Şimdi Ara

DOĞUDAN TELEFON GETİRTSEM KAYIT YAPTIRABİLİRMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım doğuda askerlik yapıyor. telefonlarda ucuzmuş. Ordan telefon alsak kayıt yaptırıp kullanabilirmiyiz.

• pek guvenli olmyuor be dostum tavsiye etmem
  • Aslında baya bi ucuz oluyomuş
    Bi yolu varmı yani mesela adamlar imei klonluyorsa eski telefonumun imei ni klonlatsam falan
    yada kayıt ettirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsnmez

Aslında baya bi ucuz oluyomuş
    Bi yolu varmı yani mesela adamlar imei klonluyorsa eski telefonumun imei ni klonlatsam falan
    yada kayıt ettirsem
    Faturasız ürün almak; imei klonlamak hem yasal değil hem riskli. Bu konuda kararını kendin vermelisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: gsnmez

yada kayıt ettirsem

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Faturasız ürün almak; imei klonlamak hem yasal değil hem riskli. Bu konuda kararını kendin vermelisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: gsnmez

yada kayıt ettirsem

Alıntıları Göster
    bende doğuda askerlik yaparken aldım, ucuz olduğu hikaye batıdaki garantisiz tellerle fiyat farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_gmrk

bende doğuda askerlik yaparken aldım, ucuz olduğu hikaye batıdaki garantisiz tellerle fiyat farkı yok

Alıntıları Göster
    klon filan dertli is ya
    klonlatsan bile geri kapatıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmmr

klon filan dertli is ya
    klonlatsan bile geri kapatıyolar

Alıntıları Göster
    Sakat iş arkadaşım.Hem klonlatmama tehlikeli iş hemde riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Sakat iş arkadaşım.Hem klonlatmama tehlikeli iş hemde riskli.

Alıntıları Göster
    ya hakkat sakat iş uraşmak lazım... ayrıca doğudan getirtmene demez oturduğun yerlerin yaqkınında grey satan yerler vardır faturasız kayıtsız. doğuyla aralarında pek fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. ama uğraşırım diyorsan al nasıl kayıt ettierceğin d.hde ayrıntılı yazıyor. iice oku gözün kesiyorsa büük bi fiyat farından kurtarırsın bütçeyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: romantikçck

ya hakkat sakat iş uraşmak lazım... ayrıca doğudan getirtmene demez oturduğun yerlerin yaqkınında grey satan yerler vardır faturasız kayıtsız. doğuyla aralarında pek fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. ama uğraşırım diyorsan al nasıl kayıt ettierceğin d.hde ayrıntılı yazıyor. iice oku gözün kesiyorsa büük bi fiyat farından kurtarırsın bütçeyi...

Alıntıları Göster
    e ama benim bazi arkadaslar yurtdisindan getirdikleri telefonlarini kayit yaptirmadiklari halde hala kullaniyorlar, nasil oluyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

e ama benim bazi arkadaslar yurtdisindan getirdikleri telefonlarini kayit yaptirmadiklari halde hala kullaniyorlar, nasil oluyor ki?

Alıntıları Göster
    kapatırlar kaydettirmedilerse fazla sürmez kapanması...
  • quote:

kapatırlar kaydettirmedilerse fazla sürmez kapanması...

Alıntıları Göster
    doğudaki kaçak telefonlar ile batıdaki garantisizler arasında pek fark olmuyor. ancak ilk elden bulunabilirse ciddi fiyat farklı olabilir. o da çok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

doğudaki kaçak telefonlar ile batıdaki garantisizler arasında pek fark olmuyor. ancak ilk elden bulunabilirse ciddi fiyat farklı olabilir. o da çok zor...

Alıntıları Göster
    Valla benim sx1 i değişim yaptılar başarı kaydettirmeyi unutmuş,faturalı telefonu kapatmasınlar diye bir hafta uğraştık.Riskli bir iş aman aman uzak dur diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoyasatasancocuk

Valla benim sx1 i değişim yaptılar başarı kaydettirmeyi unutmuş,faturalı telefonu kapatmasınlar diye bir hafta uğraştık.Riskli bir iş aman aman uzak dur diyorum.

Alıntıları Göster
    100-200 ytl için verdiğin tüm paraya yazık etme biraz daha sık dişini garantili herşeyiyle tam bir telefon al derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

100-200 ytl için verdiğin tüm paraya yazık etme biraz daha sık dişini garantili herşeyiyle tam bir telefon al derim ben

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

+101

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

+101

Alıntıları Göster
    100-200 tl olsa iyi ama resmen yarı fiyatına. Bu imei kapanması iki imei in çakışmasından oluyor. Neyse teşekkürler. belki denerim şansımı

• quote:

Orijinalden alıntı: gsnmez

100-200 tl olsa iyi ama resmen yarı fiyatına. Bu imei kapanması iki imei in çakışmasından oluyor. Neyse teşekkürler. belki denerim şansımı

Alıntıları Göster
    arıza yapınca görürsünüz. servisler parasıyla bile yapmıyor. mahalle tamircilerine dağıttırırsınız sonra. biz şimdi ne söylesek boş. bir nusubet bin..... her insan hayatında enaz bir kere düşer bu hataya zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo078

arıza yapınca görürsünüz. servisler parasıyla bile yapmıyor. mahalle tamircilerine dağıttırırsınız sonra. biz şimdi ne söylesek boş. bir nusubet bin..... her insan hayatında enaz bir kere düşer bu hataya zaten.

Alıntıları Göster
    sen en iisi biras daa biriktir git garantili taş gibi için rahat etsin sorta başın belaya girmesin dostum
  • quote:

sen en iisi biras daa biriktir git garantili taş gibi için rahat etsin sorta başın belaya girmesin dostum

Alıntıları Göster
    yaw daha sonra astarı yuzunden pahalı oluyo :( en iyisi garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmmr

yaw daha sonra astarı yuzunden pahalı oluyo :( en iyisi garantili

Alıntıları Göster
    HORT... :D HEMDE 5 YILLIK HORT.....

AMA HORTLATMAK İÇİN GEÇERLİ Bİ NEDENİM VAR... bende böyle doğuda askerlik yapan birine telefon getirtsem kapatır diyosunuzda neyi kapatıyolar anlamaadım :S adam gibi bilgilendircek yok mu:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovis

HORT... :D HEMDE 5 YILLIK HORT.....

AMA HORTLATMAK İÇİN GEÇERLİ Bİ NEDENİM VAR... bende böyle doğuda askerlik yapan birine telefon getirtsem kapatır diyosunuzda neyi kapatıyolar anlamaadım :S adam gibi bilgilendircek yok mu:S

Alıntıları Göster
    Ben de doğuda askerlik yaptım da, bir kere telefonlar çakma çin malı. İphone 4 var diyorlardı 200 liraya, gördüm tamamen çin malı. Çakma. Hiç para vermeyin, getirtmeyin de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.