Şimdi Ara

Doktor ''Amipli Dizanteri'' Teşhisi Koydu :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su içmeyi unutma sakın ha çok daha kötü olursun
  • Bendede aynı durum.oliştu şuanda adeta sarı su sıçıyorum.

Evde cipro var ondan aldım birtane inşallah iyi gelir . Yoksa doktor yoku gözüktü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bukadar betimlemeye gerek varmıydı cidden

• İnş geç gitmemişsindir doktora. Amip başırsağı yemeye başlar. Bağırsağı deler ve kana karışır. Felce kadar yolu var. Siyah renk odur. İnş geç kalmadın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok geçmiş olsun.Hayatımda yaşadığım en felaket karın ağrısına sebep olmuştu.5 dkda bir feci bir ağrı saplanıyordu.Sürekli koşa koşa tuvalete gidiyorsun ama bir şey çıkmıyor.Bana asidi kaçmış kola içmemi söylemişlerdi.Gereken tedaviyi doktor yapar zaten.Aman kendine iyi bak şakaya gelmez bu meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 7 Şubat 2018; 16:13:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Bendede aynı durum.oliştu şuanda adeta sarı su sıçıyorum.

Evde cipro var ondan aldım birtane inşallah iyi gelir . Yoksa doktor yoku gözüktü

Siprofloxasinler birinci ilaç değildir amipli dizanteridr. Metronidazol kullanılmalı, lakin doktora gidip tahlil sonucu ilaç kullanmak çok daha faydalı olur. Cipro dediğimiz ilacı bile kaybetmek uzereyiz adamlar hayvan gibi direnç kasıyor tabiri caizse...

Şu içmeyi unutmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibini kaybettik arkadaslar bagirsak kanamasından. Lütfen up lamayın.

• Amipli dizanteri yine iyi ya rakipli dizanteri olsaydı? Tüm ailesini yaninada goturebilirdi bu yüzden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.