Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun..
    İyi günlerde kullanın :)
  • evet ı3 işlemci tşk ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

merhabalar bende dün itibari ile asus vivbook ct009h 11,6 aldım ürün gerçekten çok kullanışlı dokumatiği çok güzel düşünen arkadaşlara bende tavsiye ederim fiyat ve performans çok iyi memun kalınacaktır >>>>> fan sesi fazla geliyor kullanan arkadaşlarda da öyle bir sorun var mı ..... neden bu kadar sesli olabilir fanı iyi günler dilerim.......

Hayırlı olsun, hoş geldin aramıza güle güle kullan vivobookunu ;)

fan sesi fazla geliyor bunun sebebi fan çıkışının ekranın altına konumlanmasından kaynaklanıyor.. yorumlarını ve deneyimlerini bekliyoruz. seni de ekledim kullanıcı listesine...
    quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

O nasil bir fan sesidir sogudum cihazdan

Fan sesi cihazın fan çıkışının ekranın altına konumlandırılmasından kaynaklanıyor. ama rahatsız edici bir ses değil. sadece ortamda ses yoksa duyuluyor.
     DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU

• Merhaba, ben de bu cihazı merak ederken yorumlarınızı gördüm, merak ettiğim konu şu, bir ipad kullanır gibi dokunmatik ile webde gezilebiliyor mu ? daha önce hiç windows8 kullanmadım da ipad konforu var mı benim için en önemli konu bu. Çünkü eğer o tadı vermeyecekse dokunmatik olmasının pek anlamı kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

Merhaba, ben de bu cihazı merak ederken yorumlarınızı gördüm, merak ettiğim konu şu, bir ipad kullanır gibi dokunmatik ile webde gezilebiliyor mu ? daha önce hiç windows8 kullanmadım da ipad konforu var mı benim için en önemli konu bu. Çünkü eğer o tadı vermeyecekse dokunmatik olmasının pek anlamı kalmayacak

Tabi kullanan forumdaşların yorumları daha kıymetlidir ama
    Bana henüz ulaşmadı bilgisayar -şimdilik sadece- tahminim
    iPad teki o kitap / dergi okumanın keyfinin yanına yaklaşamayacaktır.
  • merhaba salsakingss eklediğin için tşk ederim dün kurulumda fan sesi fazla çıkmıştı ama kurumu bittikten sonra çıt yok sessiz şu an fan sesi hiç rahatsız etmiyor kanımca fanı ekranın altına koymaları gerçekten çok iyi olmuş önceki laptoplarda fan alta idi dizüstüne koyunca hava almıyordu........ makine gerçekten çok iyi şık fiyatı da uygun bence bir efsane olmaya aday asus vivobook hem notbook hem tablet daha ne olsun inceliği de ultrabook gibi sana da çok tşk ederim salsakingss gerçekten bıkmadan cevaplar yazmışsın iyi günler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

Merhaba, ben de bu cihazı merak ederken yorumlarınızı gördüm, merak ettiğim konu şu, bir ipad kullanır gibi dokunmatik ile webde gezilebiliyor mu ? daha önce hiç windows8 kullanmadım da ipad konforu var mı benim için en önemli konu bu. Çünkü eğer o tadı vermeyecekse dokunmatik olmasının pek anlamı kalmayacak

hiç ipad yada iphone kullanmamış olmama rağmen dokunmatiği çok hassas cihazın. eşime lg p880 4x hd telefon almıştım. onun dokunmatiğinden daha iyi. bu arada internetten haberleri dergi gibi okuyabiliyorsun. denemenizi tavsiye ederim. çok keyifli. Windows 8 i dokunmatik kullanmak çok ayrı bişey. kullanınca anlıyorsun. evimdeki masaüstüne Windows 8 i satılmaya başlamadan Premium account ile kurmuştum, çıktığından hatta öncesinden bu yana kullanıyorum ama bu cihazla Windows 8 den keyif alıyorsun resmen.

Size tavsiyem teşhir ürünü olan marketlerde inceleyin cihazı pişman olmayacaksınız...

