< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doktorlar öğretmenlerin düştüğü hale düşer mi? (3. sayfa)
-
-
benim anlamadığım şey konuyu açan kişi neden bu kadar mühendsilikten nefret ettiği halde devam ediyor. o kadar laf etmiş ama hala devam ediyor. bu kadar sevmiyorsan hayatını berbat edeceğini düşünüyorsan bırak bölümü istedğin mesleği yap kimse zorla okutmuyor ki
-
Kardeşim sen hayatı ne sanıyorsun? Yaşın küçük galiba istediğin zaman oradan oraya zıplayabileceğini sanıyorsun. Ben 22 yaşındayım 3. Sınıfa gelmişim neredeyse 40 tane ders vermişim otur tıp kazan o zaman demek kolay tabi ama o iş öyle olmuyor. Diplomayı almak zorundayım hayatta ne olacağını kestiremezsin belki 2 seneye okumak iyice zorlaşacak belki babam vefat edecek maddi desteğim tamamen kesilecek? Bol keseden akıl vermek kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam dediklerinizde kısmen haklı olsanız da ben sayısalcı halimle gittim hukuk okudum bitirdim yetmedi sürüne sürüne stajını yaptım işe girdim çok şükür para da kazandım hayatımı idame ettirecek kadar , çevremdeki herkes bu mesleği sevmiyorsan yapma etme demesine rağmen okudum artık değiştiremem diye çalıştım ama bir yerde dayanamadım ve tekrar bu sene sınava girdim ucundan da olsa bir tıp fakültesi kazandım. Pişman mıyım daha erken denemediğim için pişmanım almayı zorundalık olarak gördüğünüz diploma sizin sevdiğiniz işi yaptırmayacaksa hiç bir önemi yok sevdiğiniz işin peşinden gidin su akar yolunu bulur ( 27 yaşındayım )
-
Bunu ancak mezun olunca yapabilirim ben de. Şu anki durumum bile rezaletken sizin gibi o yaşta tıp fakültesine başlayıp okumak zaten ancak kişinin psikolojik olarak intiharı ile yapılabilir bir şey. Hayattan tamamen vazgeçersin gençliğin zaten bitmiştir normal bir insan değilsindir ve artık psikopatik bir kafayla doktor veya cerrah olmaya kendini verirsin. Hayattan hiçbir beklentin olmaz.
Bu işin normali 21-22 yaşında mezun olup işe girip kız arkadaşınla paranı yiyip gençliğini yaşamaktır. Tıp okuyorsan da 24 işte. Sağlıklı insanlar bu şekilde ilerliyor. Sizin durumunuz sağlıksız bir durum. Umarım okuyup bitirebilirsiniz.
hayattan ne beklediğinizle alakalı paramı da kazandım kız arkadaşımla yedim de tadını da çıkardım. ama yaş sadece bir sayıdan ibaret hayata bir kere geliyoruz istediğimiz mesleği yapmalıyız en azından kaldı ki 6 sene tıp okumanın verdiği psk baskı < ömür boyu istemediğin mesleği yapmak. Genel kanıların dışına çıkılamaz diye bir kaide yok hayat sizin hayatınız hocam
-
Yazdıklarına kendin inanıyor musun bari ya da çok unutkan birisin. Tekrar düşün.
polemiğe gerek yok hocam dediğim gibi herkesin kendi hayatı kendi seçimleri. Mühendislik kariyerinizde başarılar
-
ben de eczacılık 2. sınıftayken sınava girdim 3-4 ay aralığında bir sınava süre kala sınava hazırlanarak hamda 25k yaptım tıp kazandım 1 gram da pişman değilim. benim de annemin sağlığı pek iyi değil ve ondan başka kimsem yok akraba olarak yardım edecek. oturmak yerine aksiyona geçtim kumar oynadım ve kazandım. ve daha da sağlamlaştırmak için 2 yıllık sağlık yazdım açıktan. ağlamak ile bir yere gelemezsin anca aksiyon alarak bir yere gelirsin. o kadar yazmışsın mühendislik öyle kötü yok tamirci olsaydım vs. ama aksiyon 0. o kadar nefret ediyorsan bırak mühendisliği harekete geç meslek öğrenmeye başla ne kaybedersin ki ?. 22 yaşta bir şey var sanki ? O diplomayı aldığın an senin aynı dediğin gibi olacak geri dönüşü olmayacak eğer çok iyi bir okuldan mezun olmadıysan çok büyük ihtimalle özellerde 1-2 asgariye köle gibi süründürecekler lisans diplomasının iptali de olmayacak.
-
milletin dediğine ne bakıyorsunuz
-
Mesaj attim hocam bakarsaniz
Düşecek tabi memurluk altı üstü elbet dolacak
-
sanmıyorum, şu an acile gidip bakabilirsiniz
insan olduğu müddetçe doktor işsiz kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Eylül 2024; 0:53:40 > -
Dhy ne oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X