Şimdi Ara

'dokunmatik ekran' ve tek bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nıyetım dokunmatık bir nokia almak eksılerı artıları zartları zurtları 3 nokta 2 ymiş 3 tane geymiş falan bunlar hikaye

soru şu: rehberden arama yapılıyomu yanı araba falan kullanırken telefonu cepten çıkarıpta m harfini bulup mehmet i arayabiliyozmu bunu yaparken işkence falan çekecezmi ben sadece bunu merak ettım bide mesaj yazma olayı var ama onu inceledım yazabiliniyo

biraz sert girdim kusura bakmayın da hiç bı yerde inceleyemedim kart takılı olmuyo coğu yerde yada rehberde isim olmuyo arkadaşların hiçbiride bunlardan almıyo ben kaldım ayakta

teşekkurler

• rehber isim aramk çok kolay arama çubuğunun üstüne tıklayınca rehber olan kişilerin baş harfi çıkıyo istedğn harfe basınca buluyo
  • teşekkür ederim
    hızlı cevap için ayrıca saol
  • Hocam tam benim kafadansın ben şu an kullandığım telefonu alırken ilk baktığım olay buydu
    Aldığım telefon Samsung i8910 HD arama yapmak inanılmaz rahat ister rehberden senin dediğin şekilde ararsın istersen ana ekranda hızlı
    arama var oradan ararsın.Hiç biri uymadımı telefona hiç bakmadan bir parmak hareketinle ekranı sağa kaydır bu bölüm fotoğraflı
    rehber bölümü yani vatandaşın fotosunu çekiyorsun bu bölüme ekleyip kaydediyorsun.Fotoya dokunup arama tuşuna basınca işlem tamam.
    Telefon Nokia N97 ile aynı işletim sistemini kullanıyor.
    Not:HTC diamond ilk çıktığında almıştım sırf şu rehber olayı yüzünden arabadan fırlatıp attım seni çok iyi anlıyorum

• 5530 kullanıyorum. Telefonumdaki özellik sayesinde anında arayabiliyorum. Ana menüde en çok görüştüğüm 20 kişiyi ekleyebileceğim bir bölüm var. Burdan hemen seçip arama tuşuna basıldığında arayabiliyorum. Gerçekten hızlı oluyor rehbere göre.
  • teşekkürler arkadaşım samsung kullanmadım ama bi bakıyım 5530xp düşünmüştüm

keşke telefonu atmasaydın biri bulur boşuboşuna sevinir bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elgodu -- 28 Ağustos 2009; 1:37:39 >
  • hızlı aramada yapabiliyosun her tuşa normal aramada çok kolay tek tuşla rehberi açıp ilk harfe bastığın an ulaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

şaka bi yana dokunmatik cihazlarda rehber ve mesaj yazmakta önemli detaylar
  • quote:

teşekkürler arkadaşım samsung kullanmadım ama bi bakıyım 5530xp düşünmüştüm

Bak bunu hiç düşünmemiştim durduk yere küfür yedik desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

şaka bi yana dokunmatik cihazlarda rehber ve mesaj yazmakta önemli detaylar

evet yaa mesaj yazmak için klavye gibi bişey mi geliyo yoksa normal tuşlu telefon kullanırmış gibi mi yazıyoruz sayılardaki harflerden
  • Rehberdekileri aramak için başka bir yöntem de 5800'da yeşil tuşa basılı tutmak. Uyarı sesini ve ekrandaki görüntüyü alınca rehberdeki kişinin adını söyleyin (isimleri kaydettiğiniz şekilde, tam olarak söyleyin) isme uyan seçenekler karşınıza çıkar. Mesela "Mehmet" dediğinizde "memory" de seçenekler arasında çıkabilir. Siz isme dokunup aramanızı yapabilirsiniz...

NOT 1 : Bunu kulaklık takılıyken, kulaklığın arama tuşuna basılı tutup mikrofona konuşarak da yapabilirsiniz :)

NOT 2 : İsimler çıktığında herhangi bir işlem yapmazsanız (ekrandan seçmezseniz) ilk seçeneği 1-2 saniye içinde arayacaktır/çalıştıracaktır

NOT 3 : Çok başarılı olduğu söylenemez ama bazen işe yarıyor. Mesela bluetooth'u açmak/kapatmak için kullanabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

Rehberdekileri aramak için başka bir yöntem de 5800'da yeşil tuşa basılı tutmak. Uyarı sesini ve ekrandaki görüntüyü alınca rehberdeki kişinin adını söyleyin (isimleri kaydettiğiniz şekilde, tam olarak söyleyin) isme uyan seçenekler karşınıza çıkar. Mesela "Mehmet" dediğinizde "memory" de seçenekler arasında çıkabilir. Siz isme dokunup aramanızı yapabilirsiniz...

NOT 1 : Bunu kulaklık takılıyken, kulaklığın arama tuşuna basılı tutup mikrofona konuşarak da yapabilirsiniz :)

NOT 2 : İsimler çıktığında herhangi bir işlem yapmazsanız (ekrandan seçmezseniz) ilk seçeneği 1-2 saniye içinde arayacaktır/çalıştıracaktır

NOT 3 : Çok başarılı olduğu söylenemez ama bazen işe yarıyor. Mesela bluetooth'u açmak/kapatmak için kullanabilirsiniz :)

5800 kullanıyorum bu özelliğin olduğunu sayenizde fark ettim süper bir olaymış walla. yeşil tuşa basıyorum istediğim kişiyi söyliyorum şak diye bulup arıyor :=) teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.