Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun .... yaptırmışken ssd taktır bence BİRDE BİR SORUM OLACAK BUNDA DLAN VAR MI ????????
  • bende uzun araştırmalar sonucunda i3 modelini electro world'den almış bulunmaktayım. şuanlık bir problem çıkarmadı sağolsun. çokta memnunum alacak arkadaşlar, bence düşünmesin alsın biran önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

geçmiş olsun .... yaptırmışken ssd taktır bence BİRDE BİR SORUM OLACAK BUNDA DLAN VAR MI ????????

teşekkürler, ama ssd şimdilik düşünmüyorum. DLNA özelliği yok diye biliyorum. TV ye filan direkt bağlanmıyor yani... ama sanırsam Windows media playerın dlna özelliği aktif edilebiliyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

ben de verdim sipariş hadi hayırlı olsun :)

elinize geçti mi ürün? memnun musunuz?

Hizlial.com oldugundan hala gelmedi

benim yavru da bugün geldi, şuan pil bomboş hiç açmıyor cihaz, ilk şarjda 3-5saat durmalı mı sizce ? ona göre işten çıkınca evde takayım şarja diye açmadım şimdi

Hoşgeldin aramıza... Güle Güle Kullan, hayırlı olsun bilgisayarın. Şarjı full geliyor ama cihaza adaptörü bağlaman gerekiyor ilk çalıştırmada. zaten sen de fark etmişsindir bu durumu. yorumlarını bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: coopur

quote:

quote:

quote:

quote:

benim yavru da bugün geldi, şuan pil bomboş hiç açmıyor cihaz, ilk şarjda 3-5saat durmalı mı sizce ? ona göre işten çıkınca evde takayım şarja diye açmadım şimdi

benimki de kargoda yarın gelecek kullanan arkadaşlar ilk şarj süresini paylaşırlarsa sevinirim. Bir de pil harici değil ürüne sabit geliyor eski pillerde prize takılı kullanımda pil ömrünün azaldığı söylenirdi sürekli prize takılı mı kullanıyor sunuz yoksa pilde kullanıp bitince mi şarja takıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayırlı olsun diyelim şimdiden, güle güle kullan cihazını. hoşgeldin aramıza
    sürekli prize takılı kullanmamanı tavsiye ederim. pil dolduğunda çıkar, şarj için taktığında ise tamamen dolmasına dikkat et, arada bir çıkarıp takma yani, çünkü her şarja taktığında şarj olma döngüsüne giriyor sanırım bu cihaz da diğer laptoplar gibi. Pilindeki devrede sayıcı olması muhtemel, o yüzden gerek kalmadıkça full şarj olmadan çıkarma derim. ama günlük kullanımda mutlaka takıp çıkarıyoruz maalesef
    o yüzden dolunca çıkar şarjdan, boşalınca tekrar tak, çok ta dert etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Nogay_Han

bende uzun araştırmalar sonucunda i3 modelini electro world'den almış bulunmaktayım. şuanlık bir problem çıkarmadı sağolsun. çokta memnunum alacak arkadaşlar, bence düşünmesin alsın biran önce..

hayırlı olsun, hoş geldin aramıza güle güle kullan bilgisayarını... yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz...
  • quote:

sürekli prize takılı kullanmamanı tavsiye ederim. pil dolduğunda çıkar, şarj için taktığında ise tamamen dolmasına dikkat et, arada bir çıkarıp takma yani, çünkü her şarja taktığında şarj olma döngüsüne giriyor sanırım bu cihaz da diğer laptoplar gibi. Pilindeki devrede sayıcı olması muhtemel, o yüzden gerek kalmadıkça full şarj olmadan çıkarma derim. ama günlük kullanımda mutlaka takıp çıkarıyoruz maalesef

