no, bu sene başlicam inşallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğudaki en iyi TIP (2. sayfa)
-
-
Hocam bende bu sene başlayacamda inşallah netter var biliyorsunuzdur baktımda acaip zor ya ne yapacaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neresi geliyor
Dicle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bununla ilgili başka bir konuya yazmıştım ben de bugün doğru olanı mı indirdim bilmiyorum ama telefona indirdim netteri. korkutucu böyle bakıldığında ama alışılıyor diyen de var, okuyan nasıl okuyorsa öyle olacak zaten ne kolay ki...
Hocam göğüs kafesinin resimni koyuo detaylı yazmış isimlerini bilr okuyamıyorum benim ezber berbat
ben de bu tarz şeyleri ezberlemekte bi noktadan sonra zorlanıyorum ama kimsenin de zaten çok kolay dediğini sanmıyorum muhtmelen bir şekilde halledilir
Sence günlük ne kadar çalışılmalı
Nobody hocama sormuştum hocam
hocam işte ben de sizinle aynı durumdayım daha çok tıp okumakta olan birine sormak lazım herhalde. bu yıl dönem 2'ye geçen arkadaşım ben çok zorlanmadım, yoğun ama aşırı kasmıyordum falan dedi bana dönem 1 için. ama zeki bi tip yani liseden tanıdığım için o potansiyeli biliyorum.
bir de pat diye anatomiyle başlamıyorlar sonradan dahil oluyor o zamana kadar okula falan da alışmış olursun belki de
Evet hocam doğrusunuz anatomi hemen başlamıyor 2. Kurulda başlıyor ki bu da kallavi Aralık ve sonrasına denk gelir. Tabii ünilerin programına bağlı her kurul arası kac hafta
buna göre biraz oynama olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 11 Ağustos 2022; 0:37:17 >
Hocam ünide ne zaman çalışmaya başlamalıyım açıldıktan sonra
Dicle iyidir. Kuzenim okuyor ve gayet memnun.
-
-
Mahvolduk
hocam niye şimdiden başladınız yahu
Hocam yksnin verdiği bir şey
Hocam bir TIP DOKTORU kolay yetişmez elbette. Ama sınavlardan cidden kan alacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X