Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL İNŞAAT VS EGE İNŞAAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege insaat iyidir kardesim deu egeye bakilarak kotu fakat genede iyi bir egitimi vardir hersey universite degil zaten belli bi yere kadar univ seni goturur gerisi sana kalmis herseyi uniye baglama derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Den4es

Ege insaat iyidir kardesim deu egeye bakilarak kotu fakat genede iyi bir egitimi vardir hersey universite degil zaten belli bi yere kadar univ seni goturur gerisi sana kalmis herseyi uniye baglama derim

Yorum için sağol ama neye dayanarak ege daha iyi puan yanıltabiliyor bazen o yüzden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: e3xN

Arkadaşlar
    EGE İNŞAAT HAYALİMDİ AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ DOKUZ EYLÜL OLDU FAKAT BAZI ABİLERİM VE AKRABALARIM DOKUZ EYLÜLÜN EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DOKUZ EYLÜL İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN KADROSU TÜRKİYENİN EN İYİLERİ İÇİNDE VS VS DİYORLAR NE KADAR DOĞRUDUR ??

Hocam kaç binle girdin bu sene ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: e3xN

Arkadaşlar
    EGE İNŞAAT HAYALİMDİ AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ DOKUZ EYLÜL OLDU FAKAT BAZI ABİLERİM VE AKRABALARIM DOKUZ EYLÜLÜN EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DOKUZ EYLÜL İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN KADROSU TÜRKİYENİN EN İYİLERİ İÇİNDE VS VS DİYORLAR NE KADAR DOĞRUDUR ??

Hocam kaç binle girdin bu sene ?

MF4 36k Y-MF4 40k

• uppp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.