Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL İNŞAAT VS EGE İNŞAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EGE İNŞAAT HAYALİMDİ AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ DOKUZ EYLÜL OLDU FAKAT BAZI ABİLERİM VE AKRABALARIM DOKUZ EYLÜLÜN EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DOKUZ EYLÜL İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN KADROSU TÜRKİYENİN EN İYİLERİ İÇİNDE VS VS DİYORLAR NE KADAR DOĞRUDUR ??

• quote:

Orijinalden alıntı: e3xN

Arkadaşlar
    EGE İNŞAAT HAYALİMDİ AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ DOKUZ EYLÜL OLDU FAKAT BAZI ABİLERİM VE AKRABALARIM DOKUZ EYLÜLÜN EĞİTİM AÇISINDAN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR DOKUZ EYLÜL İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN KADROSU TÜRKİYENİN EN İYİLERİ İÇİNDE VS VS DİYORLAR NE KADAR DOĞRUDUR ??

Doğru. Mühendislikte deü ezer geçer egeyi. Ege sadece ortam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Arkadaşlar

Doğru. Mühendislikte deü ezer geçer egeyi. Ege sadece ortam.
    urap ın araştırmalarına davet ediyorum sizi mühendislikte egeyi nerde ezip geçiyor kandırmayın milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ou33

urap ın araştırmalarına davet ediyorum sizi mühendislikte egeyi nerde ezip geçiyor kandırmayın milleti

Alıntıları Göster
    tr.urapcenter.org
    ÜNİVERSİTELERİMİZİN DÜNYA SIRALAMALARINDAKİ YERLERİ
    http://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/ranking.html
    burdan bakın bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: acmakalbi31

tr.urapcenter.org
    burdan bakın bakalım

Bunların gerçekliği neye göre acaba İYTE nasıl bin küsür anlayamadım yani yuh

• bu bi ölçüt değil.bu sıralama üniversitenin büyüklüğü bölüm sayısı üniversitenin diğer fakültelerinin başarı seviyesi falan farklılık gösterir bu yüzden ege mühendislikte çok iyidir dokuz eylül kötüdür diyemezsin
  • quote:

tr.urapcenter.org
    burdan bakın bakalım

O zaman ege bogaziciden ituden yildizdan daha iyi senin demene gelecek olursak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zagor0167

quote:

tr.urapcenter.org
    burdan bakın bakalım

O zaman ege bogaziciden ituden yildizdan daha iyi senin demene gelecek olursak..

Haklısın kardeşim bunda bi iş var

• quote:

Urap saçmalıktır.
    Edit: urap üni büyüklüğünü bile katarak sıralama yapıyor. Güvenmek saçma değil mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 24 Temmuz 2015; 13:01:38 >
  • Dokuz Eylül müh. Fakültesi egeden gecme zaten. Dolayisiyla köklü bi gecmisi var.
    Biraz dersleri agirdir, buca biraz kötüdür ama sonuc guzel olacaltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NTLS

Dokuz Eylül müh. Fakültesi egeden gecme zaten. Dolayisiyla köklü bi gecmisi var.
    Biraz dersleri agirdir, buca biraz kötüdür ama sonuc guzel olacaltir.

Biraz daha açar mısın kardeş sonuç güzel olacaktir derken bilgili gibisin?
  • e3xN E kullanıcısına yanıt
    Verilan Eğitim iyi olacaktır. Okul ayrica guzel staj olanaklarida sagliyor. Bu tarz Okul firsatlarini degerlendirirsen tecrubeli, kaliteli ve mutlu bi sekilde mezun olursun diye dusunuyorum.
  • quote:

Verilan Eğitim iyi olacaktır. Okul ayrica guzel staj olanaklarida sagliyor. Bu tarz Okul firsatlarini degerlendirirsen tecrubeli, kaliteli ve mutlu bi sekilde mezun olursun diye dusunuyorum.

teşekkğr ederim kardeşim.
  • quote:

quote:

teşekkğr ederim kardeşim.

Alıntıları Göster
    Ege tokatlar tartışmaya gerek yok ama kötü bir üniversite değilbende Ege İnşaatı istiyodum o tutmadı diye Ktü İnşaat yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Ege tokatlar tartışmaya gerek yok ama kötü bir üniversite değilbende Ege İnşaatı istiyodum o tutmadı diye Ktü İnşaat yazdım

Sen orayı. Biliyosun diye egemi iyi oluyor kardeş
  • e3xN E kullanıcısına yanıt
    Hayır ikisinide bilmiyorum giden arkadaşlarla konuştuğumda aldığım yorum ortalamasına göre yorum yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Hayır ikisinide bilmiyorum giden arkadaşlarla konuştuğumda aldığım yorum ortalamasına göre yorum yaptım

tamam kardeş eyv yorum için.
  • Up
  • quote:

teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

teşekkür ediyorum
    uppp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.