Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bozulan cihazımla alakalı bugün tekrar servisle görüştüm. Harddisk beklediklerini söylediler. Sanırım harddiskim uçmuş üzerindeki verileri de kurtaramayacağız gibi gözüküyor. Eski harddiski de 210-420 TL arası belirlenecek bir fiyatla geri alabileceğimi söylediler ama bozulan harddisk için böyle fahiş fiyat istemeleri hiç hoşuma gitmedi açıkçası. SSD takalım dedim o zaman fiyat farkını vereyim dedim. Baya bi beklettiler sordular içeriye filan. en sonunda bu cihaza ssd takamayacaklarını, bizim taktığımızda ise garanti dışı kalacağını söylediler. Açıkçası Asus servisten beklemediğim bir davranış oldu. bizim laptopun nasıl bir özelliği var ki servis takmıyor ssd yi anlayabilmiş değilim.
    yeni harddiskim ile bir gelsin bakalım alet belki kendim ssd alıp takarım ama servisin anlamaması için incelikli çalışmam lazım vidalar vs... Gelecek olan harddiski de ya aparatla harici harddisk yaparım, ya da bir yerlerde muhafaza edip bozulunca eskisini takıp gönderirim artık..

• Gerçekten saçma birşey ssd takamamak nedemekdir anlamış değilim. garanti dışı kalıyormuşmuş bu lafıda servis derse artık ne beklenirki.
  • asus un uluslararası sayfasından sorabiliriz.
    Türkiye de ssd taktırmak isteyince garanti dışı olur deniliyor
    ne yapmalıyız diye....
  • i3 işlemcili 009 nl cihazı hala denemekteyim

şu an sadee iki şey istiyorum birincisi ssd kesinlikle ssd olmadan makinenin tadı çıkmıyor arkadaşta acer w610i var işlemcisi atom ama ssd sayesinde geçişler harika windoswta bir hata yok sacede harddisk daha erken tepki verse herşey daha güzel olucak

ikincisi ise şu meşhur win8 blue güncellemesi haziranda beta sürümü yıl sonunda da ana yükleme ile bildiğin win 8 artık win8.1 olucak o derece köklü değişiklik bekleniyor

ve bunlarda rem ekran kartı ve işlemli tek karta lehimli geliyor o yüzden ssd servis kapsamında değişmek daha mantıklı

arkadaşın durumu farklı bozuk harddiski aynısıyla değişmesi lazım ssd isterse servis için işlem uzuyor o yüzden sallamışlar

son olarakta pil olayı içinde tümleşik değil pil kapağı kalkınca bildiğin normal laptop gibi ayrılabiliyor yani 2 sene sonra yeni pil aldığında zaten garanti bitmiş olucak kapağı aç pili değiştir yoluna devam et :)

ama merakla ssd takınca ne olacağını merak etmiyor değilim 550 mb okuma ve yazmadan sonra işlemci hızı iki katına çıkacak erişim hızı sayesinde

win8 blue güncelleme gibi değil bildiğin yükseltme gibi düşünülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueenvoy -- 16 Mayıs 2013; 14:07:51 >

• http://www.teknoseyir.com/91854/1000-lira-altina-laptop-asus-vivobook-x202e-incelemesi/

harika bir inceleme ve hdd söküp ssd takıyor içini de gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueenvoy -- 16 Mayıs 2013; 10:51:25 >
  • Genel olarak baktıgım zaman ASUS VivoBook X202E CT009H Netbook DAN MEMNUN GİBİ ..bende almayı dusunuyorum sizce bu fiyata alınmalımı yoksa hafta sonunu bekleyıp daha dusermı fiyatı

en düşük bugun ıcın bu sanırım ;
    http://www.electroworld.com.tr/p/asus-epc-x202e-ct009h-ultrabook-intel-core-i3-4gb-500gb-windows8-11.6-hd-led-ekran/

• quote:

Orijinalden alıntı: becek777

Genel olarak baktıgım zaman ASUS VivoBook X202E CT009H Netbook DAN MEMNUN GİBİ ..bende almayı dusunuyorum sizce bu fiyata alınmalımı yoksa hafta sonunu bekleyıp daha dusermı fiyatı

en düşük bugun ıcın bu sanırım ;
    http://www.electroworld.com.tr/p/asus-epc-x202e-ct009h-ultrabook-intel-core-i3-4gb-500gb-windows8-11.6-hd-led-ekran/

