Şimdi Ara

Doktor ihtiyacı bitecek mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fakülteye ayrılan parayla atanmanın her sene sorunsuz yapılabileceği kararına ben ulaşamıyorum nedense

benim attığım link neden en fazla bütçenin eğitim ve tarım alanına ayrıldığını söylemiş
  • Ya konu başta doktor açığı kapanacak mıydı.Şimdi 2011 ygs-lys vs tyt-ayt kavgası.Bu forum çok ilginç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmeyecek.

• Bir şeye ihtiyacı olan birileri var mı diye aylar sonra kategoriye girdim yine arpa boyu kadar ilerleyememiş, hay doktorlar düdükleye emi ya..

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

10yıl önceki sıralamasını yks2020ile kıyaslamaya calisan arkadas yüzünden çıkmış tartışma.10yıl önceki 3k ile şimdiki 3k aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CC398553 -- 10 Şubat 2021; 18:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roket42 R kullanıcısına yanıt

Mesajları silmişsiniz yine boşluğa konuşur gibi olmuş.Doktor ihtiyacı bitecek mi? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrisonun Kuklası -- 11 Şubat 2021; 21:21:54 >
  • roket42 R kullanıcısına yanıt

Gençler istediği gibi düşünsün boşver dostum. 10 yıl önce üniversite sınavına giren insan sayısı 1,9 milyondu şimdi 2,5 milyon. Bu 600 bin fazlalığın sebebi üniversiteden mezun olup tekrar üniversite okumak isteyenlerdir. Öyle aşırı bir rekabet var sanmasın kimse. 2010un 3ksı şimdinin 4ksıdır maksimum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.