Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boylum

Evet arkadaşlar bilgisayarıma sonunda ssd li hale getirebildim.
    Şu an ciddi derecede hızlandı.
    Windows temiz ve yalın hale geldi.
    Özet olarak
    internetten araştırma sonucu bulduğım windows 8 single language tr iso sunu usb belleğe attım.
    aida64 proramı yardımıyla hdd dek, orj w8 in seri anahtarını aldım.
    SSD yi takıp usb den kurulum yaptım.
    orj. Lisans anahtarını girince problemsiz çalıştı.
    1 haftadır clone yapmaya uğraşıyordum. Gerek kalmadı.
    Cihazım celeronlu model. SSD den sonra i3 vs. işlemcilere gerek kalmadı.

Evet bunu bende hep söylüyorum ve her yerde de vurguluyorum...
    SSD inanılmaz bir fark yaratıyor bunu anlamak için yaşamak gerekir ...
    Ne ram artışı ne de bir başka upgrade asla SSD değiştirmenin yerine geçemez.
    Görüldüğü gibi celeron bir makine bile UÇAN bir bilgisayar haline gelebiliyor...

Güle güle kullanın diyorum... Hem kolay taşınır hemde her işinizi dört dörtlük görecek bir bilgisayarınız olmuş...

Saygılarımla...

• Teşekkürler

Bu arada S200E-CT159H ile X202E-CT011H arasındaki fark nedir? Neyi gözden kaçırıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Teşekkürler

Bu arada S200E-CT159H ile X202E-CT011H arasındaki fark nedir? Neyi gözden kaçırıyorum?

Kağıt üzerinde pek bir farkı gözükmüyor. sürüm farklı olabilir. Asus bölgeye göre isimlendirmeyi değiştirebiliyor. S200 modeli bizim kasalı olan cihazları kapsıyor. belki farklı bir bölge yada paralel ithalat falan olabilir. araştırmak lazım alırken durumunu
  • Makina elime geçti. Kurcalıyorum celeron'dan verebileceği performansı veriyor. Fakat bir sorunum var. Güncelleştirmeleri yükleyemiyorum? Ağ bağlı,nette sörf yapabiliyorum fakat ne Windows Update güncellemelerini ne de Windows o market gibi olan yerdeki güncellemelerini yükle dememe rağmen dönüp duruyor bir ilerleme yok. Neden olabilir ki bu?
  • quote:

Makina elime geçti. Kurcalıyorum celeron'dan verebileceği performansı veriyor. Fakat bir sorunum var. Güncelleştirmeleri yükleyemiyorum? Ağ bağlı,nette sörf yapabiliyorum fakat ne Windows Update güncellemelerini ne de Windows o market gibi olan yerdeki güncellemelerini yükle dememe rağmen dönüp duruyor bir ilerleme yok. Neden olabilir ki bu?

Merhaba,
    Bu sorun ilk aldığımda bana da sorun çıkartıyordu.
    Varsayılan Programlardan Internet Explorer'ı varsayılan olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir.
  • Bende x202e-ct009h modelinden var.
    Elimde Win8 kurulum cdsi vs. yok ama Mac OS yüklemek istiyorum.
    Mac OS yükleyebilir miyim,yükleyebilirsem nasıl?
    Win8'i tekrar nasıl yükleyebilirim?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: violiniist

quote:

Makina elime geçti. Kurcalıyorum celeron'dan verebileceği performansı veriyor. Fakat bir sorunum var. Güncelleştirmeleri yükleyemiyorum? Ağ bağlı,nette sörf yapabiliyorum fakat ne Windows Update güncellemelerini ne de Windows o market gibi olan yerdeki güncellemelerini yükle dememe rağmen dönüp duruyor bir ilerleme yok. Neden olabilir ki bu?

Merhaba,
    Bu sorun ilk aldığımda bana da sorun çıkartıyordu.
    Varsayılan Programlardan Internet Explorer'ı varsayılan olarak ayarlayın. Sorun çözülecektir.

