Şimdi Ara

Doktordan Rapor Alma Taktikleri! ||ANA KONU|| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
14
Favori
135.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

ben satarım lazımsa haberim olsun :D
    OKULLARIN AÇILDIĞINI FARKETTİRDİNİZ TEŞEKKÜRLER :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiet Riot

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

adam gibi bugün derse girmedim diyin.doktorlar çok rapor verirlerse haklarında soruşturma açılır.değil ki senin okula gidip gitmemen inan doktorun umrunda olmaz.o kadar hastanın arasında bir de siz uğraştırmayın doktoru.zaten başından aşkın işleri var.hemen her doktor o gün için rapor verecektir.

sağlık ocağındaki doktorların insanı taktığı yok köpek muamelesi millete adam parasını alıp gidiyor koyduğu teşhis grip soğuk algınlığını genelde geçmiyor size 2 metre öteden bakıp anlıyor gözünde xray var kırık çıkık neyin varsa görebiliyor. Yani adamın işi başından aşkın gün içinde adam gibi yapmadığı muayene işlerinden kazandığı vakitle raporları doldurup çektirip gidiyor evine ve o vicdanla uyuyor ? Hipokrat kimlan getirin onuda yeminide simicem alayı fake

haddini bil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Quiet Riot

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

adam gibi bugün derse girmedim diyin.doktorlar çok rapor verirlerse haklarında soruşturma açılır.değil ki senin okula gidip gitmemen inan doktorun umrunda olmaz.o kadar hastanın arasında bir de siz uğraştırmayın doktoru.zaten başından aşkın işleri var.hemen her doktor o gün için rapor verecektir.

sağlık ocağındaki doktorların insanı taktığı yok köpek muamelesi millete adam parasını alıp gidiyor koyduğu teşhis grip soğuk algınlığını genelde geçmiyor size 2 metre öteden bakıp anlıyor gözünde xray var kırık çıkık neyin varsa görebiliyor. Yani adamın işi başından aşkın gün içinde adam gibi yapmadığı muayene işlerinden kazandığı vakitle raporları doldurup çektirip gidiyor evine ve o vicdanla uyuyor ? Hipokrat kimlan getirin onuda yeminide simicem alayı fake

haddini bil bence.

Alıntıları Göster
    çok lazım olacak buralar.kıvrılalım şöyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

çok lazım olacak buralar.kıvrılalım şöyle

Alıntıları Göster
    Babama söylüyorum, yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Babama söylüyorum, yazıyor

Alıntıları Göster
    beyler bişey merak ediyorum mesela rapor aldım o raporu yazıcıdan tarayıp programla tarihi 10 numara değiştirebilirim müdür yardımcısı hayatta çakmaz ama bu rapor verilirken aile hekimi internetten vs bir sisteme ayrıca giriş yapıyormu acaba yoksa sadece çıktı alıp bana mı veriyor eğer rapor olayı sadece bir kağıt çıktısından ibaretse tarihleri değiştirip müdür yardımcısına versem sıkıntı olur mu yani anlaşılır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

beyler bişey merak ediyorum mesela rapor aldım o raporu yazıcıdan tarayıp programla tarihi 10 numara değiştirebilirim müdür yardımcısı hayatta çakmaz ama bu rapor verilirken aile hekimi internetten vs bir sisteme ayrıca giriş yapıyormu acaba yoksa sadece çıktı alıp bana mı veriyor eğer rapor olayı sadece bir kağıt çıktısından ibaretse tarihleri değiştirip müdür yardımcısına versem sıkıntı olur mu yani anlaşılır mı ?

Alıntıları Göster
    lisedeyken aldığım rapor ile reçetenin protokol numarasının aynı olduğunu farkedince bingo !! dedim.
    gidiyodum doktora ilaç yazdırıyodum. sonra eve gelip reçedeki protokol nosuyla kendime rapor yazıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: forum_avukatı

lisedeyken aldığım rapor ile reçetenin protokol numarasının aynı olduğunu farkedince bingo !! dedim.
    gidiyodum doktora ilaç yazdırıyodum. sonra eve gelip reçedeki protokol nosuyla kendime rapor yazıyodum

Alıntıları Göster
    Yapılan tüm muayeneler, raporlar, ilaçlar, aşılar, işlemler v.s. Sağlıknet ve MEDULA sistemlerine yollanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-79566EBB-F -- 3 Kasım 2013; 13:03:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

Protokol numarası kontrol ediliyor.
  • Sağlık-net ; sağlık hizmeti veren kurumlar arası bir sistemdir. Hastanın tedavi geçmişini görme amacı taşır. Okullar üniversiteler göremez.

MEDULA ; Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında Emekli Sandığı, Bağkur, (SSK), Yeşilkart'ı tek bir çatı altında, GSS çatısı altında toplamayı hedeflemiştir. Yine okullar ve üniversiteler göremez.

