Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

benimde aklıma yattı bu vivobook i3 lü olanı. hdd çıkarılıp ssd takılabiliyormu?

bir dehttp://www.gold.com.tr/U217403/Asus-S200E-CT159H-ULV847-Notebook bunu kullanan varmı? sadece işlemci farkı var gibi ama fiyat iyi.

SSD yakılabiliyor diye biliyorum. ama RAM değişimi olmuyor maalesef. Anakart üzerine lehimlenmiş geliyor ram.

Celeron işlemcili olanı kullandım. aradaki farkı sadece performan isteyen işlemlerde (oyun, grafik yada video işleme) fark edersin. internet, işletim sistemi yada ofis kullanımında birbirine yakın performansata i3, pentium dual core yada celeron işlemciler..

selam. yazmışsiniz gerçi ama ben teyit edelim istiyorum. bu cihazın celeron modelini alacagim, sizce günlük işlerde, ofis ve internet ( mesela 10 haber sayfası açsak) yeterli olur mü? benim eski netbookta 10 sekme yanyana açınca kitleniyordu bilgisayar, asus öyle olmasın.

nasıp olursa ben de aranıza katılacağım. bu arada suan en uygun nerede satılıyor bilen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

benimde aklıma yattı bu vivobook i3 lü olanı. hdd çıkarılıp ssd takılabiliyormu?

bir dehttp://www.gold.com.tr/U217403/Asus-S200E-CT159H-ULV847-Notebook bunu kullanan varmı? sadece işlemci farkı var gibi ama fiyat iyi.

SSD yakılabiliyor diye biliyorum. ama RAM değişimi olmuyor maalesef. Anakart üzerine lehimlenmiş geliyor ram.

Celeron işlemcili olanı kullandım. aradaki farkı sadece performan isteyen işlemlerde (oyun, grafik yada video işleme) fark edersin. internet, işletim sistemi yada ofis kullanımında birbirine yakın performansata i3, pentium dual core yada celeron işlemciler..

selam. yazmışsiniz gerçi ama ben teyit edelim istiyorum. bu cihazın celeron modelini alacagim, sizce günlük işlerde, ofis ve internet ( mesela 10 haber sayfası açsak) yeterli olur mü? benim eski netbookta 10 sekme yanyana açınca kitleniyordu bilgisayar, asus öyle olmasın.

nasıp olursa ben de aranıza katılacağım. bu arada suan en uygun nerede satılıyor bilen var mi?

atom işemcili netbooklarla kıyaslama bu cihazı. 20 sekme açsanda kasma yapacağını sanmıyorum, merak etme

• eyvallah. bu cihazı en uygun hepsiburadada gördüm. 750 filandi. bildiğiniz daha uygun bi yer var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar arızalılar listesine ben de katıldım wirles problemi oldu devamlı internete kopuyor ilk once internet sağlıyıcısı sanmıştım defalarca aradıktan sonra sağlıyıcı servisi geldi tüm değerleri olçtu ve kontrolları yaptı ve sağlıyıcıda bir problem olmadıgını gözlerimle gördum malisef notbook wirles de arıza varmış bunuda tercume ettim yaklaşık 45 gün kullandıktan sonra ve çok şaşırdım yeni bilgisayar da böyle bir arıza olmasına bu cıhazı alan internete girmek için alıyor asusun bu wirlesi defalarca kontorl etmesi lazım oyle pakatlemesi gerekir diye düşünüyorum bilginiz olsun internete kopa kopa girerse ilk once başaka bir bilgisayarda deneyin internet sağlıyıcısınıda günahın almış olduk asus sayesinde..........

• ben X202E-CT090H modelini almışım. forumda bu modelden bahsedildiğini hiç görmedim. ekranı açık alanda çok parlıyor ve %100 dolu iken şarj aletini çıkardığım zaman 1saat 50 dakika şarj süresi gösteriyor. wireless kopması sorunu yaşıyorum. sürekli bağlantı kopuyor. hiç araştırma yapmadan teknosada gördüm ve 959 TL ye aldım. aynı sıkıntıları yaşayan arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 3 Haziran 2013; 15:53:44 >
  • bataryası en uzun süre giden model hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

bataryası en uzun süre giden model hangisidir?

