Arkadaslar dokunmatik telefon alacagım ama hangı telefonun ekranında kullandıgı malzemenın daha ıyı oldugunu bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.
İnternette araştırmalarım sonucu buldugum telefon ekran tıplerı ;
1 - TFT 2 - LED-backlit LCD 3 - Süper LCD 4 - Capacitive Touchscreen 5 - Süper AMOLED
en cok kullanılan ekran tıplerı bu 5 ı.tabı aralarında en ıyısı Süper AMOLED bunu bılıyorum 5. harıc dıyerlerı ozellıkle 1. olanın tıpi 2. , 3. , 4. ye nazaran durumu nedır ???
alıcağınız telefon iphone değilse buradan sorularınızın cevabını bulamazsınız super amoled samsungların yeni modellerinde kullanılıyor sandığım kadarıyla
evet samsung galaxy s3 un ekranında kullanılmıs.ben TFT ekranla LCD ekran arasındakı farkı merak edıyorum.
iphone almadan önce bende böyle bir araştırmaya girmiştim tft kullanıyor hala diye kızıyordum ama gel görki en iyi ekran onlarda o yüzden apple ürünü alıyorsan işlemci ram vs. donanımlara hiç bakmayın en iyisini yapıyorlar
kapasitifle diğer yazdıkların arasında fark var. kapasitif dokunma algılamayla alakalı. diğerleri görüntüyü oluşturan katman. zaten şu anda hepsi kapasitif aşağı yukarı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme