Şimdi Ara

Doktor ihtiyacı bitecek mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ayrıca önceden ygs'de kötü yapanlar lys'ye giremiyor diye biliyorum şu an bu olmadığından bu faktör de kişi sayısını arttırıyor.

O zamanın 3ksı şimdinin 4ksından fazla değildir diye düşünüyorum.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığınız her öğrenci için geçerli değil zannediyorsunuz ki 5k yaptım demişse dershaneye gitmiş, özel ders almış, her istediği olmuş vs. peki ya bu kişi sadece kitaplarla çalışıp yaptıysa? Üst sıralamalardaki insanlar çoğunlukla dershaneye gidiyordu da dershaneli 50k yapan insan bugün 100k ya giremez denilebilir ama o kişi dershanesiz olup da o sıralamayı yapmış olabilir bu şekilde düşünmemek gerekir. Ama bugün değil 10k 50k gelecek olsun konu ile alakalı olarak adam tıp kazanmış ve tercih etmemiş, tıp ile alakalı olumsuz yorum yapması gidemediği den kıskandığını göstermez.
    Genel olarak tıp ile olumsuz yorum yapan herkes kıskanıyor, çekemiyor zaten.

İnanmış gibi yapmak ahahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu nereden nereye geldi ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chromatic -- 10 Şubat 2021; 21:55:28 >

Hocam siz niye almanci gibi konusuyonuz "diom"felan :)

• roket42 R kullanıcısına yanıt

4-5

• Bitmez kardeşim halk her gün başka bir fantaziyle hekim dövüyor halka hekim yetişmez. şaka bi yana keşke bitse de siz de gerine gerine tıpçılara dolu bi argümanla saldırsanız. başka meslek var mı işin içinde olmayanların bu kadar tacizine uğrayan? tıp deyince aklına hastaneden başka bir şey gelmeyen armutlar her gün forumda tıpa çamur atma konuları arayıp geçiriyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.