yok öyle birşey hocam. pil yüzde 96 gibi bir seviyeye inmeden şarj olmuyor. pil simgesine tıkladığınızda göreceksiniz.
    istediği gibi prizde kullansın, pil ömrü azalmaz.
    şehir efsanesi pili çıkar öyle kullan lafı
    önceki asus laptobumdan da biliyorum, çoğunlukla pil takılı iken prizde kullandım pil ömrü o kadar da düşmemişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 8 Mayıs 2013; 14:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

yok öyle birşey hocam. pil yüzde 96 gibi bir seviyeye inmeden şarj olmuyor. pil simgesine tıkladığınızda göreceksiniz.
    istediği gibi prizde kullansın, pil ömrü azalmaz.
    şehir efsanesi pili çıkar öyle kullan lafı
    önceki asus laptobumdan da biliyorum, çoğunlukla pil takılı iken prizde kullandım pil ömrü o kadar da düşmemişti...

Bu konu ile alakalı Asus a mail atmıştı bir arkadaş. otomatik şarj kesme özelliği var mı diye. ordan gelen yanıt benim söylediğim şekilde idi. Ancak sizin dediğiniz gibi ise çok daha kullanışlı olur. boşu boşuna pili tüketmemiş oluruz...

• kullanım kılavuzunda da yazıyor. yüzde 95 ile 100 arasında batarya ışığı yeşil yanar diye, yani prize takılsa bile şarj döngüsüne girmez... turuncu yandığında prize takıldığında şarj olur.
     DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU

tabi benim söylediğim bendeki başka bir vivoobook modeli için, ama x202e serisinde de aynıdır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 8 Mayıs 2013; 16:06:25 >
  • quote:

kullanım kılavuzunda da yazıyor. yüzde 95 ile 100 arasında batarya ışığı yeşil yanar diye, yani prize takılsa bile şarj döngüsüne girmez... turuncu yandığında prize takıldığında şarj olur.

tabi benim söylediğim bendeki başka bir vivoobook modeli için, ama x202e serisinde de aynıdır diye düşünüyorum.

Öyleyse süper birşey yapmışlar.

Bugün Asus notebookumun ilk meyvesini aldım.
    Hastamın bacağı kırık olduğundan yanına kadar gittim ve wifi dan ilacını yazdım.
    Tam da bunun için almıştım.

• Selam, Asus me400 tablet dusunuyordum ama bu bu cihaz daha guclu i3 ve 4gb iceriyor.
    Ancak dokunmatik kullanimi nasildir? Tablet kadar olmasa da akici bir dokunmatik deneyimi sunuyor mu masada? Klavyesi kac dereceye kadar katlanabiliyor arkaya dogru? Yani sadece ufak bir notebook mu yoksa tablete de yakin mi? Touchpadi kullanisli mi, mousesuz rahatca kullaniliyormu? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminen 130 dereceye kadar kutlanıyor.
    Mousepad kullanışlı bence.
    Ama dokunmatik klavye hikaye.
    Ben yine bildiğimiz klavyeyi kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin aramıza... Güle Güle Kullan, hayırlı olsun bilgisayarın. Şarjı full geliyor ama cihaza adaptörü bağlaman gerekiyor ilk çalıştırmada. zaten sen de fark etmişsindir bu durumu. yorumlarını bekliyoruz...

hoşbulduk efendim, yorumlarınız sayesinde aldım cihazı, ilk defa windows 8 kullandığım için biraz zorlanıyorum ama alışıcam :)
    alt+tab yada uygulama kapat yada show desktop gibi şeylerin dokunmatikde kısayolları var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

benimde aklıma yattı bu vivobook i3 lü olanı. hdd çıkarılıp ssd takılabiliyormu?

bir dehttp://www.gold.com.tr/U217403/Asus-S200E-CT159H-ULV847-Notebook bunu kullanan varmı? sadece işlemci farkı var gibi ama fiyat iyi.

SSD yakılabiliyor diye biliyorum. ama RAM değişimi olmuyor maalesef. Anakart üzerine lehimlenmiş geliyor ram.

