Bildirim
DOKUZ EYLÜL İNŞAAT VS EGE İNŞAAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: e3xN
Arkadaşlar
EGE İNŞAAT HAYALİMDİ AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ DOKUZ EYLÜL OLDU FAKAT BAZI ABİLERİM VE AKRABALARIM DOKUZ EYLÜLÜN EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DOKUZ EYLÜL İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN KADROSU TÜRKİYENİN EN İYİLERİ İÇİNDE VS VS DİYORLAR NE KADAR DOĞRUDUR ??
Doğru. Mühendislikte deü ezer geçer egeyi. Ege sadece ortam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
urap ın araştırmalarına davet ediyorum sizi mühendislikte egeyi nerde ezip geçiyor kandırmayın milleti -
burdan bakın bakalımtr.urapcenter.orgÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDAKİ YERLERİhttp://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/ranking.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: acmakalbi31
burdan bakın bakalımtr.urapcenter.orgÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDAKİ YERLERİhttp://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/ranking.html
Bunların gerçekliği neye göre acaba İYTE nasıl bin küsür anlayamadım yani yuh
-
bu bi ölçüt değil.bu sıralama üniversitenin büyüklüğü bölüm sayısı üniversitenin diğer fakültelerinin başarı seviyesi falan farklılık gösterir bu yüzden ege mühendislikte çok iyidir dokuz eylül kötüdür diyemezsin -
quote:
O zaman ege bogaziciden ituden yildizdan daha iyi senin demene gelecek olursak..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zagor0167
quote:
O zaman ege bogaziciden ituden yildizdan daha iyi senin demene gelecek olursak..
Haklısın kardeşim bunda bi iş var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
urap ın araştırmalarına davet ediyorum sizi mühendislikte egeyi nerde ezip geçiyor kandırmayın milleti
Urap saçmalıktır.
Edit: urap üni büyüklüğünü bile katarak sıralama yapıyor. Güvenmek saçma değil mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 24 Temmuz 2015; 13:01:38 >
Dokuz Eylül müh. Fakültesi egeden gecme zaten. Dolayisiyla köklü bi gecmisi var.
Biraz dersleri agirdir, buca biraz kötüdür ama sonuc guzel olacaltir.
quote:
Orijinalden alıntı: NTLS
Dokuz Eylül müh. Fakültesi egeden gecme zaten. Dolayisiyla köklü bi gecmisi var.
Biraz dersleri agirdir, buca biraz kötüdür ama sonuc guzel olacaltir.
Biraz daha açar mısın kardeş sonuç güzel olacaktir derken bilgili gibisin? -
Verilan Eğitim iyi olacaktır. Okul ayrica guzel staj olanaklarida sagliyor. Bu tarz Okul firsatlarini degerlendirirsen tecrubeli, kaliteli ve mutlu bi sekilde mezun olursun diye dusunuyorum.
quote:
Verilan Eğitim iyi olacaktır. Okul ayrica guzel staj olanaklarida sagliyor. Bu tarz Okul firsatlarini degerlendirirsen tecrubeli, kaliteli ve mutlu bi sekilde mezun olursun diye dusunuyorum.
teşekkğr ederim kardeşim. -
Ege tokatlar tartışmaya gerek yok ama kötü bir üniversite değilbende Ege İnşaatı istiyodum o tutmadı diye Ktü İnşaat yazdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Ege tokatlar tartışmaya gerek yok ama kötü bir üniversite değilbende Ege İnşaatı istiyodum o tutmadı diye Ktü İnşaat yazdım
Sen orayı. Biliyosun diye egemi iyi oluyor kardeş
Hayır ikisinide bilmiyorum giden arkadaşlarla konuştuğumda aldığım yorum ortalamasına göre yorum yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Hayır ikisinide bilmiyorum giden arkadaşlarla konuştuğumda aldığım yorum ortalamasına göre yorum yaptım
tamam kardeş eyv yorum için. -
Up
quote:
teşekkür ediyorum -
uppp
Benzer içerikler
- paragraf netleri nasıl artar
- cocuguna deloday kullananlar
- e kadar dahil mi hariç mi
- udemy video indirme
- y=f(x) ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X