Şimdi Ara

Doğuş Oto'dan kurtuluyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
14.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Garanti gitti,
    Şimdi vw
    Sırada ne var?
  • Doğuşun itelediği yeter azda biz iteleyelim istediler sanırım
  • doğuştan çok çok farklı olacağını sanmam.

geçmişte bu tip örnekler çok maalesef.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Farkı nedir hocam
  • Gelen gideni aratir derler... gorecegiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Farkı nedir hocam
    Volkswagen markasının Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv’dir. Doğuş Oto ise Doğuş Otomotiv’in bir bayisidir. Örneğin Adana’daki Aykan, Ankara’daki Eskihisar gibi.
  • Beter olsunlar İnşallah
  • Gider eteri gelir beteri.Onemli olan zihniyet.İlaveten halkin kurulusu kafalarinda nerede konumlandirdigi.

Misal.2000 yilinda babam arac aliyor.Tum d sinifi sayilan markalari dolastik.

406
    Laguna
    Avensis
    Xantia
    Accord
    Hepsi oldukca maliyetli idi.
    Elimizde oldugundan kerhen vectra 2.0 a da baktik passat 1.8 ile ayni fiyat idi.Sonucta gidip onu aldik.En uygun fiyatlisi oydu.Donanimi iyi,kisaca herseyi yerli yerinde idi.

Sonunda ne oldu.Agustos bocegi ile cekirge hesabi,calisan,didinen,iyi urun ortaya koyan kazandi.Ama bizde hastalik olan krakdan cok kralcilik durumu dogus ile musterinin yuzune bakmamaya kadar ulasti bu iyi satislar ile.

Kisaca o zaman kapilarda karsilayan vw,simdi showroom a girsek bile tek kisinin "kardesim merhaba hosgeldiniz dememesine kadar geldi".
  • Farketmez burası yeni Türkiye doğuş oto gider söğüş oto gelir ellam süleyman
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Eksoz emisyon oranları yüksek yani ABD standardı olan rakamlardan DAHA ÇOK ZEHİR ATIYORLAR DİYE ABD de satışı yasaklanan milyonlarca dizel arabayı Türkiye ye çakacaklar......BU ŞARTLA FABRİKA KURMAYA RAZI OLDULAR.....FABRİKANIN PARASI BİZLERE ÇAKILACAK DİZEL ARABALARDAN FAZLASIYLA ÇIKACAK.....Adım hıdır....Şahsi düşüncem budur....
    nick mesaj uyumu desem ağır olacak ama doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. çünkü önceki açıklamalarda, ilk üretimlerde seat'ın(emin değilim skoda da olabilir) sadece 2 suv modelini üreteceği hakkında yazılar vardı.

• Adamlara fabrikayı buraya kurun diye köpek gibi yalvarılmışken, tüm dünyada emisyon skandalı sebebiyle ticari itibar düşerken bizim aveller siyah bazat için kuyruk beklemişken üst düzey yöneticileri bile “ulan ne saf adamlarmış bunlar, bizim firmanın nasıl bir algısı varmış türkiyede” demişlerdir.
    Eskiden doğuş eliyle şeydiyordu, şimdi şeytmeye bizzat kendisi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 8 Eylül 2019; 15:53:43 >
  • Beteri WV kendisi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

nick mesaj uyumu desem ağır olacak ama doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. çünkü önceki açıklamalarda, ilk üretimlerde seat'ın(emin değilim skoda da olabilir) sadece 2 suv modelini üreteceği hakkında yazılar vardı.

Alıntıları Göster
    De korkma....Bende yazıyorum..Okuduğunu anlayabilmekte I Q sorunudur...Dedimki ABD de satılmayan bütün dizel otolar getirilip bize çakılacak...Kurulacak montaj fabrikanın parası fazlasıyla bizlerden çıkacak....Model diye bir konu dedimmi ???

• bence daha gaddar bi yönetim gelecektir.
  • Doğuş a bu kadar yuklenmenizin bir anlami yok. Onlara bu yuzsuzlugu bu millet verdi. Kapisinda kuyruk olursaniz onlarda parmaklarinda ucunda oynatır. Haa dogru mu hareket mi değil. Ama ne yapacaksin burasi Türkiye . Hukukun işlemediği bir ülkedeyiz
  • Türkiye'de Apple Care yok neden biliyor musunuz?

Çünkü risk payı en yüksek ülkelerden biri.

Neden risk payımız yüksek biliyor musunuz?

Firmaların müşteri memnuniyeti için yaptıkları tüm iyi niyetlerini dibine kadar suistimal ettiğimiz için..

Adamları aptal yerine koyup bedava malzeme peşinde koştuğumuz için..

Ölücük yapıp hırsızlık seviyesinde sıcak fırsat yalanıyla şerefsizlik yaptığımız için..

Haliyle global firmalar Türkiye'de satış sonrası politikalarını değiştiriyorlar.

Neden bilyior musunuz?

Çünkü bu suistimali gerçekleştiren şerefsizler ve forumda bunu anlatınca onu alkışlayan çomarlar yüzünden.

Şimdi Volkswagen kendi gelse ne yazar... Doğuş servis verse ne yazar...

Yine geleni kucağa oturtmaya çalışacağız ve en son kucağa hepimiz oturacağız.

Bir şey değişmeyecek yani...

• İlk olay ne zaman oldu hocam önceden hiç duymamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

De korkma....Bende yazıyorum..Okuduğunu anlayabilmekte I Q sorunudur...Dedimki ABD de satılmayan bütün dizel otolar getirilip bize çakılacak...Kurulacak montaj fabrikanın parası fazlasıyla bizlerden çıkacak....Model diye bir konu dedimmi ???

Alıntıları Göster
    Hocam ben buna pek ihtimal vermiyorum. O araclarin Turkiyeye gelecegine. bir kere en azindan 2 yillik araclar, kim alirki gelse.
    Ayrica emisyonlari Avrupa birligine uymayacaktir. Hadi diyelim emisyonlari duzelttiler. Araclar 2 litre, Turkiyede ki vergi sistemi icinde alici bulmasi imkansiza yakin.

VW bu araclari bir yerde satacaksa bence zaten Turkiye vs. ugrasmaz gider Afrikada falan satar. tabi sayi buyuk tek bir ulkede zor ama bu araclarin hepsini ucuza satin alip farkli ulkelerde satabilecek distributorler var.

Ayrica sanirim bunlarin bir cogu musteriden geri alinmis yani ikinci el araclar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam ben buna pek ihtimal vermiyorum. O araclarin Turkiyeye gelecegine. bir kere en azindan 2 yillik araclar, kim alirki gelse.
    Ayrica emisyonlari Avrupa birligine uymayacaktir. Hadi diyelim emisyonlari duzelttiler. Araclar 2 litre, Turkiyede ki vergi sistemi icinde alici bulmasi imkansiza yakin.

VW bu araclari bir yerde satacaksa bence zaten Turkiye vs. ugrasmaz gider Afrikada falan satar. tabi sayi buyuk tek bir ulkede zor ama bu araclarin hepsini ucuza satin alip farkli ulkelerde satabilecek distributorler var.

Ayrica sanirim bunlarin bir cogu musteriden geri alinmis yani ikinci el araclar.

Alıntıları Göster
    Sende doğru diyorsun Hemican...Bu kollama vergiler ile büyük motorlu 2000 CC dizeller bizde zor satılır....Bekleyip görelim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.