Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün beklediğim para geliyor.
    Beklentilerim: internet, müzik, video ve küçük ses düzenleme programları.

800 liraya celeron işlemcili modeli alınır mı?
    Son laptopumu 7 yıl önce aldım ve hala ağır aksak kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Arkadaşlar, bugün beklediğim para geliyor.
    Beklentilerim: internet, müzik, video ve küçük ses düzenleme programları.

800 liraya celeron işlemcili modeli alınır mı?
    Son laptopumu 7 yıl önce aldım ve hala ağır aksak kullanıyorum.

işini görür merak etme
  • Merhaba
    Beni de eklerseniz sevinirim :) Teşekkürler.
    Üründen çok memnunum,fakat Win8 arada bir mavi ekran veriyordu,şimdi yok ama yine de tedirginim.
    Bir de bilgisayar açıldıktan sonra bazen touchpad'in 2 parmak işlevlerini kullanamıyorum. Sizde de böyle bir şey var mı?
    Alanlara hayırlı olsun,çok güzel bir ürün.
  • dün bende bu cihazın celeron işlemcili olanını aldım. (750 TL)
    Fiyatına göre kalitesi çok iyi.
    Yanında birde 7 mm. lik sandisk ssd aldım.
    Fakat nasıl clone yapıp win 8 i yükleyeceğimi bilmiyorum.
    Acronis programını yükledim fakat trial versiyonunda clone fonksiyonu çalışmıyor.
    Alternatif program bilen ve başaran varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: violiniist

Merhaba
    Üründen çok memnunum,fakat Win8 arada bir mavi ekran veriyordu,şimdi yok ama yine de tedirginim.
    Bir de bilgisayar açıldıktan sonra bazen touchpad'in 2 parmak işlevlerini kullanamıyorum. Sizde de böyle bir şey var mı?

Hoş geldin aramıza Hayırlı olsun laptopun, güle güle kullan.

Benim harddisk değişmeden önce aynı durum söz konusu idi. Bilgisayarı kapağından kapattığımda (uyku modunda) açılınca bazen çift parmak, Windows geçiş sürüklemesi, 3 parmak gibi fonksiyonlar yeniden başlatana kadar gelmiyordu. ama harddisk değiştikten sonra böyle bir problemle karşılaşmadım. Muhtemelen Windows yada touchpad programı ile alakalı yazılımsal bir olay..

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

dün bende bu cihazın celeron işlemcili olanını aldım. (750 TL)
    Fiyatına göre kalitesi çok iyi.
    Yanında birde 7 mm. lik sandisk ssd aldım.
    Fakat nasıl clone yapıp win 8 i yükleyeceğimi bilmiyorum.
    Acronis programını yükledim fakat trial versiyonunda clone fonksiyonu çalışmıyor.
    Alternatif program bilen ve başaran varmı?

Hayırlı olsun hoş geldin aramıza
    acronis ile olacağını yazmıştı başka sitede birisi ancak ben denemedim kolanlama işlemini. bence acronisin full sürümünü elde edebilirsin biraz araştırırsan, işine yarar umarım. biz de senin gibi merak içindeyiz ssd upgrade konusunda

• ct009h ile aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Merhaba

Benim harddisk değişmeden önce aynı durum söz konusu idi. Bilgisayarı kapağından kapattığımda (uyku modunda) açılınca bazen çift parmak, Windows geçiş sürüklemesi, 3 parmak gibi fonksiyonlar yeniden başlatana kadar gelmiyordu. ama harddisk değiştikten sonra böyle bir problemle karşılaşmadım. Muhtemelen Windows yada touchpad programı ile alakalı yazılımsal bir olay..

Teşekkürler
    Aynen,uyku modundan çıkınca zaten oluyor genellikle. Harddiskle ne alakası olabilir onu çözemedim biraz daha açıklar mısınız?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler
    Aynen,uyku modundan çıkınca zaten oluyor genellikle. Harddiskle ne alakası olabilir onu çözemedim biraz daha açıklar mısınız?

harddisk ile alakalı değil de kurulan sürüm yada Windows ile alakalı diye düşünüyorum. harddisk değiştiği için yeni bir imajdan yada isodan kurdular büyük ihtimalle ancak bunda sorun olmadı, diğerinde uyku modundan dönünce touchpad fonksiyonları çalışmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: deukalion

ct009h ile aranıza katıldım

hoş geldin hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan yorumlarını eksik etme
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler

harddisk ile alakalı değil de kurulan sürüm yada Windows ile alakalı diye düşünüyorum. harddisk değiştiği için yeni bir imajdan yada isodan kurdular büyük ihtimalle ancak bunda sorun olmadı, diğerinde uyku modundan dönünce touchpad fonksiyonları çalışmıyordu.

