Bildirim
DOĞUDAN TELEFON GETİRTSEM KAYIT YAPTIRABİLİRMİYİM?
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pek guvenli olmyuor be dostum tavsiye etmem -
Aslında baya bi ucuz oluyomuş
Bi yolu varmı yani mesela adamlar imei klonluyorsa eski telefonumun imei ni klonlatsam falan
yada kayıt ettirsem -
Faturasız ürün almak; imei klonlamak hem yasal değil hem riskli. Bu konuda kararını kendin vermelisin.quote:
Orijinalden alıntı: gsnmez
Bi yolu varmı yani mesela adamlar imei klonluyorsa eski telefonumun imei ni klonlatsam falan
yada kayıt ettirsem
quote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
yada kayıt ettirsem
-
bende doğuda askerlik yaparken aldım, ucuz olduğu hikaye batıdaki garantisiz tellerle fiyat farkı yokquote:
Orijinalden alıntı: akay635
Faturasız ürün almak; imei klonlamak hem yasal değil hem riskli. Bu konuda kararını kendin vermelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
yada kayıt ettirsem
Alıntıları Göster
-
klon filan dertli is yaquote:
Orijinalden alıntı: yilmaz_gmrk
bende doğuda askerlik yaparken aldım, ucuz olduğu hikaye batıdaki garantisiz tellerle fiyat farkı yok
Alıntıları Göster
klonlatsan bile geri kapatıyolar -
Sakat iş arkadaşım.Hem klonlatmama tehlikeli iş hemde riskli.quote:
Orijinalden alıntı: drmmr
klon filan dertli is ya
klonlatsan bile geri kapatıyolar
Alıntıları Göster -
ya hakkat sakat iş uraşmak lazım... ayrıca doğudan getirtmene demez oturduğun yerlerin yaqkınında grey satan yerler vardır faturasız kayıtsız. doğuyla aralarında pek fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. ama uğraşırım diyorsan al nasıl kayıt ettierceğin d.hde ayrıntılı yazıyor. iice oku gözün kesiyorsa büük bi fiyat farından kurtarırsın bütçeyi...quote:
Orijinalden alıntı: Bestcooll
Sakat iş arkadaşım.Hem klonlatmama tehlikeli iş hemde riskli.
Alıntıları Göster
-
e ama benim bazi arkadaslar yurtdisindan getirdikleri telefonlarini kayit yaptirmadiklari halde hala kullaniyorlar, nasil oluyor ki?quote:
Orijinalden alıntı: romantikçck
ya hakkat sakat iş uraşmak lazım... ayrıca doğudan getirtmene demez oturduğun yerlerin yaqkınında grey satan yerler vardır faturasız kayıtsız. doğuyla aralarında pek fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. ama uğraşırım diyorsan al nasıl kayıt ettierceğin d.hde ayrıntılı yazıyor. iice oku gözün kesiyorsa büük bi fiyat farından kurtarırsın bütçeyi...
Alıntıları Göster
-
kapatırlar kaydettirmedilerse fazla sürmez kapanması...quote:
Orijinalden alıntı: BuZZLuCK
e ama benim bazi arkadaslar yurtdisindan getirdikleri telefonlarini kayit yaptirmadiklari halde hala kullaniyorlar, nasil oluyor ki?
Alıntıları Göster -
doğudaki kaçak telefonlar ile batıdaki garantisizler arasında pek fark olmuyor. ancak ilk elden bulunabilirse ciddi fiyat farklı olabilir. o da çok zor...quote:
kapatırlar kaydettirmedilerse fazla sürmez kapanması...
Alıntıları Göster -
Valla benim sx1 i değişim yaptılar başarı kaydettirmeyi unutmuş,faturalı telefonu kapatmasınlar diye bir hafta uğraştık.Riskli bir iş aman aman uzak dur diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: muratt45
doğudaki kaçak telefonlar ile batıdaki garantisizler arasında pek fark olmuyor. ancak ilk elden bulunabilirse ciddi fiyat farklı olabilir. o da çok zor...
Alıntıları Göster -
100-200 ytl için verdiğin tüm paraya yazık etme biraz daha sık dişini garantili herşeyiyle tam bir telefon al derim benquote:
Orijinalden alıntı: ufoyasatasancocuk
Valla benim sx1 i değişim yaptılar başarı kaydettirmeyi unutmuş,faturalı telefonu kapatmasınlar diye bir hafta uğraştık.Riskli bir iş aman aman uzak dur diyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Contranarya
100-200 ytl için verdiğin tüm paraya yazık etme biraz daha sık dişini garantili herşeyiyle tam bir telefon al derim ben
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
100-200 ytl için verdiğin tüm paraya yazık etme biraz daha sık dişini garantili herşeyiyle tam bir telefon al derim ben
+101
-
100-200 tl olsa iyi ama resmen yarı fiyatına. Bu imei kapanması iki imei in çakışmasından oluyor. Neyse teşekkürler. belki denerim şansımıquote:
Orijinalden alıntı: romantikçckquote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
+101
Alıntıları Göster
-
arıza yapınca görürsünüz. servisler parasıyla bile yapmıyor. mahalle tamircilerine dağıttırırsınız sonra. biz şimdi ne söylesek boş. bir nusubet bin..... her insan hayatında enaz bir kere düşer bu hataya zaten.quote:
Orijinalden alıntı: gsnmez
100-200 tl olsa iyi ama resmen yarı fiyatına. Bu imei kapanması iki imei in çakışmasından oluyor. Neyse teşekkürler. belki denerim şansımı
Alıntıları Göster -
sen en iisi biras daa biriktir git garantili taş gibi için rahat etsin sorta başın belaya girmesin dostumquote:
Orijinalden alıntı: selo078
arıza yapınca görürsünüz. servisler parasıyla bile yapmıyor. mahalle tamircilerine dağıttırırsınız sonra. biz şimdi ne söylesek boş. bir nusubet bin..... her insan hayatında enaz bir kere düşer bu hataya zaten.
Alıntıları Göster -
yaw daha sonra astarı yuzunden pahalı oluyo :( en iyisi garantiliquote:
sen en iisi biras daa biriktir git garantili taş gibi için rahat etsin sorta başın belaya girmesin dostum
Alıntıları Göster -
HORT... :D HEMDE 5 YILLIK HORT.....quote:
Orijinalden alıntı: drmmr
yaw daha sonra astarı yuzunden pahalı oluyo :( en iyisi garantili
Alıntıları Göster
AMA HORTLATMAK İÇİN GEÇERLİ Bİ NEDENİM VAR... bende böyle doğuda askerlik yapan birine telefon getirtsem kapatır diyosunuzda neyi kapatıyolar anlamaadım :S adam gibi bilgilendircek yok mu:S -
Ben de doğuda askerlik yaptım da, bir kere telefonlar çakma çin malı. İphone 4 var diyorlardı 200 liraya, gördüm tamamen çin malı. Çakma. Hiç para vermeyin, getirtmeyin de.quote:
Orijinalden alıntı: Dovis
HORT... :D HEMDE 5 YILLIK HORT.....
AMA HORTLATMAK İÇİN GEÇERLİ Bİ NEDENİM VAR... bende böyle doğuda askerlik yapan birine telefon getirtsem kapatır diyosunuzda neyi kapatıyolar anlamaadım :S adam gibi bilgilendircek yok mu:S
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ınsert sım ne demek
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- simlog şikayet
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefondan hesap makinesi silindi
- virüs temizleme
- telefon hoparlör temizleme
- telefon hızlandırma
- gök gürültüsü tehlikelimi
- yenilenmiş telefon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X