Ben de deniyeyim....
  • Böyle bir kısıtlamayı niye yapmış olabilirler ki? Benim oldum olası varsayılanım Chrome Dediğiniz işlemi hiç yapmadan hatta hiç bir şey yapmadan 3 4 saat arayla yeniden başlattım her şeyi indirip güncelledi. Neden ben de anlamadım. Yine de yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

Böyle bir kısıtlamayı niye yapmış olabilirler ki? Benim oldum olası varsayılanım Chrome Dediğiniz işlemi hiç yapmadan hatta hiç bir şey yapmadan 3 4 saat arayla yeniden başlattım her şeyi indirip güncelledi. Neden ben de anlamadım. Yine de yardımınız için teşekkürler.

Bende Chrome kullanıyorum Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Teşekkürler

Kağıt üzerinde pek bir farkı gözükmüyor. sürüm farklı olabilir. Asus bölgeye göre isimlendirmeyi değiştirebiliyor. S200 modeli bizim kasalı olan cihazları kapsıyor. belki farklı bir bölge yada paralel ithalat falan olabilir. araştırmak lazım alırken durumunu

S200E'nin klavyesinde enter tuşu dikdörtgen. Yani Amerika versiyonu. Farkettiyseniz X200E yani bizim kullandığımızın tuşu 7 gibi. Bu da Avrupa versiyonu. Farkı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: violiniist

S200E'nin klavyesinde enter tuşu dikdörtgen. Yani Amerika versiyonu. Farkettiyseniz X200E yani bizim kullandığımızın tuşu 7 gibi. Bu da Avrupa versiyonu. Farkı bu

• Arkadaslar ct011h modelinin pilinin 2 hucreli olduguna eminmisiniz? Heryerde 4 yaziyor ve nasil anlayabiliriz 2mi 4mu oldugunu yardimci bi program varmi? Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Arkadaslar ct011h modelinin pilinin 2 hucreli olduguna eminmisiniz? Heryerde 4 yaziyor ve nasil anlayabiliriz 2mi 4mu oldugunu yardimci bi program varmi? Tesekkurler...

performans modunda iken full doldur, şarjdan çıkart, 4 saat civarı kalan süre yazıyorsa 2 hücrelidir. 6-8 arası yazıyorsa 4 hücrelidir.
  • arkadaşlar sizin wirlesiniz de kopma var mı yeni si ile değiştirdim bununda wirlesinde kopma var başka bilgisiyarla aynı anda giriyorum asus wirlesi kopuyor lenovo da kopma yok sizlerde de böyle problem var mı ????
  • Merhaba arkadaşlar ASUS X202E-CT011H modeli almayı düşünüyorum. Bütün iletileri okudum ancak yinede sormak istiyorum. Modelde yada seride genel kronik bi sorun varmı? Dikkatinizi çeken özellikle şöyle bi sıkıntısı var diyebileceğiniz bişey varmı? yorum yaparsanız sevinirim. (Bilgisayar günlük işler için kullanılacak)
  • Merhaba arkadaslar x202e ct011h modeli ile araniza katilmis bulunuyorum cihaz dun geldi pek inceleme firsatim olmadi ilk izlenimim kasa kalitesi dis gorunum incelik parlak ekran ciklet klavye hakikaten guzel ozellikler yani cihaz dis gorunum olarak 10 uzerinden 9 alir cihazi actim windows kurulumunu yaptim daha once win 8 kullanmamis biri olarak oldukca zorlandigimi soylemem gerekir cihazin dokunmatigi cok iyi ama henuz win 8 e alisamadim win 7 den sonra cok garip geldi herneyse internet explorer biraz kasiyor gibiydi firefox kurdum 10-15 sekme actim youtube 1080p actim banamisin demedi gayet rahat acti benim icinde onemli olan bunlardi zaten 700 liralik cihazla 11.6 ekranla autocad kullanacak halim yok nete girsin video oynatsin ofis programlarini acsin gunluk kullanimi karsilasin benim icin yeter sizde bu gozle bakin yuksek beklenti icine de girmeyin cihazin windows performansi biraz sikintili gibi geldi bana biraz kasma var gibi ama bunu asarim cunku asus un bicok sacma programi mcaafe ant.virus var bunlar cijazi ciddi olarak kasiyor gibi neyse cihaza guzel bi ayar cekeyim sorularinizi yanitlayabilirim

Bu arada win 8 hakkinda yardimlarinizi bekliyorum cihazi win 7 haline getirmem lazim iyi gunler...

