Şimdi Ara

Doktor adayları(2013) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
9
Favori
8.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 eylül de dersanede sınıf belirleme sınavı olduk ve beklediğim gibi geçmedi 25 inde yine sınav var çok soru çözmem lazım ama kendimi tam olarak çalışmaya veremiyorum.ne olur bana çok dua edin
  • dostlar mezun olarak diyorum ki ygs ye sayısalcıysanız mat ve fen çalışın mat kesin kasın çünkü lysde de 10 soru çıkacak.sosyal falan kasmayın gereksiz.türkçe de kitap okuyun bence benim geçen sene paragraflar öldürdü bu yaz bir kitap okudum bakalım okuyacağım ygs ye kadar.yıl sonunda inşallah istediğimiz yerlere gideceğiz.
  • yaz beni de kardeşşşşş. hedef- çapa/ctf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs eşeği zalo MEZUN -- 21 Eylül 2012; 19:17:59 >
  • Benim de hedef çapa tıp. Gerçekten tıp istiyor muyum bilmiyorum ama o sıralamayı yapmak gerekiyor önce :D Geçen sene 30bindeydim günlük şu anlık 6 saat çalışıyorum Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollyPeders -- 21 Eylül 2012; 19:26:58 >
  • tıp fakültesi okuyanlar acaba dersler ezbere dayalımı ve nasıl bir ezber ki millet cehennem olarak tabir ediyor sınav zamanlarını ?
  • Ben de tıp istiyorum hakkımızda hayırlısı...
    her tıp fak. sınav teorik ve klinik sitemi farklı tercih aşamasına gelelim de hepsini öğreniriz nasılsa....
  • bu arada hedef tabii İstanbul Tıp Fakültesi
  • yok mu başka doktor adayı ???
  • Malatya İnönü Üniversitesi hayırlısıyla bakalım. Ortalamam 87 civarı bu seneyle birlikte 88 gibi tamamlanır diye düşünüyorum. Geçen hafta olan denemeden ygs2 425 aldım. Henüz yeterli mi değil ama 40.000 kişi içinde 200. oldum yüzdelik dilim olarak doğru yolda olduğumu gösterdi diye düşünüyorum. Herkese kolay gelsin arkadaşlar
  • iyi günler tıpçı arkadaşlar.Benim ygs matematik netlerim canımı sıkıyor.Kolay olmayan denemelerde 31-32 net yapıyorum.Gerçek ygs de kolay olmayacağı için moralimi bozuyor.Bunu 37-38 nete nasıl çıkarabilirim?Ortalama 125 net yapıyorum.Mat 1 i de 5-6 net artırsam güzel olacak.Tıpa hazırlanan biri olarak ne yapabilirim?Tşkler.
  • sorumu cevaplayacak bir tane doktor adayı yok mu?
  • beni de yazın marmara tıp!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ömer

iyi günler tıpçı arkadaşlar.Benim ygs matematik netlerim canımı sıkıyor.Kolay olmayan denemelerde 31-32 net yapıyorum.Gerçek ygs de kolay olmayacağı için moralimi bozuyor.Bunu 37-38 nete nasıl çıkarabilirim?Ortalama 125 net yapıyorum.Mat 1 i de 5-6 net artırsam güzel olacak.Tıpa hazırlanan biri olarak ne yapabilirim?Tşkler.

aynı sorun bende de var nasıl çıkarıcaz bu netleri?
    ben feni de fullemek istiyorum her denemede sadece 1-2 oynuyor hatta bazen düşürüyorum napıcam bilmem böyle giderse benim moral yerlerde olur hevesim falan da kalmaz
  • istanbul için 3k şart oldu artık napcaz yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım beni de yaz.hedef başkent tıp tam burslu.var mı başkent tıp isteyen?

• biz böyle yaz yaz diyoruz da arkadaş yazıyor mu acaba?
  • biz böyle yaz yaz diyoruz da arkadaş yazıyor mu acaba?
  • arkadaşlar hangi konulardasınız şu anda nasıl gidiyor? Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

• Yurttayim ablalarla akiyoruz :D Tıp fakultesine gidecegim ama neresi onu calismam belirleyecek (İnsallah)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

Yurttayim ablalarla akiyoruz :D Tıp fakultesine gidecegim ama neresi onu calismam belirleyecek (İnsallah)

inşallah hepberaber. Ben o kadar güvenemiyorum kendime ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.