Bildirim
Dogum gunune yardim lutfen allahini seven....
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeşim sakin ol ilk önce, iki konu açmışsın , 1 mesajı da ilgisi olmayan bir konuya göndermişsin.Sahibinden'den falan al dicem ama 2 güne zor, elektronik mağazalarını gez bulursun illa ki.Ayrıca bence Black/White al , daha sevinir. -
Pokemon black var onda eger istambulda pakadium optimum istinye parkda felen hala varsa soyler misiniz sagol forumda yeniyimde nereye acmam gerekirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkjeff00
Pokemon black var onda eger istambulda pakadium optimum istinye parkda felen hala varsa soyler misiniz sagol forumda yeniyimde nereye acmam gerekirdi
Pokemon Ranger deneyebilir mesela, o da iyidir.Pakadium optimum kelimelerinden birşey anlamadım.Burada Electro World'de var.Yeni konu açmanız yeterli olağan konulara mesaj atmışsınız o yüzden söylemiştim.Bu arada aramıza hoşgeldin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X