Anladım Teşekkürler

• Celeron işlemcili olanını alıp en az önümüzdeki 2 yıl boyunca kullanmayı düşünüyorum.

7 yıllık Asus laptopumla GTA San Andreas, Half-Life, Fifa 2005 ve NFS Most Wanted gibi oyunları çok akıcı oynayabiliyorum. Celeron beni bu tür oyunlarda yarı yolda bırakır mı?
  • Bu ürünü arayanlara hatırlatayım. Oldukça uygun fiyata satmaya başlamışlar kargoda dahil yazıyor...
    Bilginiz olsun...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565165-asus-x201e-kx059d-intel-celeron-847-2gb-500gb-116-in231-notebook.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Celeron işlemcili olanını alıp en az önümüzdeki 2 yıl boyunca kullanmayı düşünüyorum.

7 yıllık Asus laptopumla GTA San Andreas, Half-Life, Fifa 2005 ve NFS Most Wanted gibi oyunları çok akıcı oynayabiliyorum. Celeron beni bu tür oyunlarda yarı yolda bırakır mı?

half life 2 rahat oynatıyor hd2000 ve celeron işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursa46

Bu ürünü arayanlara hatırlatayım. Oldukça uygun fiyata satmaya başlamışlar kargoda dahil yazıyor...
    Bilginiz olsun...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565165-asus-x201e-kx059d-intel-celeron-847-2gb-500gb-116-in231-notebook.html

verdiğin linkteki işletim sistemi ve dokunmatik özelliği olmayan modeli. x201

• Arkadaşlar an itibariyle bu bilgisayarı satın almak için çıkıyorum.
    Eğer i3 işlemcili olanı varsa ve fiyatta sıkıntı yaşamazsam almak istiyorum.

i3'lü olanını kaça bulabilirim? Gold'a gidiyorum. İnternet sitesinde i3'lü olanı stokta gözükmüyor.
  • X202E-CT011H ile beni de dahil edebilirsiniz. Cuma elimde olur herhalde. Merak edilen bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım bu modelle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

X202E-CT011H ile beni de dahil edebilirsiniz. Cuma elimde olur herhalde. Merak edilen bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım bu modelle ilgili.

Hoş geldin aramıza hayırlı olsun, güle güle kullan laptopunu. yorumlarını bekliyoruz...

• Evet arkadaşlar bilgisayarıma sonunda ssd li hale getirebildim.
    Şu an ciddi derecede hızlandı.
    Windows temiz ve yalın hale geldi.
    Özet olarak
    internetten araştırma sonucu bulduğım windows 8 single language tr iso sunu usb belleğe attım.
    aida64 proramı yardımıyla hdd dek, orj w8 in seri anahtarını aldım.
    SSD yi takıp usb den kurulum yaptım.
    orj. Lisans anahtarını girince problemsiz çalıştı.
    1 haftadır clone yapmaya uğraşıyordum. Gerek kalmadı.
    Cihazım celeronlu model. SSD den sonra i3 vs. işlemcilere gerek kalmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mursa46

Bu ürünü arayanlara hatırlatayım. Oldukça uygun fiyata satmaya başlamışlar kargoda dahil yazıyor...
    Bilginiz olsun...

verdiğin linkteki işletim sistemi ve dokunmatik özelliği olmayan modeli. x201

Evet doğru ama bir çok kişi dokunmatik olmayan modelleri de arıyordur belki diye yazdım.
    Tabii ki işletim sistemini kendisi kuracak...Ve bu sebeple de ciddi fiyat farkından kurtulacak...
    Ama tamamen tercih meselesi tabii ki "yasal bir programım olsun aradaki farkı veririm" diyen de olacaktır...

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.