muhtemelen pil durumu sürekli yüksek performansta kalmış senin laptopun. onu battery saving moduna alırsan 4 saate yakın gidiyor şrjı. pil her modelde aynı, 2 hücreli yani
  • güzel inceleme olmuş tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikesenpiskofare

güzel inceleme olmuş tebrikler.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

merhaba arkadaşlar arızalılar listesine ben de katıldım wirles problemi oldu devamlı internete kopuyor ilk once internet sağlıyıcısı sanmıştım defalarca aradıktan sonra sağlıyıcı servisi geldi tüm değerleri olçtu ve kontrolları yaptı ve sağlıyıcıda bir problem olmadıgını gözlerimle gördum malisef notbook wirles de arıza varmış bunuda tercume ettim yaklaşık 45 gün kullandıktan sonra ve çok şaşırdım yeni bilgisayar da böyle bir arıza olmasına bu cıhazı alan internete girmek için alıyor asusun bu wirlesi defalarca kontorl etmesi lazım oyle pakatlemesi gerekir diye düşünüyorum bilginiz olsun internete kopa kopa girerse ilk once başaka bir bilgisayarda deneyin internet sağlıyıcısınıda günahın almış olduk asus sayesinde..........

geçmiş olsun, daha önceden bir aarkadaş daha wireless probleminden bahsetmişti, ancak herkeste olan bir problem değil bu. arada bir çıkıyor, yenisini vermişlerdi asus servisine gönderdiğinde. sende yurtiçi kargo ile anlaşmalı olarak yollayabilirsin. istanbula yakın isen yurtçi gönderi bilgilerini de ekleyeyim aşağıya..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sevdam

Gecmiş olsun kardesim inşallah sıkıntılı birşey değildir....

teşekkür ederim. bugün verdim kargoya bakalım yarın ellerine ulaşır. bu arada yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. anlaşma kodu olarak 220229558 numarası ile ücretsiz kargo olarak gönderebiliyorsunuz. bu söylediğim İstanbul servisi için. Forumda servis kalitesini ve hızını da öğrenmiş olacağız böylelikle...

• Dolar biraz dursun artık. 2 3 gün önce Asus X202E-CT011H 730 TL iken şimdi 769 TL hepsiburada'da. Sokaklardaki karışıklık istikrarsızlaştırdı ekonomiyi. BIS düşüyor dolar avro artışta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

merhaba arkadaşlar arızalılar listesine ben de katıldım wirles problemi oldu devamlı internete kopuyor ilk once internet sağlıyıcısı sanmıştım defalarca aradıktan sonra sağlıyıcı servisi geldi tüm değerleri olçtu ve kontrolları yaptı ve sağlıyıcıda bir problem olmadıgını gözlerimle gördum malisef notbook wirles de arıza varmış bunuda tercume ettim yaklaşık 45 gün kullandıktan sonra ve çok şaşırdım yeni bilgisayar da böyle bir arıza olmasına bu cıhazı alan internete girmek için alıyor asusun bu wirlesi defalarca kontorl etmesi lazım oyle pakatlemesi gerekir diye düşünüyorum bilginiz olsun internete kopa kopa girerse ilk once başaka bir bilgisayarda deneyin internet sağlıyıcısınıda günahın almış olduk asus sayesinde..........

geçmiş olsun, daha önceden bir aarkadaş daha wireless probleminden bahsetmişti, ancak herkeste olan bir problem değil bu. arada bir çıkıyor, yenisini vermişlerdi asus servisine gönderdiğinde. sende yurtiçi kargo ile anlaşmalı olarak yollayabilirsin. istanbula yakın isen yurtçi gönderi bilgilerini de ekleyeyim aşağıya..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sevdam

Gecmiş olsun kardesim inşallah sıkıntılı birşey değildir....

teşekkür ederim. bugün verdim kargoya bakalım yarın ellerine ulaşır. bu arada yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. anlaşma kodu olarak 220229558 numarası ile ücretsiz kargo olarak gönderebiliyorsunuz. bu söylediğim İstanbul servisi için. Forumda servis kalitesini ve hızını da öğrenmiş olacağız böylelikle...

