< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Doğudaki en iyi TIP (4. sayfa)
-
-
Ahahha hocam tıpta günü gününe yalanına kaptırmayın kendinizi 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kendimi biliyorum o kadar disiplinli olamam sanırım hocam haklısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğitim kalitesi olarak dicle fırat inönü antep hepsi aynı gibidir ama şehir olarak malatya öne çıkıyo zaten sıralamasıda önde doğunun parisi gibi bişey
-
bunu göstermiyorlar bile. eğer hocan iyi bir hocaysa gereksiz bilgiler vermez derste.
-
Knk böyle her ayrıntı ezberlenmiyor genelde.Calcaneus kemiğinde sadece sustentaculum tali'yi bilsen yeter.Her eklemin ismini ve türünü bilmek zorundasın orada zorlanıyor insanlar genelde.Ve sırt kaslarının ayrı ayrı hangi hareketleri yaptırdığını , hangi damarın nerede olduğu vs vs.
Anatomi değilde biyokimyanın 3.kurul konuları zor olur genelde.Çıkmış tus sorularına bakın 2 3 tane öyle cevaplamıştım ben bu sene.
Hocam yani bu sayfadaki yazanlari oyle olduğu gibi ezberlemiyor muyuz, öyleyse gayet iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya sev ya terket
China Wuhan Tıp Fakültesi. Covid ve bölgesel kapanma ile sağlık eğitimi ve araştırmalarında başka bir boyuta, seviyeye geçmiş olabilirler
atatürk üni tıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok ezberlediğin şeyler oluyor da bunun gibiler değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X