Şimdi Ara

Dokunmatik ekran ve Gümüş Yüzük etkileşimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah şans eseri telefonumu kurcalarken gümüş olan yüzügümle telefona dokundum ve amanın o nedir dokunmatik ayni parmagım gibi gümüş yüzügü algıladı. çok şaşırdım bu dokunmatik ekranların özelliklerini bilenler biraz açıklayabilirmi ? onca şeyle dokunuyoruz parmak harici algılamıyor ama gümüş yüzügü nasıl algıladı ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iron man ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümüş iletken bir element olduğu için vücut ısınızı iletme özelliğine sahiptir böylelikle dokunmatik ekran algılamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Gümüş iletken bir element olduğu için vücut ısınızı iletme özelliğine sahiptir böylelikle dokunmatik ekran algılamıştır

inanırmısın o geldi benimde ilk aklıma ama yüzügü buzluga attım 20dk durdu cıkardım yine algılıyor
  • olayı çözdüm beyler @Rammstein 'inde dedigi gibi iletkenlikle alakaliymıs yüzügü tahta bir kaleme taktim parmagıma hiç temasi yokken algılamıyor ama parmagımla yüzük temas halindeyken anında iletiyor yüzük soguk olsa bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opxah93 -- 8 Mayıs 2014; 19:38:37 >
  • o zaman altından telefon kalemi yapılmalı :O

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opxah93

sabah şans eseri telefonumu kurcalarken gümüş olan yüzügümle telefona dokundum ve amanın o nedir dokunmatik ayni parmagım gibi gümüş yüzügü algıladı. çok şaşırdım bu dokunmatik ekranların özelliklerini bilenler biraz açıklayabilirmi ? onca şeyle dokunuyoruz parmak harici algılamıyor ama gümüş yüzügü nasıl algıladı ?

Kapasitif ekran nedir?
    google a yaz

• Hala kapasitif ekranların vücut ısısına duyarlı olduğunu sananlar var.😞

• @by_gvz o konuyuda çözdük :P
  • Yuzugunuze bakabilir miyim?

• Alakasi yok benim telefon demiri algiliyor simdi bicagin kor ucuyla değdim algiladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 8 Mayıs 2014; 19:58:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladık yüzüğün var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.