Şimdi Ara

Doktordan Rapor Alma Taktikleri! ||ANA KONU|| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63
Cevap
14
Favori
136.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sağlık ocağından rapor almaya gideceğim ama yalan söylemeyeceğim. Sabah kalkamadım gidemedim, devamsızlığım çok diyeceğim. Verir mi sizce ?
  • takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmam, lise 1 de birgün, Bitkin gibi görünüp, rapor istemeye gitmiştim.Nedendir çözemem ciddi yerlerde sırıtıyorum.

Adam anladı.Kullandığım balık yağı'nın ismini söyleyerek, hocam acaba şişe bitti.Bir tane daha yazabilirmisiniz

Dedikten sonra, halimden anlarcasına gülümsedi yazdı çıktım.Ne yıllardı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavlarım var ders çalışmam lazım derdim istediğim kadar alırdım.

Ve bu yalanı tam 3 sene söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

Takipteyim devamını beklerim bi tanede benden fizik tedavi bölümüne gidilir kafanızı hafif arkaya ve sola doğru olur hocam dün akşam eve misafir geldi salonda sigara içtiler annemde camları açtı koku çıksın diye sonra cam kapanmamış bende gece tv izlerken koltukta uyumuşum sabah kalktığımda boynum tutuldu ( yedirirseniz 2 gün banko ) bakmaya çalışırsa dokunursa fln hemen bağırın kafanı çevir derse az uğraşın sonra gövdenizle dönün

yemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

Takipteyim devamını beklerim bi tanede benden fizik tedavi bölümüne gidilir kafanızı hafif arkaya ve sola doğru olur hocam dün akşam eve misafir geldi salonda sigara içtiler annemde camları açtı koku çıksın diye sonra cam kapanmamış bende gece tv izlerken koltukta uyumuşum sabah kalktığımda boynum tutuldu ( yedirirseniz 2 gün banko ) bakmaya çalışırsa dokunursa fln hemen bağırın kafanı çevir derse az uğraşın sonra gövdenizle dönün

yemezler

tecrübeliyim ilaç yazdı iğne yazdı 2 günde rapor yazdı miss

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drserk

quote:

yemezler

tecrübeliyim ilaç yazdı iğne yazdı 2 günde rapor yazdı miss

vicdanen yazmasam ayrı yazsam ayrı.. ben de öğrenciydim ve bu durum nasıl can sıkıcı bilirim. herkese sınavda başarılar dilerim.

• ortalardan

• Astigmat / Hipermetrop göz hastalığım var. Doktora başım ağrıyor bütün günüm gidiyor rapor verirmisiniz diyorum veriyor. Aile hekimimiz çok iyi bir hanım.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKENSAR

Evet gençler yine geldik bir eğitim öğretim dönemine daha. Ben bir aile hekimiyim. Yukarıda yazılanları okudum. Size kızmıyorum, sisteme kızıyorum. Bir arkadaş bizim fasulyeden okuduğumuzu hiçbir şeyden anlamadan şikayete göre raporu verdiğimizi söylemiş. Öncelikle bu arkadaşa bir cevap verelim. Günlük 100 ün üzerinde hastaya 8 saatlik mesaide bakmaya çalışıyorum. Yani hasta başına 5 dk kadar düşüyor. Bu kısa bir süre zira hiç ara vermeden hasta bakılamaz bu imkansız. Ara vermek zorundayız, siz nasıl ders aralarında teneffüs e çıkıyorsanız bizimde kafamızı toplamamız lazım. Kafamızı toplayamazsak yanlış teşhisler, hatalı reçeteler v.s. olabilir. Unutmayınki bizde sizler gibi insanız. Siz her sınavdan 100 mü alıyorsunuz, herşeyi biliyor musunuz? Bizimde bilemeyeceğimiz şeyler var. Adet sancım var diyen bir kıza, pedini göster inanmıyorum demek ne kadar etik? Biz karşımızdakini dürüst kabul ediyoruz. Bu yüzden söylediklerini önemsiyoruz. Şikayetine göre ilaçta yazıyoruz. Eğer bizi kandırıyorsa kendi problemi. Kişiliği gelişmemiş dürüst değil deriz, geçeriz. Şimdi AHBS programı kullanıyor aile hekimleri, yalanını yakaladığımız kişilere not düşüyoruz, birdahaki gelişte sistem uyarı veriyor.
    Son olarak şunuda belirteyim, sizler rapor aldıkça mağdur olmaya devam edeceksiniz. MEB i velileriniz telefon, mail yağmuruna tutmalı ki haklarınız genişlesin. Ben gerçekten hasta olduğunu gördüğüm kişiye uygun gördüğüm kadar rapor veren bir hekimim. Asla karşıdakinin isteğine göre davranmam. Beni kandıranlar muhakkak vardır. Ahiret inancınız varsa eğer bunu yapmayın. Çünkü öbür dünyada hesaplaşacağız. Teknolojinin ve bilgimin elverdiği ölçüde hasta olup olmadığını ayırmaya çabalıyorum insanların.
    Bir ekleme daha yapayım, Ben devamsızlığımı bile kullanmamıştım. "Sizde öğrenci oldunuz bizi anlayın" cümlesi bizler için geçerli bir cümle değildir. Anlayamayız sizi.

