Şimdi Ara

Doğuş Oto - Arıza Tespit Ücreti (Yanlis anlama Danisman tarafindan duzeltildi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sık bir wd-40 rahatına bak, denemesi 15tl
  • Bu ücreti genelde arıza tesbiti sonrası ben yaptırmayacağım derseniz talep ediyorlar ama haksız bi talep tabiki...
  • Doğuş oto, satış öncesi ve sonrası müşterisini her türlü sövüşlüyor, müşteri de bundan haz alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Sıfır araç alacağım , her 10.000-15.000 de dünya para bayılacağım ve benden arıza tespit ücreti isteycekler

Anahtarı kafasına atarım o dingillerin.

15 bin Bakımını 400 den az yapan hangi firmalar var mesela ? Premiumlar hariç

Ciddi soruyorum Reno - Citroen - Pejo - Hyundai - Kia vs vs kaça yapıyor 1 yıllık veya 15 i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Sıfır araç alacağım , her 10.000-15.000 de dünya para bayılacağım ve benden arıza tespit ücreti isteycekler

Anahtarı kafasına atarım o dingillerin.

15 bin Bakımını 400 den az yapan hangi firmalar var mesela ? Premiumlar hariç

Ciddi soruyorum Reno - Citroen - Pejo - Hyundai - Kia vs vs kaça yapıyor 1 yıllık veya 15 i ?

Ben sadece bildiklerimi yazabilirim ;

Honda CRV DİZEL 690TL
    Hyundai i10 BENZİNLİ 330 TL (2015)
    Ford Focus DİZEL 490 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

hiç bi ücret ödemez miydiniz?
    ya da hiç serviste tamir ettirmediniz mi?
    bana pek doğru bir davranışmış gibi gelmedi.

Yetkili servislerin bize yaptıkları çok mu doğru.?
    Demem o ki şimdiye kadar gittiğim hiç bir servis arızanın tespiti için ücret istemedii.
  • ukubat U kullanıcısına yanıt
    onlardan talep gelmediyse sorun yok o halde. :)
    yetkili servislerin fahiş fiyat politikasını tasvip etmesem de
    garantim bitmesine rağmen sanayiye ve ustaya güvenemediğimden yetkili servise gitmeye devam etmiştim.
    1 kez bilgisayara bağlama ücretine tepki göstermiş ve sitem etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Valla aslında bize müstehak

Siz daha geçen ablanıza Leon almıştınız değil mi ? Şimdi onda da sorun çıksa mesela siz yine gidersiniz Doğuş tan araç alırsınız haksız mıyım ?

Bir kız arkadaşımın babasının Passat'ı yokuşta şanzıman ısındı hatası veriyor . Yine araba baktıklarında ilk VW bakıyorlar .

Her zaman derim DOğuş'tan araba almıyoruz biz , para verip arabayı kiralıyoruz . Yay bile taktırmana izin vermiyorlar arabaya .

Hocam selam,

Olaydan sonra islerin yogunlugundan firsat bulamadim ve sonucu yazamadim. Cam duzelmis. Konuya donersek benim ve aracimla ilgilenen servis danismaniyla fatura elime gectikten sonra bir sure sohbet ettik. Durumu bana yanlis ve eksik izah ettigi icin bilgi karmasasi olusmus.

Ariza tespit ucreti: arizali olan urunu servise goturup incelemeye aldirdiktan sonra eger yaptirmaktan vazgecersek, bu ucreti odemek zorunda kaliyoruz. Garantili olan arac icin boyle bir ucret talep edilmiyor.(Eger parca garantiye giriyorsa. Girmiyor ve siz yaptirmaktan vazgeciyorsaniz bu ucreti yine odeyeceksiniz.)

Durum buymus. Ancak servis danismani durumu tamamen yukaridakiyle alakasiz bir bicimde anlatmisti. Defalarca yanlis anlama icin ozurdiledi.

Bende durumun yanlis anlasilmamasi icin bilgilendirme yapmak istedim. (Mesajdan sonra basligi duzeltecegim.)

• Kocaeli Doğuş otomotiv,
    Bugün arıza tesbit ücretinin 100 tl olduğunu eğer aracı yaptirmazsam fatura edeceklerini söylediler.

Bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.