• Ben de x202e ct011h kullanıcısıyım, yükle gelen anti-virüs proframını hemen kaldırdım. Win defender ile yola devam edeceğim. Bu bilgisayarı çok beğendim, bir tek ekranı parlıyor( yansıtıyor) ve de biraz gürültü var gibi. Ekran koruyucu satın aldım, dokunmatik ekran için. Parlatmasını azaltabileceğini düşünüyorum deneyip paylaşacağım. İnternete girmek office programlarını kullanmak ve mobilite olarak bence en iyi seçimlerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtan

Ben de x202e ct011h kullanıcısıyım, yükle gelen anti-virüs proframını hemen kaldırdım. Win defender ile yola devam edeceğim. Bu bilgisayarı çok beğendim, bir tek ekranı parlıyor( yansıtıyor) ve de biraz gürültü var gibi. Ekran koruyucu satın aldım, dokunmatik ekran için. Parlatmasını azaltabileceğini düşünüyorum deneyip paylaşacağım. İnternete girmek office programlarını kullanmak ve mobilite olarak bence en iyi seçimlerden biri

Ekran konusunda deneyiminin sonucu merakla bekliyorum. Böyle parlaklık yok. Hanıma versem bi yandan nete girer bir yandan makyaj tazeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Merhaba arkadaslar x202e ct011h modeli ile araniza katilmis bulunuyorum cihaz dun geldi pek inceleme firsatim olmadi ilk izlenimim kasa kalitesi dis gorunum incelik parlak ekran ciklet klavye hakikaten guzel ozellikler yani cihaz dis gorunum olarak 10 uzerinden 9 alir cihazi actim windows kurulumunu yaptim daha once win 8 kullanmamis biri olarak oldukca zorlandigimi soylemem gerekir cihazin dokunmatigi cok iyi ama henuz win 8 e alisamadim win 7 den sonra cok garip geldi herneyse internet explorer biraz kasiyor gibiydi firefox kurdum 10-15 sekme actim youtube 1080p actim banamisin demedi gayet rahat acti benim icinde onemli olan bunlardi zaten 700 liralik cihazla 11.6 ekranla autocad kullanacak halim yok nete girsin video oynatsin ofis programlarini acsin gunluk kullanimi karsilasin benim icin yeter sizde bu gozle bakin yuksek beklenti icine de girmeyin cihazin windows performansi biraz sikintili gibi geldi bana biraz kasma var gibi ama bunu asarim cunku asus un bicok sacma programi mcaafe ant.virus var bunlar cijazi ciddi olarak kasiyor gibi neyse cihaza guzel bi ayar cekeyim sorularinizi yanitlayabilirim

Bu arada win 8 hakkinda yardimlarinizi bekliyorum cihazi win 7 haline getirmem lazim iyi gunler...

bende de aynı cihazdan var. hdd yi ssd ile değiştirdim. şu an cihaz i5 makinadan daha hızlı tepki veriyor. ayrıca w8 i temiz kurulum yapınca içindeki birçok gereksiz programın yavaşlatmasındanda kurtulunmuş oluyor. Kısaca ilk halinden çok farklı oldu.
    Ayrıca şu tecrübeyi edindim, eğer notebook alacaksanız ve ilk hedefiniz oyun değilse, işlemciye takılıpta çok para vermenize gerek yok. SSD değişikliği ile en düşük Celeon işlemci ile bile performansı çok artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 19 Haziran 2013; 13:49:03 >

• SSD değişimini düşünmüyor değilim ama bir yandan garanti bir yandan hiç böyle komplike bir şeye girişmemiş olmanın acemiliği korkutuyor gözümü
    Bir de garanti muhabbeti var
    Cidden o ölçüde bir performans artışı oluyor mu? Keza şu haliyle facebook sayfasının kasıla kasıla takıla takıla aşağı inmesinden dolayı 1 haftada kızdırmaya başladı beni.
    w8 temiz kurulumda içindeki serial'i mi kullandınız hariçten bir w8 mi? Ayrıca dokunmatik fonksiyonları ne alemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 19 Haziran 2013; 16:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.