Şimdi Ara

Doktora öğrencisiyim anket var bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    google docs
    ERKEK BİREYLERİN TESTİS KANSERİNE YÖNELİK SAĞLIK İNANÇ DÜZEYLERİ VE İLİŞKİLİ FAKTÖRLER
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJzas6PiW3GI9-blkNq_4igzSAP8wp2kXSVZMmJh_QxMY5xw/viewform?usp=sf_link

Lütfen yardımcı olun veri toplamada aşırı zorlanıyorum. Şu an işsizim şartları zorluyorum her hafta şehirler arası yolculuk yapıyorum evimden farklı şehirdeki okula doktora öğrencisiyim 100/2000 bursu dahi alamadım. Tek umudum doktoradan mezun olabilmek.
    Edit: araştırma testis kanser taramaları ile alakalı farkındalık hakkında. Sadece erkek bireylere yönelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urban_456 -- 20 Mart 2022; 16:17:7 >

• Yolladim hocam
  • Teşekkür ederim hocam
  • hicbir güç beni o linke tıklatamaz Doktora öğrencisiyim anket var bakar mısınız 

• Neden hocam?
  • Bu nasıl anket hocam doldururken ağrı hissettim
  • Hayatım boyunca kullanmadığım kadar testis kelimesini burda bugün kullandım teşekkürler
  • Hocam erkek birey olmadığım için dolduramadim ama up
  • Doktora öğrencisiyim anket var bakar mısınız
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Bilim için her şey mübahtır hocam
  • deliratio kullanıcısına yanıt
    Ağrı simülatörü gibi mübarek haha
  • Up. Yardımcı olun gençler 🥺
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    😁😁😁
    Vallahi gönderilerinize rast geldikçe gülme krizlerine giriyorum. Çevremdekiler delirdim felan diye düşünmeye başladılar.

Bu toplumun senin gibi insanlara ihtiyacı var bro, sağol varol
  • lisans bitirme tezi için anket açan öğrenciler öğrenim gördükleri üniversite adını ve bölümünü, master öğrencileri ise lisans öğrencilerinin yazdıklarına ek olarak kendi isimlerini, danışmanını ve çalışma alanını yazarak anket açıyor. konuyu açan üye ise kendi ve çalışmayı yaptığı kurum hakkında fazla bilgi vermeden bir anket oluşturmuş ve doktora için veri topluyor.

ankete katılacaklar buna dikkat etsin

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Mutlu oldum. Güldürdüğüme sevindim.
  • Pardon da, gönüllülük esaslı diye yazmışım. Hiçbir sakıncası yok, merak eden ismimi özelden sorabilir fakat ismimi ifşa etmek istemememde sakınca yok. Zaten basit bi bildiri olacak kasma istersen bu kadar.
  • Arkadaşlar hoca zorluyor bildiri göndermek için ameleliği bana kaldı o yüzden yardım istedim. Maddi manevi zaten zorluyor. Bunu yapmasam hocanın gönlünü hoş etmesem mezun olamam. Yardımcı olsanız yüzümü güldürseniz çok mu zor?
  • Cevap versene @ Holy Templar
  • Urban_456 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben yaptım ama düzgün konu olsa kolu komşuya atardık da ayıp olur şimdi. Adam der testis mi geçiyorsun bizle
  • Eyvallah hocam sağolasın 😇
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.