• iyi günler

c.tesi itibari ile 009 modelini almış bulunuyorum

553 mb güncellemeden sonra cihaz kullanıma başlandı

gerçekten w8 ile dokunmatik farkı çok büyük bir ayrıcalık işlemci ve ekran kartı kalitesiyle fiyatının çok üstünde bir cihaz

electroworld word %10 word puan indiriminden sonra 990 tl geldi

arada donmalar var sistem tam oturdı gerekli tüm programlar yüklendikten sonra kendine gelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

quote:

Yanıt için teşekkür ederim.
    Peki bu modelin de mi ekran kartı hd4000 değil de hd2000?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd600157
    hb sayfasında yazan bir bilgi yok.
    Sadece dahili ekran kartı diyor.
    hd4000 ile hd2000 arasında dağlar kadar fark var anladığım kadarıyla.
    hb ya mesaj atsam windows 9 çıkar ama yanıt ancak gelir ne yapsam?

gold bilgisayarda da var aynı ürün. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yakınında bu ürünün teşhiri varsa git bak. sistem yöneticisinde görüntü bağdaşlaştırıcısı hd4000 graphics yazıyorsa sorun yok, ama hd graphics yazıyorsa muhtemelen 2000 serisidir.

Hocam hb müşteri hizmetlerinin yanıtı:
    o da ben almaktan vazgeçtim dedikten sonra =)
    Beni yanıltmayan bir hız!
    "Soru: Yanıt gelmedi almaktan şu anda vazgeçtim.

25.04.2013 10:49:59 Cevap: Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz. Gecikme için özür dileriz. Üründe Intel HD Graphics 4000 paylaşımlı ekran kartı bulunmaktadır. Bilgilerinize,

Saygılarımızla,"

Laf aramızda başka bir forumdaş adıma aldı şu an kargo da ;)

Şu an bilgisayar elime geçti :)
    İlk Ekran kartına bakayım dedim.
    Sadece DH Graphics diyor 2000 veya 4000 yazmıyor??

• Merhabalar,

bende bugün elime aldım cihazı. İnternetten ikinci aldım. Şu ana kadar ki deneyimlerim gayet iyi. Dokunmatiği de çok güzel. Ancak bilen arkadaşlara iki sorum var:

1- Bu cihaza ilave ram takılamıyor mu? Ram lehimli denmiş ya ondan sordum?

2- Makinaya başka bir işletim sistemi kuramıyor muyuz? Ben win 7 ye dönmek istiyorum mesela dönemez miyim?

bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
  • 899tl teknosada bi makine wardi ondan kullanan war mi ve bataryasi ne durumdadir acaba yani sarji ne kadar gidiyordur ve ısınma problemi yasanıyor mu ? Alıntı yaparak cewaplayabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihci20

Merhabalar,

bende bugün elime aldım cihazı. İnternetten ikinci aldım. Şu ana kadar ki deneyimlerim gayet iyi. Dokunmatiği de çok güzel. Ancak bilen arkadaşlara iki sorum var:

1- Bu cihaza ilave ram takılamıyor mu? Ram lehimli denmiş ya ondan sordum?

2- Makinaya başka bir işletim sistemi kuramıyor muyuz? Ben win 7 ye dönmek istiyorum mesela dönemez miyim?

bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

Hayırlı olsun Hoş geldin aramıza...Hangi modelini aldın? Cihazla alakalı yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz....

Ram lehimli ilave ram takılmıyor. SSD filan takılabiliyor ama win7 kurmak biraz zahmetli diye biliyorum. konu ile alakalı bilgi sahibi olursam ekleyeceğim ilk mesaja...

• quote:

Orijinalden alıntı: blueenvoy

iyi günler

c.tesi itibari ile 009 modelini almış bulunuyorum

553 mb güncellemeden sonra cihaz kullanıma başlandı

gerçekten w8 ile dokunmatik farkı çok büyük bir ayrıcalık işlemci ve ekran kartı kalitesiyle fiyatının çok üstünde bir cihaz

electroworld word %10 word puan indiriminden sonra 990 tl geldi

arada donmalar var sistem tam oturdı gerekli tüm programlar yüklendikten sonra kendine gelicektir.

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza. Konu ile alakalı yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanıt için teşekkür ederim.
    Peki bu modelin de mi ekran kartı hd4000 değil de hd2000?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd600157
    hb sayfasında yazan bir bilgi yok.
    Sadece dahili ekran kartı diyor.
    hd4000 ile hd2000 arasında dağlar kadar fark var anladığım kadarıyla.
    hb ya mesaj atsam windows 9 çıkar ama yanıt ancak gelir ne yapsam?

gold bilgisayarda da var aynı ürün. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yakınında bu ürünün teşhiri varsa git bak. sistem yöneticisinde görüntü bağdaşlaştırıcısı hd4000 graphics yazıyorsa sorun yok, ama hd graphics yazıyorsa muhtemelen 2000 serisidir.