Celeron işlemcili olanı kullandım. aradaki farkı sadece performan isteyen işlemlerde (oyun, grafik yada video işleme) fark edersin. internet, işletim sistemi yada ofis kullanımında birbirine yakın performansata i3, pentium dual core yada celeron işlemciler..

tamam sağol.. 4gb ram yeterli bana zaten.... ssd ile çok iyi performans artışı olur ve hdd sesi olmaz. gerçekten ssd siz bilgisayar kullanılmamalı.... şu anki laptobumda 128 gb ssd var onu çıkarıp buna takarız diye düşündüm...
    almışken i3 alalım yeni nesilmiş...
    bu arada en ucuzhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-x202e-s200e-i3-3217u-4gb-500gb-11-6-inc-w8-82267762 burası satıyor. worldcard varsa 100 tl de puan. gg de komisyonla bile bu fiyata satılıyorsa aslında daha ucuza temin edilebilir bu laptop. araştırıyorum bakalım

Youtube da paylaşmışlardı bir video da cihazın içini açmışlar sata2 bağlantılı 2.5" hdd mevcut onu değiştirebilirsin. biraz ararsan bulursun denk gelirse linkini sonra yüklerim. ancak ssd takınca garanti gidiyor diye biliyorum. çıkan harddiski bi yerlerde muhafaza edip sonrasında arıza çıkarsa tekrar değiştirip göndermen de fayda olacaktır.

Bu arada verdiğin linkteki fiyat gerçekten çok uygun. Güvenilir bir firmaysa kaçırma derim. ben 1149 tl ye aldım cihazı..

Iyi guzelde altta vidalari orten hassas yapiskanlar ve acildiginda boyasi soyulan basli vidalar yok mu? Yani servis anlamaz mi dikkatlice acip SSDyi taksak? Veya elimizdeki ssdyi servise gotursek takarlar mi garantisini bozmadan?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hoşbulduk efendim, yorumlarınız sayesinde aldım cihazı, ilk defa windows 8 kullandığım için biraz zorlanıyorum ama alışıcam :)
    alt+tab yada uygulama kapat yada show desktop gibi şeylerin dokunmatikde kısayolları var mı ?

metro arayüzünden bir program açtıysanız ekranın üst kısmından(çerçeveden) ekranın alt kısmına kadar (alt çerçeveye kadar) parmağınızı sürüklerseniz uygulama kapanır. desktopu görmek için Windows tuşu + D tuşlarına basmanız lazım yada touch padin sol köşesinden ortaya parmağınızı sürülerseniz alt+tabın yaptığı işi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

Selam, Asus me400 tablet dusunuyordum ama bu bu cihaz daha guclu i3 ve 4gb iceriyor.
    Ancak dokunmatik kullanimi nasildir? Tablet kadar olmasa da akici bir dokunmatik deneyimi sunuyor mu masada? Klavyesi kac dereceye kadar katlanabiliyor arkaya dogru? Yani sadece ufak bir notebook mu yoksa tablete de yakin mi? Touchpadi kullanisli mi, mousesuz rahatca kullaniliyormu? Tesekkurler...

dokunmatik kalitesi çok ,y, o konuda içiniz rahat olsun. ipadi aratmaz yani. öyle basit kullanışsız bir dokunmatik yapmamışlar gayet akıcı çalışıyor videomda görebilirsiniz ilk mesajda ;) tablet gibi katlanmıyor bildiğin laptop gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

quote:

quote:

quote:

quote:

benimde aklıma yattı bu vivobook i3 lü olanı. hdd çıkarılıp ssd takılabiliyormu?

bir dehttp://www.gold.com.tr/U217403/Asus-S200E-CT159H-ULV847-Notebook bunu kullanan varmı? sadece işlemci farkı var gibi ama fiyat iyi.

SSD yakılabiliyor diye biliyorum. ama RAM değişimi olmuyor maalesef. Anakart üzerine lehimlenmiş geliyor ram.

