Şimdi Ara

Dokunmatik Donma [Basmıyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bu konu hakkında bayadır yazmak istiyorum fakat zaman bulamadıgım için yazamıyordum biraz önce yine oldu ve delirmek üzereydim telefonu yere çarpasım geldi, iPhone 5s kullanıyorum İos 8.1.3 sürüm yüklü, telefon normal şekilde bilgisayar masamın üstün de duruyor elime aldım orta tuşa bastım kilidi açıcam "tık yok" dokunuyorum dokunuyorum banamısın demiyor dokunmatik işlemiyor resmen, saga kaydırıyorum, sola kaydırıyorum acılmıyo, kilidi kapatip tekrar deniyorum yine yok 2-3 dakika böyle oluyor sonra kendiliginden anaekran açılıyor telefonda çok sık yapmasada beni delirtiyor sizce bunun sorunu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenLe100Lesh -- 15 Şubat 2015; 4:30:06 >

• Aynı sorunu ben de zaman zaman yaşıyorum,ios 8'e geçince başladı,sebebi o sanırım,daha önce böyle bir sorunum yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios 7 kullanıyorum, bende de oluyor.Neden bilmiyorum ama respring sonucu düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 deyim aşıı derecede canımı sıkan bi sorun bende var malesef en son çareyi şöyle buldum..

activatore home tuşuna basılı tutunca kilidi aç komutunu atadım donduğu zaman home tuşuna basılı tutuyorum açılıyor ve donma geçiyor

tabi başka bir çözüm resping veya yeniden başlatmak ama uzun sürüyor o
  • bende 5s kullanıyorum geçen gün telefon %67 şarz varken tlf birden bire kapandı tlf nu o esnada kullanmıyordum bu foruma yazdım bilen bir arkadaş tlf nun üst tuşu ile home tuşuna basılı tuttugumda tlf açılacagını söyledi çok şükür açıldı sordugumda yazılımınsal olabilecegini söyledi bende 8.1.1 kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.