tşkler salsakingss iyi forumlar

• merhaba arkadaşlar asus vivobook alınacak bir bilgisaya değil şimdide hhd bozuldu inceliği ve dokumatiği ile güzel fakat devamlı arıza veriyor almadan iyi düşünün derim alınacak bir bilgisayar değil ucuz alıyım derken 2 bilgisayar parası veriyorsunuz en güzeli biraz daha butceyi zorlayın ve başka markalar yönelin ben düşüncemi paylaşmak istedim gerçekten alınacak bir pc değil görseliği ve fiyatına aldanmayın iyi forumlar
  • iki gün zor tahammül ettim ver geri iade ettim. hiç bir işe yaramaz bir cihaz. batarya süresi çok az, ekran ayna gibi yansıyor aydınlatması çok yetersiz. ekran açılma açısı yetersiz.
  • merhaba bende yeni aldığım asus x202e den bu konuyu yazıyorum. iki gündür kullanıyorum , eski bilgisayarım toshiba a300 idi bu bilgisayarı tercih etme sebebim kesinlikle çok hafif olması ve yazdığım tezim için pratik, office word vs yi heryerde kullanabileceğim bir bilgisayar olmasıdır.

Teknik konulardan anlayan birisi değilim ancak pc nin çalışma performansından memnunum çok ciddi performans beklemeyen, video film izleyen internette araştrma vs yapacak birisi için bence ideal bir pc.
    Şarjından memnunum uzun saatler calışma yapabiliyorsunuz .

Ancak benim bir soru olacak diğer kullanıcılara,

şimdi daha uzun saat calışabilmek için güç planı olarak ;

-güç tasarrufu yada -power4gearbattarysave seçeneğini tercih etmek istiyorum bunu biraz zor başarıyorum çünkü ;

mause ile seçmeye calıştığımda otomatik olarak kendi kendine -yüksek performansa geçiş yapıyor bende üst üste istediğim seçeneğin üzerine tıkladığım zaman anca seçiyor . bunun dışında bir sıkıntım yok .Bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilr mi bu bahsettiğim teknik bir sorun mudur acaba ?
    teşekkürler.,

• Merhaba,
    Ben de Asus X202E-CT011H almış bulunmaktayım. Yalnız bir sıkıntı var, notebook geldiğinde açtım, win8 kurulumunu yaptım ama dokunmatik ekran çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde 1 adet Bilinmeyen Aygıt mevcut. Çok aradım ama çözüm bulamadım. Ekstra bir sürücüsü mü var yada windows update ile mi çözülüyor nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weraw

Merhaba,
    Ben de Asus X202E-CT011H almış bulunmaktayım. Yalnız bir sıkıntı var, notebook geldiğinde açtım, win8 kurulumunu yaptım ama dokunmatik ekran çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde 1 adet Bilinmeyen Aygıt mevcut. Çok aradım ama çözüm bulamadım. Ekstra bir sürücüsü mü var yada windows update ile mi çözülüyor nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

öyle bir sorun olmaması lazım bence yenisi ile değiştirin zaman geçmeden...
  • Freedos olan modeller aklımı karıştırıp duruyor. Elimde 2 tane microsoft kampanyasından kalan Win8 Pro var. Kaldırır mı kaldırmaz mı bilmem Asus X202E-CT011H modeli.
  • pil güç seçeneklerinde istediği seçeneği sorunsuz seçebilen var mı arkaaşlar devamlı yüksek performansta çalışıyor pc .

pil kısmı da ayrılmadığı için bataryanın ömrünü uzatmak isitorum güç tasarrufunuda çalışmak istiyrum en azından bir kullanıcı yazsa herkesin yüksek performanstamı çalışıyor pc c?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reycovery

pil güç seçeneklerinde istediği seçeneği sorunsuz seçebilen var mı arkaaşlar devamlı yüksek performansta çalışıyor pc .

pil kısmı da ayrılmadığı için bataryanın ömrünü uzatmak isitorum güç tasarrufunuda çalışmak istiyrum en azından bir kullanıcı yazsa herkesin yüksek performanstamı çalışıyor pc c?

fişte takılı iken otomatik olarak yüksek performasa alıyor siz değiştirmezseniz. ama normalde sorunsuzca geçiyor performans, dengeli yada güç tasarrufu moduna bi sıkıntı yok bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 10 Haziran 2013; 8:33:22 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.