Şimdi Ara

Doğuş aralıkta kampanya yapacak mı bilgisi olan varmı arkadaşlar? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim kişisel görüşüm bayiler zam gelecek veya indirim olucak diye çok net bilemezler bu sadece bir duyum olur kesin bilgiyi doğuş oto yönetimi bilir bence çünkü onlar fiyatları belirleyip türkyede ki bayilere bildiriyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Ben sipariş olayını pek bilmiyorum..Merak ettiğim birşey var.. ki cevabını az çok anladım ama.. yine de sorayım
    Şimdi atıyorum bir araç sipariş verdim, passat...4 ay sonra gelecek.. 4 ay sonra teslim alırkenki fiyattan mı satıyorlar bana?
    Kapora mı veriyorum sadece sipariş verirken?

Faturanın kesildiği tarihteki fiyat önemli....
    Araç gelip gümrükten çıkınca fatura kesilebiliyor ancak.
    Sipariş verirken çoğunlukla bayiler %30 gibi bir peşinat alıyor ama bu bayiden bayiye değişim gösterebiliyor.
    Bir arabanın özel sipariş olması ve senin adına üretilmesi, o arabada istediğin şeylerin olması çok güzelde beklemek çok koyuyor adama...
    Ben 87 gün bekledim benim GT yi.

Sizin siparişinizi dün hatırlıyorum forumda yazmıştınız.Hatta içimden o vakitte geçmek bilmez şimdi demiştim ama bakın geçmiş bile Tabi birde size sormak lazım Gerçekten rengide güzelmiş.Artık alınca aracı bir fotoğrafını görürüz.Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor
    Sizin siparişinizi dün hatırlıyorum forumda yazmıştınız.Hatta içimden o vakitte geçmek bilmez şimdi demiştim ama bakın geçmiş bile Tabi birde size sormak lazım Gerçekten rengide güzelmiş.Artık alınca aracı bir fotoğrafını görürüz.Hayırlı günler.

Dostum ya beni başka biri ile karıştırıyorsun ya da başka bir siteden tanışıyoruz seninle...
    Ben 2007 sonunda almıştım arabamı ve aldıktan sonra buraya üye olmuştum.
    Bu siparişi verilen araba da bir arkadaşım için...Benim araba da tornado kırmızısı....

• fiyat listesi guncellenmiş,ne bir indirim ne de bi zam sözkonusu..gecen ay ıle aynı fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

fiyat listesi guncellenmiş,ne bir indirim ne de bi zam sözkonusu..gecen ay ıle aynı fiyatlar

polo aynı diğerleri indirimli, 9 kasım öncesi fiyatlara gelmişler
  • polo ya indirim yapmamışlar diğerlerine yapmışlar
  • önce bindirip aynı fiyata indiriyorlar.
    yersen....
  • Nasıl indirim var? Passatlar aynı
  • golfte son zamları geri almışlar.
  • evet passatlar aynı hıc bı degısıklık yok
  • Selam Hekese Ben sıfır km 1.6 Passat almak isityorum ama hangi bayiyi aradımsa yok dediler. Olmayan arabaya indirim yapsan ne olacak ki?
  • Doğuştan araba almanın metodu:
    1- Kasa yeni çıkmış olmayacak. Hatta üretim yılının en son senesinden bir sene öncesi olması en doğru zamandır. Böylece kasayı en ucuza ve en donanımlı olacak şekilde alınacak. VW ve doğuş için tipik özelliktir bu. Bakmayın aldığınız araç 1 sene sonra bir kasa öncesi olacak ama bence değer.
    2- Ekim ayının başında özel sipariş verilecek. Araç tahminen Aralık ayının sonunda gelecek. Yıl sonunda olabilecek en düşük fiyatla alınacak.
    Şu an araba yok deniliyor ama ekim başında özel sipariş verilseydi en ucuz fiyatla alınmış olunacaktı .
  • muradovskiy mesela yeni golfü ve yeni polo yu nezaman almak gerekir poloda donanım ı yükseltirlermi
  • Otomobil ile ilgili yayınları takip edin size gerekli bilgileri vereceklerdir.
    Golf için yeni kasanın 2012 yılında piyasaya sürüleceği söyleniyor mesela. Her sene donanım yükselir. Son sene en yüksek donanımla satılır. Bu 3,4 ve 5 kasada hep böyle oldu.
  • quote:

Aralık ayında kampanyayı geçtim %1.5 zam geliyor araçlara..
    Bilginiz olsun.

zam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal34

quote:

Aralık ayında kampanyayı geçtim %1.5 zam geliyor araçlara..
    Bilginiz olsun.

zam yok

Zam yokta.... araç varmı?.....
  • passat 1.6 bulabilme şansımız yok mu beklemeli de olsa?
  • 14 Aralık itibariyle yeni liste fiyatları açıklanmış. Ben şöyle bir inceledim ama pek bi fark yok gibi geldi eski fiyatlara göre..
  • ötv yi geri çektik diyorlar ama hikaye sanırım?
    tiguan almayı düşünüyorum ama acaba şu andaki fiyatlar ile ötv zamanı arasında ne kadar fark var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.