Şimdi Ara

Ankara Kızılay'da En Güzel Nargile Yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızılay'da olmasın ilk tercih tabiki. Ankaralılar dökün eteklerinizdeki nargileci cevherleri. Nerelerdedir bu güzel nargile yapan yerler. Yıllar önce Sel kafe adam akıllı bi yerken Rasim abi vardı. Megasite'de çalışıyordu o güzel yapıyordu o gidince nargilenin de tadı kaçmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Haziran 2009; 0:20:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızılay'da Nefes Kesen Nargile Deneyimi

Ankara'nın kalbinde yer alan Kızılay, nargile tutkunları için bir cennet niteliğindedir. Şehrin bu hareketli bölgesinde, her zevke ve bütçeye uygun çok çeşitli nargile kafeler bulacaksınız.

Kızılay'ın En İyi Nargile Cafeleri

[Kızılay Nargile Cafe Adı] zarif ambiyansı ve geniş nargile yelpazesiyle öne çıkıyor. [Kızılay Nargile Kafeler Adı] ise canlı müzik performansları ve nefes kesici şehir manzarasıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. [Kızılay'da Nargile İçilecek Yerler] listesi sayısız seçenek sunuyor, ister samimi bir ortam arıyor olun ister kalabalık bir gece yaşamak isteyin.

Ankara Kızılay'da En İyi Nargile

Kızılay'daki nargile kafeler, geleneksel tatlardan egzotik karışımlara kadar çok çeşitli nargile seçenekleri sunuyor. En iyi nargile deneyimini yaşamak için [Ankara Kızılay En İyi Nargile] seçeneklerine göz atmanızı öneririz.

Kızılay Nargile Fiyatları

Kızılay'daki nargile fiyatları kafeye ve seçtiğiniz nargile türüne göre değişmektedir. Genel olarak fiyatlar [Kızılay Nargile Fiyatları] aralığında seyretmektedir.

Nargilenin Tadını Çıkarma İpuçları

Kızılay'daki nargile deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için şu ipuçlarını izleyin:

• Tercihlerinize uygun bir nargile çeşidi seçin.
    • Nargilenizi rahat bir ortamda içmenin keyfini çıkarın.
    • Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle sohbet edin ve anın tadını çıkarın.

Ankara Kızılay'ın hareketli atmosferinde, mükemmel nargile deneyiminizi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. İster yerel bir sakin ister ziyaretçi olun, buradaki kafeler size unutulmaz bir nargile deneyimi sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi ara mısır a çok giderdik. eskiden güzel di ama şimdi nasıl bilmiyorum. belkide kapanmıştır.
  • Mısır benim okuldan hocamın. Dükkan daha doğrusu. Orası da çok çakal dolu şu anda.
  • koliba. ama çok kalabalık oluyor.
    yer: metrodan karanfil çıkışından çık dosdoğru yürü. karşıya geç olgunlar kitapçılara gelmeden sağda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es@T -- 4 Haziran 2009; 0:29:53 >
  • Tam nerde onu da söylersek iyi olur aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: es@T

koliba. ama çok kalabalı oluyor.

ordanda tepeden su mı sıkıyolar- fıslatıyolar mı napıyolar. kafam ıslanıyo
  • quote:

koliba. ama çok kalabalık oluyor.
    yer: metrodan karanfil çıkışından çık dosdoğru yürü. karşıya geç olgunlar kitapçılara gelmeden sağda.

Kolibanın Nargilesi Bence Hoş Değil Mekan Güzel Ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

quote:

koliba. ama çok kalabalı oluyor.

ordanda tepeden su mı sıkıyolar- fıslatıyolar mı napıyolar. kafam ıslanıyo

Dersane vrsa yukarıda normaldir hocam.
  • Kesin olarak Tömbeki Kafe.

Hem nargilesi tek kelimeyle mükemmel hem de yemekleri. Fiyatlarda uygun.

kızılayda kocatepenin arasında kalıyo. metropol sinemasının yanındaki barın hemen bitişiğinde
  • Artık hiçbir şeyin tadı kalmadı. Eskiden insanlar daha iyi yaşarlardı, daha cömertti. Beypazarı'ndaki esnaflar, baston yapan dede, gül şeklinde domates oyan aşçı çok iyi kalpli insanlardı. Sonbahar ve kış aylarında dilenirdik. Ama Cebrail kılıcını sallayıp da kışı kovalayınca ve dünyayı sarmaya başlayınca biz de kalkar, bedava ikram edilen nargileleri içerdik. Ve o nargilelerin tadı gerçekten harikaydı.
  • sakaryada çatı cafe var gusel yapıolar. 2 kere içtk guseldı yanıi...kızılay olmasın dedın ama ...:)
  • konur 2 deydi sanırım

köşedeyiz

adı üstünde köşede

güzeldi beğenmiştim doğrusu ayrıca mekan olarakda sakin ve hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

konur 2 deydi sanırım

köşedeyiz

adı üstünde köşede

güzeldi beğenmiştim doğrusu ayrıca mekan olarakda sakin ve hoş

İşte anahtar. Sakin mekan.
  • Tunalı Cafe Kafa, Bahçeli Seyir Kafe Bu semtlere gel gençlerden kime sorarsan sor sana yerini tarif ederler.
  • Mısır Fokur Keyfi var.Zaten cogu kisi biliyodur ama Unal abi metronun Karanfil Cıkısından cık bi 500m falan yuru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Tunalı Cafe Kafa, Bahçeli Seyir Kafe Bu semtlere gel gençlerden kime sorarsan sor sana yerini tarif ederler.

Seyir'i biliyorum daha önceden gitmiştim ama nargileye gitmemiştim. Denemek lazım.

Mısır Fokur Keyfi acaba düşündüğüm yer mi diye merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Tunalı Cafe Kafa, Bahçeli Seyir Kafe Bu semtlere gel gençlerden kime sorarsan sor sana yerini tarif ederler.

Seyir'i biliyorum daha önceden gitmiştim ama nargileye gitmemiştim. Denemek lazım.

Mısır Fokur Keyfi acaba düşündüğüm yer mi diye merak ediyorum.

seyirde atraksiyon nargileler güzel

mısır eskiden iyiydi de daimi müşterisi olmayanlara özensiz davranmaya başladılar. Sipariş almıyolar, nargileyi adam gibi hazırlayamiyolar filan...

• İsterlerse hazırlamasınlar. Dedim ya yukarıda. Dükkan okuldan bi hocamın. Mısır orada kiracı.

Tömbeki kalabalık oluyor biraz ama duymuştum bi kaç kere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

Kesin olarak Tömbeki Kafe.

Hem nargilesi tek kelimeyle mükemmel hem de yemekleri. Fiyatlarda uygun.

kızılayda kocatepenin arasında kalıyo. metropol sinemasının yanındaki barın hemen bitişiğinde

%1.000.000 TÖMBEKİ.
  • Garden (Bahçe diorlar bazılarıda) mekan güzel ama yer tarif yeteneğim yoktur .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.