Şimdi Ara

Doğuş aralıkta kampanya yapacak mı bilgisi olan varmı arkadaşlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben doğuş ve VW üzerine çok yazı yazdım. Artık yazmak istemiyorum. Ayrıca yeni araba alanlar da beni yanlış anlayabiliyor.
    Ama şunu söyliyeyim. En azından Doğuşa karşı kullandıkları uygun olmayan motor yağını değiştirterek kullanıcılar olarak neleri yaptırabileceğimizi gösterdik.
  • Kendi adıma bundan sonraki alacağım 0 Km araç VW olmayacak..Tamam araçlar iyi güzel, ama aşırı şişirilmiş bu rakamlara vw 'den araba almak zoruma gidiyor, kendimi bile bile doğuşa bi kez öptürdüm bidaha yemezler..
  • Evet, az önce fiyat listelerini güncellediler.
    Yeni listeye
    http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=1

Eski listeye
    http://209.85.129.132/search?q=cache:N2MdZfHb8zIJ:www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp%3Fislem%3Dfiyatlar%26KatID%3D1+skoda+fiyat+listesi&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

ulaşabilirsiniz.

3.000 - 3.500.-TL lik genel bir indirim söz konusu.

Octavia Elegance 1.4 TSI 122 HP 43.490.-TL

Suberb Comfort 1.4 TSI 122 HP 43.900.-TL

Alınası olmuş.. Gel de seç şimdi :)

• skoda da ki indirim gibi vw de de indirim olacak mı acaba?yoksa zam mı gelecek? herkez zam dıyo
  • Passat 1.6yı 38-39'a çeksinler, almayı düşünüyorum
  • golf 1.4 highline 3-4 bin inse de alsak....
  • Halen daha ses seda çıkmadı, Doğuş acaba insanların başka markaya mı yönelmesini istiyor?
  • Araç alacak arkadaşlara bir bilgi vereyim.
    Liste fiyatlarına zorunlu trafik sigortası bedeli dahil değil. İnternet sayfasında açık renk ve ufak harflerle yazmışlar. Arkadaşa golf siparişi verirkende dumur olmuştum. Satıcı arkadaş fiyatlara dahil değil dediğinde çok fazla inanasım gelmemişti ama doğruymuş.
    Golf için 190 TL ekstra size bir iteleme mevcut.
    Benim aracı aldığım 2007 sonunda böyle bir durum yoktu. Her şey dahildi... Şimdi yarım pansiyon olmuş. Bu arada gelecek zam, hala internet sayfasına yansımamış durumda.
  • Anlamıyorum ki..Ben ısrarla indirim bekliyorum VW den.
    Skodaya indirim yapıp VWye Bindirim mi yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Anlamıyorum ki..Ben ısrarla indirim bekliyorum VW den.
    Skodaya indirim yapıp VWye Bindirim mi yapacak?

aynı fikirdeyim..
  • Zammın açıklanmasını 15 Aralığa ertelemişler.
    Satış kotasını doldurmayı bekliyor olabilirler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Zammın açıklanmasını 15 Aralığa ertelemişler.
    Satış kotasını doldurmayı bekliyor olabilirler....

ya senin her mesajını gördüğümde arabamı nasıl aldığım aklıma geliyor ne günlerdi ya doğuş oto araç yok demişti kuşadası eskişehirde var demişti.
    ötv bitti hala araç yok ya yuh diyorum.
    ha bu arada senin arkadaşın özel sipariş ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjuli
    ya senin her mesajını gördüğümde arabamı nasıl aldığım aklıma geliyor ne günlerdi ya doğuş oto araç yok demişti kuşadası eskişehirde var demişti.
    ötv bitti hala araç yok ya yuh diyorum.
    ha bu arada senin arkadaşın özel sipariş ne oldu

Lenadan sipariş verildi salı günü.

122 HP tornado kırmızı DSG highline golf. Döşemeler titanyum siyahı...Lastikler Pirelli.
    Ekstralar
    - RNS 510
    - Geri görüş kamerası
    - Bluetooth
    - Arka cam karartılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 10 Aralık 2009; 18:17:40 >
  • Muradovskiy,
    vw zam olayı kesin mi? Yetkililerden mi öğrendiniz?
    kesinse ne kadar mantıklı?
  • Bayiden öğrendim.
    Bizim siparişte şu anki fiyatlar çok fazlada önemli değil.
    Sonuçta mart ayındaki fiyatlar geçerli olacak araba geldiğinde ama bayi zamlı fiyatı bildirdi bize.
  • Ben sipariş olayını pek bilmiyorum..Merak ettiğim birşey var.. ki cevabını az çok anladım ama.. yine de sorayım
    Şimdi atıyorum bir araç sipariş verdim, passat...4 ay sonra gelecek.. 4 ay sonra teslim alırkenki fiyattan mı satıyorlar bana?
    Kapora mı veriyorum sadece sipariş verirken?
  • muradovskiy yeni polo varmı yok diyorlardı dsg li olan için bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Ben sipariş olayını pek bilmiyorum..Merak ettiğim birşey var.. ki cevabını az çok anladım ama.. yine de sorayım
    Şimdi atıyorum bir araç sipariş verdim, passat...4 ay sonra gelecek.. 4 ay sonra teslim alırkenki fiyattan mı satıyorlar bana?
    Kapora mı veriyorum sadece sipariş verirken?

Faturanın kesildiği tarihteki fiyat önemli....
    Araç gelip gümrükten çıkınca fatura kesilebiliyor ancak.
    Sipariş verirken çoğunlukla bayiler %30 gibi bir peşinat alıyor ama bu bayiden bayiye değişim gösterebiliyor.
    Bir arabanın özel sipariş olması ve senin adına üretilmesi, o arabada istediğin şeylerin olması çok güzelde beklemek çok koyuyor adama...
    Ben 87 gün bekledim benim GT yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

muradovskiy yeni polo varmı yok diyorlardı dsg li olan için bilgin varmı

Bu günde bir arkadaşa tranporter fiyatı istedim.
    Yakında VW bayisi açacağım bu gidişle
    Valla bütün bayiler kendilerinde olmasalar bile hangi bayide istediğin araba stokta var görebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

Hangi bayi ile konuştunuz bilmiyorum ama güneydeki bir vw bayide çalışan arkadaşım (bayi adını vermek doğru olmaz) bu ayın 15'inden sonrasını beklememi, indirim gelebileceğini söyledi... Kesin olarak bir indirim bekliyorum ya haftaya ya en geç 1 aya..

Doğuşu 1995 yılından beri takip eden biri olarak aralığın ortasında bu güne kadar hiç indirim yapmadılar.
    İndirimi kasım başı veya kasım ortası gibi yaparlar.
    Hani tüm cinlikleri göz önüne alıp yapsalar yapsalar ellerindeki araçların çoğunu satıp yıllık satış kotasını doldurduklarında elde kalan araçlara indirim yapabilirler.
    Bence çok fazla ümitlenmeyin.. Benimde bilgi aldığım güneyde bulunan bir bayi. Onlarda zam gelecek dediler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.