ilk paragrafa kahkaha attım ikincinin yarısınfa vay be ne öküzüm dedim sonlara doğru size küfür ettim. Kusura bakmayın her şeyi alet etmeyin dine

• quote:

Orijinalden alıntı: AKENSAR

Evet gençler yine geldik bir eğitim öğretim dönemine daha. Ben bir aile hekimiyim. Yukarıda yazılanları okudum. Size kızmıyorum, sisteme kızıyorum. Bir arkadaş bizim fasulyeden okuduğumuzu hiçbir şeyden anlamadan şikayete göre raporu verdiğimizi söylemiş. Öncelikle bu arkadaşa bir cevap verelim. Günlük 100 ün üzerinde hastaya 8 saatlik mesaide bakmaya çalışıyorum. Yani hasta başına 5 dk kadar düşüyor. Bu kısa bir süre zira hiç ara vermeden hasta bakılamaz bu imkansız. Ara vermek zorundayız, siz nasıl ders aralarında teneffüs e çıkıyorsanız bizimde kafamızı toplamamız lazım. Kafamızı toplayamazsak yanlış teşhisler, hatalı reçeteler v.s. olabilir. Unutmayınki bizde sizler gibi insanız. Siz her sınavdan 100 mü alıyorsunuz, herşeyi biliyor musunuz? Bizimde bilemeyeceğimiz şeyler var. Adet sancım var diyen bir kıza, pedini göster inanmıyorum demek ne kadar etik? Biz karşımızdakini dürüst kabul ediyoruz. Bu yüzden söylediklerini önemsiyoruz. Şikayetine göre ilaçta yazıyoruz. Eğer bizi kandırıyorsa kendi problemi. Kişiliği gelişmemiş dürüst değil deriz, geçeriz. Şimdi AHBS programı kullanıyor aile hekimleri, yalanını yakaladığımız kişilere not düşüyoruz, birdahaki gelişte sistem uyarı veriyor.
    Son olarak şunuda belirteyim, sizler rapor aldıkça mağdur olmaya devam edeceksiniz. MEB i velileriniz telefon, mail yağmuruna tutmalı ki haklarınız genişlesin. Ben gerçekten hasta olduğunu gördüğüm kişiye uygun gördüğüm kadar rapor veren bir hekimim. Asla karşıdakinin isteğine göre davranmam. Beni kandıranlar muhakkak vardır. Ahiret inancınız varsa eğer bunu yapmayın. Çünkü öbür dünyada hesaplaşacağız. Teknolojinin ve bilgimin elverdiği ölçüde hasta olup olmadığını ayırmaya çabalıyorum insanların.
    Bir ekleme daha yapayım, Ben devamsızlığımı bile kullanmamıştım. "Sizde öğrenci oldunuz bizi anlayın" cümlesi bizler için geçerli bir cümle değildir. Anlayamayız sizi.

peki ben size birşey diyim tamam işiniz zor . ben hastaydım yataktak kalkacak gücüm yoktu sınavım vardı gerçekten hastaydım sağlık ocağında aile hekimine gittik kadın rapor filan yazmadı hic gitmemistim daha önce bide fırca cekti bende dik kafalıyım sövdüm cıktım hasta olduğum halde 1 gün rapor vermedi arkadaşı aradım özel hastaneden gitmeden raporum cıktı olay bitti böyle doktorlara lanet olsun eğerki erkek olsaydı orada onu cıkarmazdım niye böyle kendini beğenmis beğenmis konusuyorlar ?
    edit : sen devamsızlık kullanmamıssın iyi halt etmisin lazım oluyor kardesim almayalımmı 2 kağıt yazıyorsunuz havanızdan geçilmiyor be sanki başbakansınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byvagabond -- 9 Eylül 2013; 11:38:50 >

• Antalya İçi rapor satılır. stoklar tükenmeden alın.

• Vay be ulan şimdi tekrar rastladımda ne uyanık adammışım.Raporlu 20 gün devamsızlık yapmıştım.
  • bizim doktor var tanıdık beraber basket oynadığımız ,canım istedikçe yanına giderim ismail abi 2,3 gün rapor yazsana derim oda yine mi? kaçtıın la der bende gülerim raporu alır evin yolunu tutarım o yönden sorun yok
  • valla benim zamanımda mahalle arasında bi poliklinik vardı okuldan kaçtıgımız zaman gidiyorduk oraya muayene olucaktım diyip doktoron yanına gidiyorduk rapor almak için gelmiştik diyip 2-3 günlük yazdırıp çıkıyorduk muayene ücreti 20 tl di :)
  • Valla istediğim zaman ciğerden öksürük çıkarabiliyorum tik gibi bir şey oldu.Hatta abartırsam 3-5 kez üst üste bunu yapınca kusuyorum orta yere.Rapor almak istediğim zaman bunu yaparım ama hiç ihtiyacım olmadı bu zamana kadar abla hemşire olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

Antalya İçi rapor satılır. stoklar tükenmeden alın.

nerden satıyon
  • Konunun linkini Tabipler Odasına attım.
  • ben satarım lazımsa haberim olsun :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.