Yani öğretim kurumları raporu kontrol etmiyor , edemiyor !

Kaldı ki sahtesiyle uğraşmaya gerek yok. Geçen sene sınava çalışırken sabaha karşı uyuya kaldım. sağlık ocağına gittim doktor seneye alttan alırisın dedi. E artık ünideym tabi para var özel polikinliğe gittim 25 tl ye raporum hazır yani dert ettiğiniz şey 25 TL arkadaşlar.özel polikinlik var sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: forum_avukatı

Sağlık-net ; sağlık hizmeti veren kurumlar arası bir sistemdir. Hastanın tedavi geçmişini görme amacı taşır. Okullar üniversiteler göremez.

MEDULA ; Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında Emekli Sandığı, Bağkur, (SSK), Yeşilkart'ı tek bir çatı altında, GSS çatısı altında toplamayı hedeflemiştir. Yine okullar ve üniversiteler göremez.

Yani öğretim kurumları raporu kontrol etmiyor , edemiyor !

Kaldı ki sahtesiyle uğraşmaya gerek yok. Geçen sene sınava çalışırken sabaha karşı uyuya kaldım. sağlık ocağına gittim doktor seneye alttan alırisın dedi. E artık ünideym tabi para var özel polikinliğe gittim 25 tl ye raporum hazır yani dert ettiğiniz şey 25 TL arkadaşlar.özel polikinlik var sıkıntı yok
    Konu Hortlatmayı sevmem ama illa rapor alıcam diyenler okusun benim bugun başımdan geçen öncekiler.

Bizim burda hüseyin diye biri var normalde giderdim bana rapor verin hocam derdim niye diye sorardı bende uyuya kaldım , hoca sınıftan attı vs vs diye 2 hafta önce gene kaçtık bu sefer sen çok geliyon buraya bu aralar dedi ben takmadım aldım gene raporumu bugun ise gene kaçtık 23 nisan ya bebeler okula gitmesin biz gidelim liselilerin farkı neyse ben 8-12 netden çıktık arkadaşlarla oturdurduk 1'i bekledik sağlık ocağı 12 - 1 arası tatile giriyor neyse bekledik bizim burda 2 tane sağlık ocağı var bir tanesi yeni açıldı diğeri eski benimki parkın yanındaki diğeri sitenin içindeki 2 arkadaş dahil ben le 3 kişi onlarınki yeni olanda ben gittim raporu almaya bekledik hoca geldi içeriye girdim adın ne dedi söyledim soyadımı söyledim tc kimliğimi söyledim ne istiyon diyince bende rapor dedim bu sefer kızdı yok rapor felan vermiyoruz dedi bende şaşırdım hep veren adama nolduki geri**** hoca raporlara kaşe basmıyormuş ki basmıyordu benim raporumu geri göndermişler kaşesiz ya sahte sanmışlar soruşturma geçirmiş neymiş benim suçumdan yalvardım yakardım bağırıyor içerde vermiyom çık lan dışarı diyince tepem attı ayağa kalktım sabahtan beri barıyon karşında çocuk yok dedim sen kimsin lan bana barıyon dedim s****** vereceğin raporu dedim çıktım sağlık ocağındakilerde bana bakıyor ben küfür ede ede çıktım gittim. Baktık böyle olmuyor devamsız 8,5 alamazsak raporu gidiyoz gümbürtüye bizim arkadaşda rapor alıcakmış saat 2 de saat 2 de gittik bunla yeni sağlık ocağına bu girdi aldı aile hekiminden bende bununkinden alıcam girdim içeriye adımı sordu söyledim kaydın bulunmuyor senin aile hekimin kim dedi bende parkın ordakide vermedi uyuyakaldım okula gidemedim gittim almaya sağlam adama rapor vermiyoruz dedi kovdu beni diyince adam çok cool yalnız dedi bende vermek zorunda değilim hocam dedim sınıfta kalıyorum yapmayın dedim oda söyle tcni dedi söyledim tcmi verdi raporumu şimdi 1 ay sonra aile hekimimi değiştiricem .

Yani Aile Hekiminizden almak zorunda değilsiniz o vermiyorsa başka bir hekime gidin arkadaşlarınızdan sorun böyle iyi huylu güzel yaklaşan hekim varsa gidin ona diyin uyuyakaldım hocam aile hekimim sağlam adama rapor vermiyoruz dedi kovdu sınıfta kalıyorum nolur diye yalvarın veriyorlar.