Hocam hb müşteri hizmetlerinin yanıtı:
    o da ben almaktan vazgeçtim dedikten sonra =)
    Beni yanıltmayan bir hız!
    "Soru: Yanıt gelmedi almaktan şu anda vazgeçtim.

25.04.2013 10:49:59 Cevap: Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz. Gecikme için özür dileriz. Üründe Intel HD Graphics 4000 paylaşımlı ekran kartı bulunmaktadır. Bilgilerinize,

Saygılarımızla,"

Laf aramızda başka bir forumdaş adıma aldı şu an kargo da ;)

Şu an bilgisayar elime geçti :)
    İlk Ekran kartına bakayım dedim.
    Sadece DH Graphics diyor 2000 veya 4000 yazmıyor??

Hayırlı olsun Hoş geldin aramıza... Büyük ihtimalle hd2000 serisi bunu anlamak için intelin sitesinden driver güncelleme yapman lazım. orada otomatik buluyor serisini. Ama farkı sadece oyun oynarsan anlarsın. onun dışında bi fark yok. ben her iki modeli hatta her 3 modeli kullandığım için söylüyorum. konu ile alakalı daha önce mesaj yazmıştım aşağıda alıntı yaptım. bakabilirsin..

quote:

Geçen gün intelin sitesinden günceleme yapayım dedim ekran kartımı. Ama güncelleme sırasında benim cihazımdaki (x202e-ct006h)ekran kartının hd2000 series olduğunu öğrendim ve iade ettim. bugün iade kabul oldu ve ben de i3 işemcili olan ct009h modelini sipariş verdim. şu anda kargoda yarın elimde olacak. Alacak olanlar dikkat etsin 987 Pentium işlemcili olan model sandy bridge ve hd2000 ekran kartı bulunduruyor.Ben hd3000 sanıyordum ama güncelleme yapmasaydım anlayamayacaktım farkı. Asusa 2 defa mail attım konu ile alakalı ama hala dönmediler. bu arada ben cihazı iade edip yenisini aldım bile

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

899tl teknosada bi makine wardi ondan kullanan war mi ve bataryasi ne durumdadir acaba yani sarji ne kadar gidiyordur ve ısınma problemi yasanıyor mu ? Alıntı yaparak cewaplayabilir misiniz ?

Şarjı 4 saat gidiyor. normal bir laptop yada ultrabook gibi. Pilin 2 hücreli olması seni aldatmasın; 11.6 inç ekran ve ivy bridge işlemci pil performansını olumlu yönde etkiliyor. 899 olan sanırım celeron modeli. oyun dışında tüm ihtiyacını karşılar. Sıcaklık makul seviyelerde. Çok ısınmıyor. fan sessiz ortamda duyuluyor ama çok rahatsız edici değil. gece download yapıyorum uyurken. rahatsız etmiyor. o derece yani..
  • Teşekkür ediyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

899tl teknosada bi makine wardi ondan kullanan war mi ve bataryasi ne durumdadir acaba yani sarji ne kadar gidiyordur ve ısınma problemi yasanıyor mu ? Alıntı yaparak cewaplayabilir misiniz ?

Şarjı 4 saat gidiyor. normal bir laptop yada ultrabook gibi. Pilin 2 hücreli olması seni aldatmasın; 11.6 inç ekran ve ivy bridge işlemci pil performansını olumlu yönde etkiliyor. 899 olan sanırım celeron modeli. oyun dışında tüm ihtiyacını karşılar. Sıcaklık makul seviyelerde. Çok ısınmıyor. fan sessiz ortamda duyuluyor ama çok rahatsız edici değil. gece download yapıyorum uyurken. rahatsız etmiyor. o derece yani..

Sarjı uzun sürede doluyor diye duydum bide ? ayrıca bu batarya durumu bütün modellerinde mi aynı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya ayrılmadığından mesela 3 yıl sonra yeni batarya almak istersek ne olacak ? benim aklıma takılan soru ...
  • quote:

Batarya ayrılmadığından mesela 3 yıl sonra yeni batarya almak istersek ne olacak ? benim aklıma takılan soru ...

sadec bu modelde değil tüm ultrabooklarda durum aynı. çok dert etme bence .... zamanı geldiğinde ücretini ödeyip değiştirtiriz servisinde... o zamana kadar sıkılıp yenisini almazsak tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 30 Nisan 2013; 10:41:19 >
  • doğru diyorsun hocam
    bir çıkış yolu varsa serviste ücretli de olsa sıkıntı değil...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.