Şimdi Ara

doktor bu ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kimden: noreply@donanimhaber.com.tr
    Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Güvensiz olarak işaretle
    Gönderme tarihi: 16 Aralık 2008 Salı 11:07:39
    Kime:
    Karakter kümesi: Otomatik Seçim---------------------------Türkçe (Windows)---------------------------Arapça (Windows)Baltık (ISO)Baltık (Windows)Batı Avrupa (ISO)Batı Avrupa (Windows)Japonca (EUC)Japonca (JIS)Japonca (JIS-1 bayt Kana'ya izin ver)Japonca (Otomatik Seçim)Japonca (Shift-JIS)Kiril (ISO)Kiril (KOI8-R)Kiril (KOI8-U)Kiril (Windows)Kore dili (ISO)Kore dili (Otomatik Seçim)Latince 9 (ISO)Orta Avrupa (ISO)Orta Avrupa (Windows)Tay dili (Windows)Türkçe (ISO)Türkçe (Windows)Unicode (UTF-7)Unicode (UTF-8)Vietnam dili (Windows)Yunanca (ISO)Yunanca (Windows)Çince Basitleştirilmiş (GB18030)Çince Basitleştirilmiş (GB2312)Çince Basitleştirilmiş (HZ)Çince Geleneksel (Big5)İbranice (Windows) Fazlasını öğrenin

Dikkat bu emaille size gelen mesajı cevaplayamazsınız ! Kişiler emaillerini paylaşmak istemediğinden foruma girip PM göndermeniz gerekmektedir. Me®t kullanıcı adlı kişi size, 16 Aralık 2008; 11:10:55 tarihinde, Selam konulu kişisel mesaj gönderdi E-Mail ~~~~~~~~~~~~~~konu: Selam ~~~~~~~~~~~~~~ Selam hocam SRO da yeniyim sakıncası yoksa msn werebilirmisin :) ----------- Kişisel Mesajın Sonu (PM) ------------- Bu mesaja aşağıdaki adrestende bakabilirsiniz (ilk önce login olmanız gerekmekte):http://forum.donanimhaber.com/pm.asp?m=5631728 ==============================================Donanım Haber Forumhttp://forum.donanimhaber.com/ ==============================================

• Sen seçilmiş kişisin
  • Annen ile baban akrabamı acaba?
  • Selam konusu ile ilgili şimdilik uyarmışlar ama bi dahakine çok feci yapıcaklar
  • SENİN ANANI İŞİN İÇİNE KARIŞTIRMAYIM İSTERSEN !!!
    quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Annen ile baban akrabamı acaba?

ÇOK MASUM BİR SORU SORDUM. BANA BÖYLE BİR MAİL GELDİ. BEN DE KOPYALAYIP YAPIŞTIRDIM. ANLAMADIYANIZ SORUN SÖYLEYİM. AMA BAŞKA ŞEKİLDE UKALACA HATTA ADİCE CEVAP VERMY HAKKINIZ YOK. YAŞ İTİBARİYLE SİZDEN BÜYÜK OLMA İHTİMALİ OLAN BİRİNE HİTAP EDERKEN AKLI BAŞINDA SAYGILI SEVİYELİ OLMANIZ GERKMEZ Mİ?
  • Mert sana özel mesaj atmış, foruma girince cevap yazabilirsin diyor yani, direk e-mail adresinden elemana cevap yazamazmışsın falan filan.
    Niye böyle abuk sabuk cevaplar verilmiş anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkkh

Mert sana özel mesaj atmış, foruma girince cevap yazabilirsin diyor yani, direk e-mail adresinden elemana cevap yazamazmışsın falan filan.
    Niye böyle abuk sabuk cevaplar verilmiş anlayamadım.

KARDEŞ BANA PM ATILDIĞI İÇİN UYARI ALDIĞIMI BİLDİREN BİR MAİL BU. BU KADARINI ANLADIM ANLAMADIĞIM BANA PM ATILMASINI NASIL ENGELLERİM? HAYIR ATANI UYARIN O ZAMAN. BANA SAÇMA GELDİĞİ İÇİN KONU AÇTIM . VERİLEN CEVAPLAR KONUSUNU BEN DE ANLAMIŞ DEĞİLİM BENİM ASIL CEVAP BEKLEDİĞİM KİŞİ VEYA KİŞİLER FORUM YÖNETİMİNDENDİ.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.