Şimdi Ara

Dokuz Eylül Hukuk Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelir gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adebisimisali A kullanıcısına yanıt
    2020de 9k ile kapattı, aradaki sayısalcı sayısı 2020ye kıyasla nasıldır bilmiyorum, yine de her şey olabilir tabi yazın listenize.

• dokuzçeşmeler kampüsü hakkında bir bilginiz var mı

• casper sevimli gudubet kullanıcısına yanıt
    Hukuk fakültesi orada değil. Dokuz çeşmeler kampüsü de bucada, ancak dokuz çeşmeler adatepede. Dokuz eylüllü öğrenciler genelde adatepede ev tutuyor o yüzden öğrenci fazla oralarda, hasanağa bahçesi de kampüse çok yakın. Bucada takılmak istediğimiz zamanlar gidilebilecek tek yer adatepe ve Şirinyer olur zaten. Kampüsü bilemiyorum hiç girmedim, youtubeda muhakkak çekilmiştir.

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam gazi hukuku neden tavsiye etmezsiniz ? Baktığıma göre akademik kadrosu baya sağlam.

Bir de deuhf dan iuhf ye geçiş yapmış bir kişi deunun ortalama kasmak ve geçiş yapmak için biçilmiş kaftan olduğunu söylemişti ama siz vizelerde geçme notunun 80 olduğunu söylemiştiniz. Ortalama yapmak kolay mı zor mu anlayamadım.

• hocam bu sene hukuk kac k kapatır?

• onur2021 kullanıcısına yanıt
    Geçme notu 80, ve bu çok yüksek geçemediğiniz için finallere giriyorsunuz. Deüde not elde etmek kolay değil, iki kez üç cilt kitap bitirdiğim çıkmış sorular çözdüğüm defalarca pratik çalıştığım medeniden finalde 65le geçebildim. Anayasa kürsüsü kolay, diğer fakültelerde zor olur. Ben de ortalama kasmaya çalıştım bazı derslerde çalışmamın karşılığını alabilsem de bazı derslerde ne yaptıysam olmadı. Arkadaşınızın bahsettiği avantaj şu olabilir; vizelerden 80 üstü alamazsanız vizelerden aldığınız notlar kısmen işlevsiz hale geliyor finalle kurtarabiliyorsunuz ama vizenin etkisi birazcık var çünkü final notunuzu birkaç puan yükseltebilir veya düşürebilir, o yüzden de vizeleri sallıyım finale yönelik çalışıyım olmuyor ortalamayı önemsiyenler için.

Gazi hukuka gelince, ben hep ankarada okumak istiyordum, geçiş yapacaktım ankaraya iühflü biri bana hacettepe için önermem demişti benim aklımda gazi olarak kalmış.

Peki çok teşekkür ederim.

• Ek olarak şunu ekliyim. Bazı fakültelerde ağırlık olarak klasik sınav yapılıyor, deüde bu böyle değildir. Klasik olmadığı için de deü kolay diğer fakülteler zor sanılıyor. Ama ben katılmıyorum klasik sınav hakkaniyete aykırı, ilk başlarda bende bizim okulda klasik sınav olsun isterdim ama fikrim şöyle değişti, klasik sınavlarda hocalar ya da asistanlar doğru düzgün okuyup değerlendirmiyor, bin kağıt var ortada takdir edersiniz ki, o bizim okul çok zor diyenler ne kadar çalışırsa çalışsın düşük alıyorlar ama hocalarının daha iyi bir kağıt istediğini sanıp bizim okul çok kaliteli diyorlar. Oysa hocaları doğru düzgün kağıdı bile okumayıp not vermiyor(: bu bir gerçek arkadaşlar. Geçen gün tvitırda sınava girmeden 40 aldığını söyleyen bir hukuk öğrencisi de bu gerçeği kanıtlıyor. Klasik test hakkaniyete aykırı, bizde de oluyor ve kitap açmamış iki cümle yan yana getiremeyen arkadaşımla, çalışmaktan boynu tutulmuş biri olarak eşit puan aldığım oluyor. Sınav test olunca ise aramızda uçurum oluyor, hakkaniyet bunu gerektiriyor.

• Hukuk fakültesi eskiden oralardaydı, şu an Tınaztepedeyiz

• Yabanci öğrenci kontenjanı hakkında bilgi verir misin hocam

• egeamaketçap E kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bir skandal olarak ortaya çıktı, ancak fakülteye gittiğimde hiç de hissetmediğim durumdur, sınıfımızda göçmen öğrenci görmedim, birkaç Azeri ve çifte vatandaşlığı olan Avrupa’dan balkandan vs gelen bi iki Türk gördüm yabancı sayılabilecek. Keza listelerde sınıf gruplarında vs gözüme yabancı isimler çarpmadı. Belli ki bekledikleri kontenjanlar dolmadı. Bu yıl için neler olur bilemiyorum.

Anladım çok dikkatimi çekmişti bu durum

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

Kazanacaksan Boun Bilkent için mezuna kal. Yahut YBS midir ne haltsa onu yaz. Sırf arada kaldım diye Hukuk seçersen çok pişman olursun.

• onur2021 kullanıcısına yanıt

Üniversite fark etmez, torpil fark eder. Torpilin yoksa hiç düşünme bile.

• Öyle bir şey yok. Vaaay hukukçu deniliyorsa bir ortamda, bil ki biraz sonra sana beleşe iş yaptırmak için yol yapıyordur.

• Para da yok statü de yok. Hangi dünyadasınız oğlum ya.

• En kötü savcı hakim olursun dediğin torpilsiz olmuyor. Torpille de olmuyor. Direkt en tepeden birilerini bulman lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.