Fiyat çok iyi kaçırma bence

• bende o fiyata aldım yalnız Word karta %10 bonus vardı hala varmı bilmiyorum
  • İleride kesinlikle bende ssd takmayı planlıyorum i3 işlemcili makineme teknoseyirde celeron işlemcili modele taktılar ssd ve makinenin özellikleri bildiğin 2 katına çıktı.... ssd lerin fiyatları biraz daha aşağı çekilse süper olacak... birde bu makineye 7 mm lik ssd takılacakmış düşünenlerin aklında olsun....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueenvoy

http://www.teknoseyir.com/91854/1000-lira-altina-laptop-asus-vivobook-x202e-incelemesi/

evet inceleme çok güzel olmuş ama ssd upgrade kısmını biraz ayrıntılı anlatmaları lazım, çünkü UEFI bios ve boot secure özelliği bizi kilitliyor şu an. nasıl yaptılar acaba? Acronis ile yaptım dedi video sonunda ama...
    benim makine de son aşamada yarın, öbür gün gelir herhalde SSD taksam süper olacak gibi duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: blueenvoy

http://www.teknoseyir.com/91854/1000-lira-altina-laptop-asus-vivobook-x202e-incelemesi/

evet inceleme çok güzel olmuş ama ssd upgrade kısmını biraz ayrıntılı anlatmaları lazım, çünkü UEFI bios ve boot secure özelliği bizi kilitliyor şu an. nasıl yaptılar acaba? Acronis ile yaptım dedi video sonunda ama...
    benim makine de son aşamada yarın, öbür gün gelir herhalde SSD taksam süper olacak gibi duruyor...

Garantisi bittiği gün ben de düşünüyorum.
    Daha 2 yıl var...

• asus türkiye yi aradım,

bireysel olarak söküp takamazsınız diyor garanti dışı olur ssd yi cihazla birlikte bize getirin hafta içi üsküdardaki merkeze
    taktıktan sonra ssd kaynaklı bir arıza da olursa cihaz komple garanti dışı kalıyor dendi

aslında cihazı sökup takıcaksın arızalanırsa hdd tak ver servise
  • Teknosa'dan 320 GB Pentium işlemcili olanı 875 TL'na aldım bugün. Geçen hafta sonu 930 TL idi, hafta içi ise 1336 TL idi.
    Win 8 sistemine alışmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Teknosa'dan 320 GB Pentium işlemcili olanı 875 TL'na aldım bugün. Geçen hafta sonu 930 TL idi, hafta içi ise 1336 TL idi.
    Win 8 sistemine alışmaya çalışıyorum.

hoşgeldin aramıza Hayırlı olsun laptopun, güle güle kullan.. Yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz... ekledim seni de kullanıcı listemize
  • Bende.............bende aldım CT090H modelinden benide benide alın aranıza............
  • bu arada arkadaşlar dostlar hepinize saygılar.......
    CT009H var CT090H var var da var arasındaki fark sadece hd kapasitesimi yoksa başka birşey mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone333

bu arada arkadaşlar dostlar hepinize saygılar.......
    CT009H var CT090H var var da var arasındaki fark sadece hd kapasitesimi yoksa başka birşey mi...

Hayırlı olsun hoş geldin sen de aramıza

ct009h i3 işlemci ve hd4000 graphics ayrıca blutooth var ct090h ise p987 işlemci hd2000 graphics ve blutooth yok diye biliyorum.
  • Ben ct090h aldım (875 tl teknosa) 320 gb hard disk var arkadaşa aldık (1050 tl darty) onunki ise ct006h hard disk 500 gb ...........tek fark bu bende de onda da blutooth var.

yani kısaca

CT011H celeron işlemci 500 gb hard disk blutooth var

CT090H P987 işlemci 320 gb hard disk blutooth var

CT006H P987 işlemcili 500 gb hard disk blutooth var ..........

CT009H İ3 işlemcili 500 gb hard disk blutooth var sanıyorum sadece bunu ekran kartı hd4000 .......................ve yanılmıyorsam hepside dokunmatik

ekran.................bilginize........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detone333 -- 17 Mayıs 2013; 15:14:48 >
  • Sadece ssd denemesi kaldı bakalım forumdan ilk kim deneyecek.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün servisten cihazım geldi. harddisk değişmiş ve tüm eski veriler gitmiş. alttaki kapağın vidalarına baktım, açıldığı belli oluyor. Demekki şimdi ben tekrar açsam bişey değişmeyecek. Acronis true image 2013 kurdum, SSD alabilirsem bu aralar takmayı deneyeceğim yeni gelen harddisk tık tık yapıp duruyor. eskisi böyle değildi. ne olacak bilemiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.