Şimdi Ara

Dokuz eylül inşaat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene galiba dokuz eylül inşaat (iö) kazanıcam fakülte nasıl bölüm nasıl kampüs nasıl

• upupupup
  • Eğitimi iyidir ama kampüsü rezalet söyleyeyim.Konferansa gittiğimizde gördüm.Dağ bayır çıkıyorsun.tepenin ucunda yanlış hatırlamıyorsam Çevre Müh. ile yan yanaydı.Sonra yemek yemeye çöl gibi bir yerden geçip bayır aşağı yuvarlanıp gitmiştik Zaten Buca'da.Merkeze uzak yani.Ege Üni. ve İzmir'in kendi güzeldir ama onları düşün rahatla .Buca'dan da ev tutup hayatını karartma bu arada.Okuldan eve İzmir'in zevkini yaşayamadan okul biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 20 Temmuz 2013; 11:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

Eğitimi iyidir ama kampüsü rezalet söyleyeyim.Konferansa gittiğimizde gördüm.Dağ bayır çıkıyorsun.tepenin ucunda yanlış hatırlamıyorsam Çevre Müh. ile yan yanaydı.Sonra yemek yemeye çöl gibi bir yerden geçip bayır aşağı yuvarlanıp gitmiştik Zaten Buca'da.Merkeze uzak yani.Ege Üni. ve İzmir'in kendi güzeldir ama onları düşün rahatla .Buca'dan da ev tutup hayatını karartma bu arada.Okuldan eve İzmir'in zevkini yaşayamadan okul biter.

zaten forumlardan okuduğum kadarıyla biraz soğudum da tek içimi rahatlatan şey izzmirde olması

• Şimdiden geçmiş olsun,bölüm çok kasıntı kampus ise lanet bir yer,sen bence kayit yaptirmadan direk bir dershaneye yazil seneye tekrar gir sinava kurtar kendini bu cehennemdem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 20 Temmuz 2013; 16:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Şimdiden geçmiş olsun,bölüm çok kasıntı kampus ise lanet bir yer,sen bence kayit yaptirmadan direk bir dershaneye yazil seneye tekrar gir sinava kurtar kendini bu cehennemdem

o kadar mı kötü ya tırstım
  • kampüs cidden çok çok kötü hocam. doğru düzgün kaldırım bile yok yürümek için çok az ağaç var çimen bank falan yok. yerleşke otobüsleri 60lardan kalma. Kampüs kışın buz gibi çünkü tam rüzgar alan biyer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

kampüs cidden çok çok kötü hocam. doğru düzgün kaldırım bile yok yürümek için çok az ağaç var çimen bank falan yok. yerleşke otobüsleri 60lardan kalma. Kampüs kışın buz gibi çünkü tam rüzgar alan biyer.

valla gitmeden pişman oldum desem yeri ha mezun olunca iş buldurma yönünden nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk401

quote:

kampüs cidden çok çok kötü hocam. doğru düzgün kaldırım bile yok yürümek için çok az ağaç var çimen bank falan yok. yerleşke otobüsleri 60lardan kalma. Kampüs kışın buz gibi çünkü tam rüzgar alan biyer.

valla gitmeden pişman oldum desem yeri ha mezun olunca iş buldurma yönünden nasıl

o konu hakkında bilgim yok ama 9 eylül eğitim olarak iyi bir üniversitedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mk401

quote:

o konu hakkında bilgim yok ama 9 eylül eğitim olarak iyi bir üniversitedir.

bende isminden dolayı tercih ettim zaten teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.