Celeron işlemcili olanı kullandım. aradaki farkı sadece performan isteyen işlemlerde (oyun, grafik yada video işleme) fark edersin. internet, işletim sistemi yada ofis kullanımında birbirine yakın performansata i3, pentium dual core yada celeron işlemciler..

tamam sağol.. 4gb ram yeterli bana zaten.... ssd ile çok iyi performans artışı olur ve hdd sesi olmaz. gerçekten ssd siz bilgisayar kullanılmamalı.... şu anki laptobumda 128 gb ssd var onu çıkarıp buna takarız diye düşündüm...
    almışken i3 alalım yeni nesilmiş...
    bu arada en ucuzhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-x202e-s200e-i3-3217u-4gb-500gb-11-6-inc-w8-82267762 burası satıyor. worldcard varsa 100 tl de puan. gg de komisyonla bile bu fiyata satılıyorsa aslında daha ucuza temin edilebilir bu laptop. araştırıyorum bakalım

Youtube da paylaşmışlardı bir video da cihazın içini açmışlar sata2 bağlantılı 2.5" hdd mevcut onu değiştirebilirsin. biraz ararsan bulursun denk gelirse linkini sonra yüklerim. ancak ssd takınca garanti gidiyor diye biliyorum. çıkan harddiski bi yerlerde muhafaza edip sonrasında arıza çıkarsa tekrar değiştirip göndermen de fayda olacaktır.

Bu arada verdiğin linkteki fiyat gerçekten çok uygun. Güvenilir bir firmaysa kaçırma derim. ben 1149 tl ye aldım cihazı..

Iyi guzelde altta vidalari orten hassas yapiskanlar ve acildiginda boyasi soyulan basli vidalar yok mu? Yani servis anlamaz mi dikkatlice acip SSDyi taksak? Veya elimizdeki ssdyi servise gotursek takarlar mi garantisini bozmadan?

vidaları kapatan ve ilk darbede yırtılan bantlar yok alt kısımda, ancak boyası soyulan vida başlarını ilk senden duydum , onu bilemiyorum, denemedim açmayı, servisten gelsin söylerim vidaların durumunu

• Tornavidayla vidalari acarken vidalarin baslarindaki siyah/lacivert vb renk boyalar soyulur hafifce ve bundan da aletin acildigi anlasilir.

• quote:

Ne Yazık ki Bugün eve geldiğimde uyku modundaki vivobookum açılmadı. daha doğrusu açıldığında sadece biosa giriyordu. ayarlarına girip baktığımda harddiski görmüyordu cihaz. harddisk ledi de yanmıyor ve sesi de çıkmıyor(du). sanırım harddisk bozuldu , gevşedi yada onun gibi bişey oldu. garantisi gitmesin diye açmadım arka kapağını yarın yurtiçi kargo ile göndereceğim ASUS servise. konu ile alakalı bios görüntülerini de koyuyorum alta..

Geçmiş olsun kardeş.

Senin notebook nazara geldi heralde kardeş. Bu arada servis bilgilendirmesi için çok teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tarihci20

quote:

Ne Yazık ki Bugün eve geldiğimde uyku modundaki vivobookum açılmadı. daha doğrusu açıldığında sadece biosa giriyordu. ayarlarına girip baktığımda harddiski görmüyordu cihaz. harddisk ledi de yanmıyor ve sesi de çıkmıyor(du). sanırım harddisk bozuldu , gevşedi yada onun gibi bişey oldu. garantisi gitmesin diye açmadım arka kapağını yarın yurtiçi kargo ile göndereceğim ASUS servise. konu ile alakalı bios görüntülerini de koyuyorum alta..

Geçmiş olsun kardeş.

Senin notebook nazara geldi heralde kardeş. Bu arada servis bilgilendirmesi için çok teşekkürler..

Valla bende öyle düşünüyorum. Aman dikkat edin arkadaşlar,ürün çok güzel kem gözlerden koruyun ;) bu arada ürün onarıma başlanmış.Bakalım önümüzdeki hafta elimde olur inşallah. Tabi harddiskteki bilgilerin akıbeti ne olacak bilmiyorum....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.