• Hort Bugün Düştüm Sağ Kolum Ve Sağ Ayak Derim Soyuldu Biraz Rapor Verirlermi ?
  • Lisede öğrenciyken bir kez bile sınava girmemek için rapor almayı düşünmedim. Eğer bitirebilirsem fakülteyi sınav için rapor isteyenlere rapor vermem çünkü oturup hakkıyla zamanında çalışanların ne suçu var? Ben hiç rapor almadan girdim sınavlarıma o öğrenci de girebilir demek ki sınavlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steteskop

Lisede öğrenciyken bir kez bile sınava girmemek için rapor almayı düşünmedim. Eğer bitirebilirsem fakülteyi sınav için rapor isteyenlere rapor vermem çünkü oturup hakkıyla zamanında çalışanların ne suçu var? Ben hiç rapor almadan girdim sınavlarıma o öğrenci de girebilir demek ki sınavlarına.
    La bi tane rapor alın taratın gerektiğinide gerekli düzenlemeyi yapıp verin okula :D bir de raporla falan uğraşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saglamekrankarti

La bi tane rapor alın taratın gerektiğinide gerekli düzenlemeyi yapıp verin okula :D bir de raporla falan uğraşıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    tutar.İyi konu haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B15AE3FD1

tutar.İyi konu haa

Alıntıları Göster
    Okula keyfiyen gitmeyen öğrenciye neden yardım edelim ki? size rapor verdiğimizde okulu "ekerken" başınıza gelebilecek her türlü şeyde sorumlu bizleriz.çünkü velinin haberi yok öğretmenin haberi yok.18 yaşın altındaki birini ölümle sonuçlanacak acil durumlar haricinde velisi yokken muayene etmek kesinlikle yasak zaten.

ayrıca daha okula girip 3 5 derse girmeyi beceremeyen ergenlerin burda doktorlar birşey yapmadan bilmeden para kazanıyor demesi de tam yaşına yakışıyor.birşey yapmadan para kazanmak isteyen gelsin aynı işi yapsın yapabilirse :)

benim rapor vermediğim öğrenciye de kaydını alma karşılığı rapor yazan varsa ona da yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Okula keyfiyen gitmeyen öğrenciye neden yardım edelim ki? size rapor verdiğimizde okulu "ekerken" başınıza gelebilecek her türlü şeyde sorumlu bizleriz.çünkü velinin haberi yok öğretmenin haberi yok.18 yaşın altındaki birini ölümle sonuçlanacak acil durumlar haricinde velisi yokken muayene etmek kesinlikle yasak zaten.

ayrıca daha okula girip 3 5 derse girmeyi beceremeyen ergenlerin burda doktorlar birşey yapmadan bilmeden para kazanıyor demesi de tam yaşına yakışıyor.birşey yapmadan para kazanmak isteyen gelsin aynı işi yapsın yapabilirse :)

benim rapor vermediğim öğrenciye de kaydını alma karşılığı rapor yazan varsa ona da yazıklar olsun.

Alıntıları Göster
    meğerse ne kadar gerizekalı bir gençliğimiz varmış yazık..burada okuduklarımı görünce şaşırdım..doktorlar size rapor vermek zorundaymış gibi konuşmuşsunuz bilip bilmeden.doktorlar kendisi ihtiyaç gördüğü kadar ayrıca hastalığın rapor almayı hak ediyorsa verirler.sizin isteğinize göre değil.çünkü bu bir resmi ve ciddi bir belgedir... sizden çok sizin ana babanıza en çok da bu ülkeye acıyorum.sizin gibi zekasını bu kadar salakça şeylere kullanan bir gençliğimiz oldukça bu ülkeden hiçbir halt olmaz..bir de utanmadan bunu foruma koyup senelerini ve gençliğini mesleği için heba eden insanlara laf atıyorsunuz siz de hiç utanma duygusu yok ama ben sizin gibi gençlere örnek olmaya çalışan biri olarak çok utandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuRŞuN87

meğerse ne kadar gerizekalı bir gençliğimiz varmış yazık..burada okuduklarımı görünce şaşırdım..doktorlar size rapor vermek zorundaymış gibi konuşmuşsunuz bilip bilmeden.doktorlar kendisi ihtiyaç gördüğü kadar ayrıca hastalığın rapor almayı hak ediyorsa verirler.sizin isteğinize göre değil.çünkü bu bir resmi ve ciddi bir belgedir... sizden çok sizin ana babanıza en çok da bu ülkeye acıyorum.sizin gibi zekasını bu kadar salakça şeylere kullanan bir gençliğimiz oldukça bu ülkeden hiçbir halt olmaz..bir de utanmadan bunu foruma koyup senelerini ve gençliğini mesleği için heba eden insanlara laf atıyorsunuz siz de hiç utanma duygusu yok ama ben sizin gibi gençlere örnek olmaya çalışan biri olarak çok utandım.

Alıntıları Göster
    up şart sonraki devirde yararlansın :D

• Abi bu gün rapor aliyim dedim kimya sınavı vardı girsem 0 alıcam hayatımda ilkkez böyle bişey yaptım sabah midem bulanıyo falan filan nerdeyse nie hasta oldun lan diye döveceklerdi
  • bugün inşallah gidiyorum rapor almaya devamsızlık arttı be usta hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.