Şimdi Ara

Dokunmatiği eğlenceli kullanan oyunlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
12
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kujeste

şunun grafiklerine bir bakın ya. oyun az pahalıymış ama görselleri harika.

http://www.148apps.com/reviews/aquaria-review/

Çok güzel görünüyor sıraya attım.

Lost Winds'i de tekrar hatırlatayım bu oyuna benziyor tür olarak. Yeni çıktı çok güzel. Ayrıca grafik istiyorsanız Galaxy On Fire 2 HD ve Rage HD'yi de deneyin. Aşmış grafikleri var. Oynanışları da hoş.

iPad cidden çok kaliteli bir oyun platformu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ocak 2012; 14:34:41 >

• iphone alınca gerekecek bi konu takip
  • Güzel konu olmuş..
  • takip
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: virusyildo

takip

Favorilere ekleme özelliği sizde çalışmıyor mu?
  • Istunt 2,Boost 2, Dark nebula,Islash, iphone da favori oyunlarımdır ipad sürümleri varsa kesinlikle denemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 17 Ocak 2012; 20:46:52 >
  • ben de araştırmalarıma devam ediyorum. bulduklarımı yazayım buraya:

Worms
    Monkey Bongo
    a pigs dreams
    ESPGALUDA II HD
    Bring Me Down
    zepi HD
    RoboFonics
    Rope Rescue HD
    skillz
    Whale Trail
    Monster Island HD
    Crazy Escape

bunların birkaçı free, çoğu da 0.99$ lık oyunlar. (espaluda 2 yalnız gördüğüm en pahalı oyun şu ara, 13 dolar :D ama çok güzel gözüküyor, trailerine bir bakın :) )
    bir buçuk liraya epey eğlenceli zamanlar geçirtecek oyunlar var gerçekten.
  • forumun tablet versiyonunda favorilere ekle yok sanırım.
  • Snoticles, denenmeli
  • Dokunmatiği ve jiroskopu en iyi kullanan oyunlardan biri de bana göre Temple Run
    Beni kendine bu kadar bağlayan başka bir oyun görmedim bugüne kadar Angry Birds'de dahil :)

Temple Run inceleme ve videosu:
    http://www.hergun1uygulama.com/app.php?n=19
  • güzel konu olmuş paylaşımlar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: veccihi

forumun tablet versiyonunda favorilere ekle yok sanırım.

Yukarıda 1.sayfa yazısının altında, konu başlığının yanında buton Biraz küçük olmuş gözden kaçıyor.
  • UYARIIIIIIIIII :)

Bugün büyük indirim var çoğu EA games oyunlarında. 9.99 dan 0.99 a düşmüş bazı oyunlar. ben şu an fifa 12 ve monopoly e saldıracağım, pilim yeterse bişeyler daha alırım herhalde :)
  • temple run, slam dunk, bullet time, asphalt 6, jetpack, jet ball, bull mouse, i stunt 2 favorilerim
  • yine uyarı,

çin yeni yılı sebebiyle güzel indirimler var
    multiponk 0.99 a düşmüş mesela. çok tatlı bir oyun. 4 kişi bile aynı ipad üzerinde oynanabiliyor.
  • ice rage yeni farkettigim super bı oyun deneyin kesinlikle
  • JB çıktı saldırın oyunlara.

Bugün işyerinde bütün günümü oyunlara ayırdım diyebilirim, çoğu kaliteli oyunu attım ipad'e. Öneriler oyunlar çok hoş. Kendi listemi de tabii ki toptan ipad'e aktardım.
  • ya şu jb olayına bir türlü sıcak bakamıyorum. pc de ali cengiz oyunları yapıyorum zaten yeterince, bişeylerimiz de legal olsun, sorun hata almadan, hacker gibi uğraşmadan tıkır tıkır hallolsun istiyor bi tarafım sürekli :)
    tüm oyunlara bir anda ulaşırsam hevesim kaçar mı acaba diye de düşünüyorum.
    her gün sabah appshopper a bakıp güzel oyunlarda indirim var mı, beleşe düşen var mı diye bakmak daha eğlenceli geliyor bu ara :)

dante jb konusunda ipad in stabilitesini de değerlendirirsen buralarda sevaba girersin hehe
  • Öncelikle şu konuda haklısın, tüm oyunlara bir anda ulaşmak başta süper oluyor hangisini oynayacağını şaşırıyorsunuz güzel bir duygu. Fakat sonra tabii ki para verip aldığın kadar hevesin olmuyor ama oyunlara ısındıktan sonra tabii yine bağımlılık yaratıyor o ayrı.

Hacker gibi uğraşmıyorsun, hataya da denk gelmedim. iPad'i farklı temalarla kullanmak apayrı bir zevk zaten (ki bunun için Dreamboard, Dreamboard için de JB gerekiyor haliyle).

iPad'de installous programıyla veya pc'de apptrackr.org'dan oyunları tek tıkla indirip (güvenlik kodu giriyoruz tabi bir de) oynamak appstore'dan indirmekten farklı değil. JB kesinlikle çok rahat çok güzel bir şey özellikle iPad için.

Garageband, Skillz, Rockmate, SampleWiz gibi bir çok harika müzik programlarını kullanmak müthiş keyifli. Bunları parayla almaya kalksan 30-40 dolar gidecek.

Stabilite sorunu yok. Yağ gibi akıyor cihaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.