Bildirim
Doktor olan,yakını olan bi baksın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şunum şu kadar alıyor, komşum şöyle de kuzenim şöyle de diyenlere sakın inanma.
Öğrenmek çok basit.http://ekonomi.milliyet.com.tr/en-dusuk-memur-maasi-2-bin-25/ekonomi/detay/1817443/default.htm adresindeki listeye bak. 2014 yılı itibari ile doktorların ve uzman doktorların net ne kadar maaş aldığını öğren. Batıda 400-500 daha ekleniyor üstüne, doğuda da 1000 kadar ekleniyor. -
Sen pratisyen mi yoksa asistan maaşını mı merak ediyorsun özel mi devlet mi onlarıda belirt.
Annem kardiyo vasküler cerrahı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Para için tıp yazılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ee_35
Para için tıp yazılmaz.
ÖN YARGI
Sadece forumda 10 milyar ve 3 küsür milyar diyenler olduğu için sormuştum.Ve şöyle bir şey var seçeceğim mesleği etraflıca araştırmak zorundayım -
Hayır efendim! Tıp asıl para için yazilir. Gerisi yalan ! 10 sene okumaya razı olmanın yegane sebebidir para .Aksini iddia eden bilinçaltıyla yüzleşsin !
quote:
Orijinalden alıntı: Zamska4
Beyler okul bitince bi doktorun kazandığı para ne kadardır.
Ayrıca doktor tanıdığınızın yada sizin unvan ve ve maaşı yazabilir misiniz
Babam doktor dönerle felan 5 e yakın alıyor birde mezun olduktan sonra zorunlu doğu görevi yapmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Prince Legolas
Sen pratisyen mi yoksa asistan maaşını mı merak ediyorsun özel mi devlet mi onlarıda belirt.
Devlette pratisyen -
quote:
Orijinalden alıntı: Zamska4
quote:
Orijinalden alıntı: Prince Legolas
Devlette pratisyen
4.500 civarı eline geçen para olur.
quote:
Orijinalden alıntı: DrServan
Hayır efendim! Tıp asıl para için yazilir. Gerisi yalan ! 10 sene okumaya razı olmanın yegane sebebidir para .Aksini iddia eden bilinçaltıyla yüzleşsin !
Senin gibiler dayak yiyo işte.
BOŞ KONUSMAYIN BU IŞ PARA IÇIN YAPİLİR. YİLLARDİR BÖYLEDIR HIÇ DEĞIŞMEYECEKTIR . TABI KI EKSI YIYECEĞIM , BUNA ŞAŞİRMADİM. AMA MAALESEF BU IŞ BÖYLE
Kadın doğumcu dayım devlette 10 bin küsür alıyordu onun eşi yengem de kadın doğumcu özelde 20bin 30bini gördü bir zamanlar ama şimdi ne alıyorlar bilmiyorum
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 22 Kasım 2020; 0:55:23 >
Aslında aile hekiminin aldığı maaş bulunduğu şehre ve ilçeye göre değişiyor pratisyen aile hekimi burda 7bin 8bin alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: croft9494
Aslında aile hekiminin aldığı maaş bulunduğu şehre ve ilçeye göre değişiyor pratisyen aile hekimi burda 7bin 8bin alıyor
Valla annem özelde olduğu için pek bilmiyorum. Aile hekimleri daha fazla alıyordur
Asistan 4, pratisyen 5, uzman 8 civari. Sarkta 2-3 daha ekle.
Ayrica doktor maaslari hastaneye gore cok degiskendir. Ayni sehirde, ayni dalda uzman 2 doktorun maaslari arasinda 1-2 bin hatta daha fazla fark olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentisel -- 3 Temmuz 2014; 19:54:21 >
Olabilir dostum
Bu zihniyet yüzünden para için tıp yazan, tek derdi para olan, mesleğini sevmeyen, asık suratlı rahatsız edici cimri şişman bencil pislik doktorlar yetişiyor. -
Tıpla ilgili bir sürü soruna cevap bu konuda:
http://forum.donanimhaber.com/m_52051409/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X