  • iPod nano, sadece müzik ve video klip için çok iyidir.Boyutları süper, pili iyi, accelometer artık onda da var ve ipod toucha göre oldukça portatif. Ancak touch, iPod olarak değerlendirilmemeli. Tamamen apayrı bir cihaz.

Eğer işim iyi ses kalitesi ve yanlızca müzik diyorsan, nano al. Pişman olmazsın.
    Eğer internet bağımlısı ise oyun delisi isen touch'a yönel. Ayrıca sadece müzik dnlersen touch'un pil ömürü oldukça iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

iPod nano, sadece müzik ve video klip için çok iyidir.Boyutları süper, pili iyi, accelometer artık onda da var ve ipod toucha göre oldukça portatif. Ancak touch, iPod olarak değerlendirilmemeli. Tamamen apayrı bir cihaz.

Eğer işim iyi ses kalitesi ve yanlızca müzik diyorsan, nano al. Pişman olmazsın.
    Eğer internet bağımlısı ise oyun delisi isen touch'a yönel. Ayrıca sadece müzik dnlersen touch'un pil ömürü oldukça iyi.

dostum cevabın için sağol.Ben kafama koydum touch alacağım çünkü dediğin gibi oyun manyağı olmasamda internet manyağıyımdır ve yanında müzik kaliteside isterim.Touch benim için biçilmiş kaftan,tek kafama takılan şey şarj konusuydu ama artık onuda pek düşünmüyorum.

• ipod touch ile kesinlikle sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum herhangi bir konuda. Bence almalısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

ipod touch ile kesinlikle sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum herhangi bir konuda. Bence almalısın..

bugün iphone 3g elime geçti bir arkadaşım dolayısiyle,gerçekten dokunmatik olması insanı feci gaza getiriyor.Kesin ipod touch alacağım.Hedefim 32gb
  • kafan rahat olsun itouch 2g garanti bi ürün ses kalitesi de perfect nano da kullanmıs bırı olarak soyluorum bunu kıyaslama yapmak cok zor cunku apple ın butun urunlerınde ses kalıtesı oldukca ii yalnız 32gb al 16 gb aldım pişmanım
  • Ses kalitesi iyi şarjı da iyi daha ne isterim.HSBC den kartımın gelmesini isterim tabiki,.3 ay önce başvurdum daha yeni gönderiyorlar canları sağolsun
  • dogubankta ipod touch 2G 16GB nin fiyatı 500-550tl arası degisiyor.orayada bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Islander -- 10 Ocak 2009; 11:38:43 >
  • Dostum geç olsun güç olmasın.Benim 2G touchı çıktığından sonraki gün alacak şansım vardı.Ancak şanssızlık eseri Belçikadaki elektronik mağazasına ürün gelmesine rağmen satışa çıkmamıştı sonra babamda geri döndü zaten alamadım.Ama o zaman alsaydım şimdiki kadar uygun fiyatlı olmayacaktı ve 16GB olacaktı.
  • Bende biraz beklesem 64gb çıkarmı acaba.Bekliyorum kartı en geç 1 haftaya elimde olacakmış ,eğer kurye geçen seferki gibi gelip beni bilgilendirmeden geri bankaya götürme gibi bir gerizekalılık yapmazsa.artık bende 10 güne kadar alırım ipod touch ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: borajik

dogubankta ipod touch 2G 16GB nin fiyatı 500-550tl arası degisiyor.orayada bakabilirsiniz

Dostum önerin için çok teşekkür ediyorum,32gb lıklar kaç tl hiç haberiniz var mı?32gb almayı düşünüyorumda bu cihazı anca 32 keser diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.