Şimdi Ara

DOĞUŞTAN MOTORCU OĞLUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bod**** dansın demi Hocam Orda baya yararlanmıştım sayende. Malum adana sıcağı Fitness olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğunun hareketlerinden bi çıkarım yapanların bu huyunu hiç sevmem, kendi ailem dahil..

''motorcu oğlum, doktor oğlum, pilot oğlum...''

konuyu sevmedim; ama bi bebeğin kaskla oynaması motor hayali kuran beni gülümsetti, inşallah ileride de kazasız beraber bu zevki yaşar.

Allah bağışlasın, ilk yazdıklarımı bir baba olarak dikkate almanızı umuyorum..

not: saçlar fena

• maşallah çok tatlı.

hocam burdaki yorumlara fazla itibar etmeyin saçma sapan şeyler yazan olur zira konu dışı bölümü 14-15 yaşında çocuk kaynıyor...
  • Çocuğun hayatını kaydırmayın, çocuğu doğru düzgün yönlendirinde dünya ya bir yarı olacak işlerle uğraşsın, saçma sapan işlerle uğraşmasın.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdanınKöşesi -- 21 Ağustos 2015; 21:53:41 >
  • OdanınKöşesi kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz de yanlış yönlendirilmişsiniz ki böyle bir yorum yapıyorsunuz.

Ayrıca imla düzeltmesi yaptığınız halde ''dünya ya'' gibi yazım orada ne arıyor?

Umarım kazasız belasız büyür çocuğunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockSharp -- 21 Ağustos 2015; 22:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Ayrıca imla düzeltmesi yaptığınız halde ''dünya ya'' gibi yazım orada ne arıyor?

Görmemişim demek ki bunu düşünemedin mi, bana soruyorsun ne arıyor diye, her şeyi başkalarından bekleme biraz beynini zorla düşün, neden olabilir acaba, diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdanınKöşesi

quote:

Görmemişim demek ki bunu düşünemedin mi, bana soruyorsun ne arıyor diye, her şeyi başkalarından bekleme biraz beynini zorla düşün, neden olabilir acaba, diye.

Hata yapmak utanılacak bir şey değil. Uyarımı sert bir dille yaptıysam özür dilerim. İyi geceler.
  • quote:

quote:

quote:

Hata yapmak utanılacak bir şey değil. Uyarımı sert bir dille yaptıysam özür dilerim. İyi geceler.

Sana da iyi geceler.

• quote:

Çocuğun hayatını kaydırmayın, çocuğu doğru düzgün yönlendirinde dünya ya bir yarı olacak işlerle uğraşsın, saçma sapan işlerle uğraşmasın.

Yurtdışında büyük şirketler işe vasıflı eleman alırken bir form uzatıyorlar bu formda bir madde var bu madde ''motor kullanıyormusunuz ve motor ehliyetiniz varmı? '' bu şıkkı işaretleyenleri büyük şirketler öncelik tanıyor çünkü tüm dünyada düzgün motorcular kültürlü olarak geçmektedir.

Ayrca motoru olan mesleğide baş savcı olan bir öğrencim şunları söylemişti. '' Baktımki motorcu hırsız ,motorcu dolandırıcı,motorcu olup suça karışmış olan yok hatta adliyede davaları bile yok işte o an bende motorcu olmaya karar verdim''

Bahsettiğim motorcular tabirimizle uluslararası motor dilini bilen giyimi ve kurallara uyan motorcular. apaçi motorculardan bahsetmiyorum.

inşallah oğlumda bu kültüre sahip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 21 Ağustos 2015; 22:14:06 >

• Endurocular'da motorcuyuz diye geziyormuş vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexor

quote:

Çocuğun hayatını kaydırmayın, çocuğu doğru düzgün yönlendirinde dünya ya bir yarı olacak işlerle uğraşsın, saçma sapan işlerle uğraşmasın.

Yurtdışında büyük şirketler işe vasıflı eleman alırken bir form uzatıyorlar bu formda bir madde var bu madde ''motor kullanıyormusunuz ve motor ehliyetiniz varmı? '' bu şıkkı işaretleyenleri büyük şirketler öncelik tanıyor çünkü tüm dünyada düzgün motorcular kültürlü olarak geçmektedir.

Ayrca motoru olan mesleğide baş savcı olan bir öğrencim şunları söylemişti. '' Baktımki motorcu hırsız ,motorcu dolandırıcı,motorcu olup suça karışmış olan yok hatta adliyede davaları bile yok işte o an bende motorcu olmaya karar verdim''

Bahsettiğim motorcular tabirimizle uluslararası motor dilini bilen giyimi ve kurallara uyan motorcular. apaçi motorculardan bahsetmiyorum.

Ben olmasın demiyorum hocam, hobi olarak yine motorcu olsun, taşıt olarak yine kullansın ama motoru sürekli ön planda tutmayın, belki başka şeylere yeteneği daha fazladır.

• Çocuk motorsikletten başka birşey görmeyince mecbur ona dadanmış.
    Motorsiklet hobisi çok matah bişe değil gider 20 yaşına gelir hız yapar sonra allah korusun.
  • Ooo flexor abi dh de takılır mıydın sen ya :D

Hazır seni yakalamışken sorayım abi sırt için barfiks lüzum mudur barbell row,reverse barbell row iş görür mü evde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexor kullanıcısına yanıt
    Allah günah yazmasın da çok çirkin be bebek ilk kez gördüm böylesini
  • Konu dışı bölüm diye boşuna dememişler konu dışına gidiyor

• allah uzun ömürler versin . mümkünse saçlarını böyle kesmeyin hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexor

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=3hv9an-Q8Io

• 10 çocuktan 8 i mutlaka kasklar ile ilgilenir sizin oğlunuza özel bir durum değil bence.
  • Hocam Maşallah ne saç var ya :) benim oğlumda 5. Ayına girecek daha yeni yeni çıkıyor :) Allah nazardan korusun onları. @flexor

• flexor kullanıcısına yanıt
    Motor çok güzel hocam tekerin düz bassın. Ben de offroad enduro sürücüsüyüm bundan dolayı sormuştum. Husaberg FE 450
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.