Şimdi Ara

Doğum günü Hediyesi Tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Kız Arkadaşıma Hediye almak istiyorum ama etkileyici bişey olmasını istiyorum sakın pırlanta tek taş demeyin alsamda kabul etmeyecek bi huya sahip bi insan daha geniş fikirleri olan arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum.

• yoksa saç düzleştirici al yhaa kıslar chokk sevér öle şeeleri . . . . xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: jellypoom

yoksa saç düzleştirici al yhaa kıslar chokk sevér öle şeeleri . . . . xD

Emo'lar daha çok sevmez mi ?
  • emo ayrımı yapma bütün kıslar bakımlı olmayı sever ve en chok dikkat ettikleri seyde saçları dır. . ..
  • Kız arkadaşınız acaba sevgiliniz mi?

Sevgilinizse yaşıda yazarsanız iyi şeyler çıkabilir
  • tam olarak sevgilim sayılmaz aslında, seviyorum onu kendisinede itiraf ettim ama henüz bi cevap almış değilim ama olumsuz olsaydı hiç görüşmezdi diye düşünüyorum. sanırım sevgili olmamız içim beni biraz daha tanıması gerektiğini düşünüyor. yaş 26
  • ne hediye alırsın bilmem ama kocamaaaannnn bi buket kır çiçeği al hediyenin yanında. yanına giderken arkanda sakla ve yanıan gittğğinde birden çıkar ve ona doğru uzat. .. . anında boynuna sarılıcaktır bak demedi deme. .. . :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MovieMaKeR

tam olarak sevgilim sayılmaz aslında, seviyorum onu kendisinede itiraf ettim ama henüz bi cevap almış değilim ama olumsuz olsaydı hiç görüşmezdi diye düşünüyorum. sanırım sevgili olmamız içim beni biraz daha tanıması gerektiğini düşünüyor. yaş 26

"... yada senin kendini biraz daha tanıtmanı bekliyor"

Benimde yarına bi doğum günü hediyesi bulma gibi bi problemim var. Onun resmini photoshopla bi film afişi gibi yapmayı planlıyotum ama yarına yetişirmi bilmem.. sonrasındada o resmi poster boyutunda büyütücektim
  • ii söyledin vaLLa :))) ama kendimi tam istediğim derecede ve hızda tanıtmaya devam ettiğimi düşünüyorum ama doğum günü olayında yabancıda kalmak istemiyorum :S ben aslında şöyle düşünmüştüm..
    şu küçük civcivler olur böyle kurarsın yürümeye başlarlar :) öyle bişey alayım hediyenin yanında hediyeyi vermeden önce avcunu açıp içine bırakayım avcunun içinde başlasın yürümeye diye düşündüm ama aklımdaki o tatlı civcivi bulabileceğimi düşünmüyorum. :( alacağım hediyeninde boyut olarak küçük bişey olmasını istiyorum yani onula buluşup biyerlerde oturmaya gittiğimizde elimde bi hediye paketi olduğunu farketmesini istiyorum. hediyeyi vermeden önce doğum günü dışında herhangi ama içine dalıp gidecek konular açıp kendisini doğumgünü olayından çıkarıp hiç beklemediği bi anda kutlamak yani hazırlıksız yakalamak istiyorum.. çok şeymi istiyorum :((

• 1 paket çikolata alınır...
    Sonra bu çikolata paketi açılır...
    her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır...
    Daha sonra bir not yazılır ve çikolataların üzerine konur...
    Paket kapatılır ve sevgiliye verilir…

paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil aşkım…
  • hoca kız sevgilim diil diorum seviyorum ama diiL kız sevgilim olabilmesi için daha uzun bi süreç gerekli olduğunu düşünüyo, diye tahmin ettiğimi söylüyorum sen çikolataların tadı seninki kadar deildi diye not yaz diosun kız daha yüzüme bakmaz :D yok abi yok ben en iisi doğum gününe kadar kendimi biyerden aşağı atıp hastanelik olayım böylece doğum gününü kutlamadığım için felan kendimi suçlu hissetmem :S

quote:

Orjinalden alıntı: koraystyle

1 paket çikolata alınır...

• quote:

hoca kız sevgilim diil diorum seviyorum ama diiL kız sevgilim olabilmesi için daha uzun bi süreç gerekli olduğunu düşünüyo, diye tahmin ettiğimi söylüyorum sen çikolataların tadı seninki kadar deildi diye not yaz diosun kız daha yüzüme bakmaz :D yok abi yok ben en iisi doğum gününe kadar kendimi biyerden aşağı atıp hastanelik olayım böylece doğum gününü kutlamadığım için felan kendimi suçlu hissetmem :S

quote:

o zaman şöyle yapalım notun sonundaki aşkım kelimesini çıkaralım ve hiç biri senin kadar tatlı değil diyelim sadece

• quote:

ii söyledin vaLLa :))) ama kendimi tam istediğim derecede ve hızda tanıtmaya devam ettiğimi düşünüyorum ama doğum günü olayında yabancıda kalmak istemiyorum :S ben aslında şöyle düşünmüştüm..
    şu küçük civcivler olur böyle kurarsın yürümeye başlarlar :) öyle bişey alayım hediyenin yanında hediyeyi vermeden önce avcunu açıp içine bırakayım avcunun içinde başlasın yürümeye diye düşündüm ama aklımdaki o tatlı civcivi bulabileceğimi düşünmüyorum. :( alacağım hediyeninde boyut olarak küçük bişey olmasını istiyorum yani onula buluşup biyerlerde oturmaya gittiğimizde elimde bi hediye paketi olduğunu farketmesini istiyorum. hediyeyi vermeden önce doğum günü dışında herhangi ama içine dalıp gidecek konular açıp kendisini doğumgünü olayından çıkarıp hiç beklemediği bi anda kutlamak yani hazırlıksız yakalamak istiyorum.. çok şeymi istiyorum :((

hocam bu süreçteki ilk kuralı hatırlatıyorum sana.

kural 1:

Kızlar asla bişeyi kolay kolay unutmazlar :) 2,5 yıl önce yaşadığınız bi tartışmada bile "sen bana böle böle demiştin" diyebilcek hafızaya sahip yaratıklardır. bu yüzden planının son kısmını bidaha gözden geçirmeni tavsiye eder sana bu zorlu yolculukta başta sabır sonra başarılar dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: jellypoom

emo ayrımı yapma bütün kıslar bakımlı olmayı sever ve en chok dikkat ettikleri seyde saçları dır. . ..

emolar şok datlı oluyor ya..
  • quote:

deişik ve güzel bi hediye bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.