Şimdi Ara

Dokunmatiği eğlenceli kullanan oyunlar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
12
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle paylaşımlar için çok teşekkürler.

ikinci olarak "takip" yazan arkadaşlar mesajlarını silerse daha iyi olur. msjınızı silseniz bile profilinizden yine bu konuya ulaşabiliyorsunuz. yani bi kere yazın ve silin..

son olarak ben de "3d pool"u öneririm..ekran geniş olduğu için oynaması çok zevkli oluyor..
  • çok iyi tavsiyeler var teşekkürler...

ben de bir ara pc de yedeklemeye başlamıştım ipod touch uygulamalarını ama ne yazık ki ayda 1-2 kere güncelleme çıktığı için dosyaları tutmanın anlamı kalmıyordu...
  • Kesinlikle Eufloria yı indirip denemelisiniz harika bir strateji oyunu.
  • konuya uygun olmayabilir ama bulmaca oyunlarına meraklıysanız awekening hd ve fairing pointi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 26 Şubat 2012; 11:49:34 >
  • benim son zamanlarda platform oyunları canımı çekiyor. şöyle mario gibi atlayalım zıplayalım istiyorum :)
    benzer bazı oyunlar var ama özensiz, flash oyunları gibi duruyor. Cordy diye bir oyun vardı, youtube dan izledim ve bayıldım oyuna ama loading ekranında kapanıyor uygulama :(

var mı platform önerileri?
    (bu arada benzer olarak wind-up knight ı indirdim ve çok zevkli ayrıca grafikleri de şahane (hem de beleş :D ). önerilir
  • arkadaşlar herkes oyun paylaşmış fakat çıkıp kimse ss koymamış. keşke ekran görüntüsüde koysanız daha güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Jailbreak sonrası oluşturmaya başladığım arşivim:

Dokunmatiği eğlenceli kullanan oyunlar.
     Dokunmatiği eğlenceli kullanan oyunlar.

Oyunların hepsini "yaratıcı ve farklı" oyunlardan seçmeye özen gösteriyorum ipad'de de.

Size tavsiyem bu listeye de baştan aşağı bakın. Yukarıda yazdığım listeden farklı oyunlar var içinde.

Dante selam,

arşiv içinde, tetris - unblock vs tarzında küçük boyutlu zeka oyunları var mı?

• bugün Dead Space'te indirim var 9.99 dolardan 2.99 a düşmüş, aldım gitti :)

tetris in hakları EA'nın elinde ve tetris gibi minimal bir oyunu bile satıyor parayla EA. ne oyunlar var bedava halbuki.

SS koyma konusunda ise aranıp bulunan tüm oyunları almıyorum ben, not alıyorum isimlerini sonra indirimini bekliyorum ya da free'ye düşmesini bekliyorum. ne de olsa bi dolu oyun var hali hazırda. oyunun adını buradan kopyalayıp youtube a yapıştırıp izlemek yolunu seçebilirsiniz.
  • dante yap bi güzellik şunları bi upload et :)
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.