Şimdi Ara

Dokuz Eylül Tıp Hakkında .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
5
Favori
8.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V3tra

Anlaşılan tıp öğrencileri olarak siz pek vakit bulamıyorsunuz.Kampüsü olmasada olur ona tamam.

Aktif eğitim olarak : Öğrenciye atıyor topu bütün hocalar. Bi şey anlatmıyorlar. Sınavda adam gelip hiç bahsetmediği bir yerden soru sorup topu bu sisteme atabiliyor. Arastırıp bulsaydınız diyor.

Ayrıca pdö sisteminden çoğu kişi memnun değil.Akdeniz okuyan abi pdö nün çokta önerilen,bir şey katan sistem olmadığını söylüyordu.

Ben zaten Akdeniz ile eğitim sistemi aynı demedim eğitim kalitesi aynı dedim.Akdeniz de pdö geri planda iken deü de temelini oluşturuyor onu biliyorum.

Dağlar kadar fark yok derken sizin öyle bir şeyi ima ettiğinizi söylemek için yazmadım.Saydığım faktörleri yok sayabileceğimiz kadar fark olmadığı için yani dağlar kadar fark olmadığı için o faktörleri de işin içine katmalıyız onu o anlamda söyledim. :)

Dediğim gibi kampüsü yok sayarsak.Pdö,aktif eğitim farkı var.Birde İzmir-Antalya farkı.Eğitim kalitelerinde de sıkıntı olmadığına göre İzmir de yapılacakların Antalya da da yapılacağına göre eğitim sistemlerine bakıp karar vermek gerek diye düşünüyorum.

:):):)

kardeşim ben bir şeyi savunuyor veya kötülüyor değilim isteğin yere çekersin Lakin yiğidi öldür hakkı ver

Akdenizdeki pdöyle bizim pdönün anlamı aynı deildir detaylı araştır onu

He ayrıca hoca öyle kafasına göre soru sorabilir mi sence ?? böyle bi mantık olabilir mi ?? pdö oturumlarında sizin bilginizi sınayabilir mesela ama bu puana kesinlikle geçmez

164 soruluk teor,k sınavda ise öğretmedikleri bir şey sormaları imkansızdır (164 soruda 1 dir belki ) (o soruda klinik sunumlarında vardır ) yanı aslında onu bile öğretirler ) sunumlarda yazan dışında bir şey soramazlar

o zaman yelpaze çok geniş olur ?? değilmi ,?? mesela bi konuyu kitaptan çalışıp her şeyi öğrenmeye kalkmaya çlaışırsan kafayı yersin / sorular sadece sunumda yazan bilgilerden çıkar

özet olarak böyle akdenizle deü nün tıp fakülteleri bu ülkenin en iyi tıp fakültelerindendir ...

akdeniz kampüste öndedir kabul

deü da tıp ta bi tık öndedir şahsi görüşüm saygılar...

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Hocam tam dokuz eylüle karar veriyorum sonra ya senin mesajı görüyorum ya benim akdenizle ilgili mesaj attığım başlıkları görüyorum tekrar akdenize dönüyorum :D bu böyle olmayacak bence kesin karar veremeyecez gibi.Hangisini tercih edersem edeyim pişman olacağımı zannetmiyorum ama hep seçmediğim üniyle ilgili içimde bir ukte kalacak :) Valla dokuz eylül izmir yönüyle avantajlı akdeniz kampüsten avantajlı antalyada izmirden çok geri kalır bir yanı yok gibi geri kalan şeylerde birbirlerini dengeliyor gibiler.Artık ben kura çekerim heralde :D Sen biraz eğitimlerine de takılıyorsun.Bence kafanda soru işareti kalmasın iyice araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuzeylül-Akdeniz D kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim beni pdö ve aktif eğitim düşündürüyor.İzmir de yapacağımı Antalya da da yaparım.Sonuçta New york vs bilecik değil..Kampüsü pek takmıyorum açıkcası artık ne olur bilmiyorum tıp seçecem mi onuda bilmiyorum
    ben dönem 1 ve geçence sene sizin gibi biri olarak size yardım etmeye çalıştım herkese başarılar ...
  • Oz abim 4. sinif dokuz eylul tipta. Onun agzindan: Donem 1 de Pdo hedefleriyle sunumlar birbirine paralel gidiyor fakat donem 2 ozellikle donem 3te cikan pdo hedeflerine sunum yapilamayabiliyor. Sinavda da bu pdo hedefleri sikca geliyor. Pdo de ogretim uyesi sayisi az not sistemi hic adaletli degil her 10 ar kisilik gruba bir hoca geliyor ve ogrenci sayisinin artmasiyla hocalar eskiye gore ogrenciyi iplememeye basladi ozellikle klinikte bu durum hat safhada yasaniyor notlar verilirken hoca kafasina gore takiliyor 90 ort olan adama 80 veriyor bilgisi az olan adama 100 verip geciriyor ileriki siniflarda bunu daha cok yasaniyor. Bundan uc sene once okulumu gozum kapali tavsiye ederdim fakat egitim kalitesinde ciddi dusus var. Ve aktif egitimle ilgili soylenenler kesinlikle dogru fikir ve okulun mantigi kesinlikle cok dogru fakat uygulama gercekten ciddi eksik bu ileriki siniflarda cok daha iyi goruluyor 9 eylul cok iyi pratisyen yetistirir bu herkesce bilinir klinik bilgisi cok iyidir ama tus basari orani dogruya dogru kesinlikle dusuk yuksek diyen arkadas nerden arastirmis nasil arastirmissa kesinlikle yanlisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mold -- 6 Temmuz 2015; 1:54:26 >

• mold M kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin tıpa tıp aynısını dayım söylüyor(istanbul izmire arada derse kongreye gidiyor).Bundan 5 yıl önce çok iyiyken son bir kaç yıldır eğitim sisteminden dolayı kötüye gittiğini söylüyor.Bilgilendirme için saolun hocam okuyanların bizlere bilgi vermesi çok faydalı oluyor.Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

• Ya benim gordugum su. Bizim gencligin izmir hevesiyle bu okul cok ragbet goruyor puani da yuksek. Ama antalya neden bu kadar ezik gosteriliyor izmire oranla bunu anlamak gercekten guc. Tamam daha iyi izmir ama izmir tipla van tipi karsilastirmiyoruz ki kardesim. Akdeniz tipin son donemdeki basarilari zaten ortada dokuz eylulu vs gectim hacettepeyle cerrahpasayla yarisir durumda tipta ulkeye on ayak olma konusunda. Kampus desen zaten gercekten harika. Dokuz eylulun tek ama tek avantaji izmir. O da akdenizle karsilastirinca secmek icin yeterli sebep degil cunku antalya da gercekten cennet gibi bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Anlaşılan tıp öğrencileri olarak siz pek vakit bulamıyorsunuz.Kampüsü olmasada olur ona tamam.

Aktif eğitim olarak : Öğrenciye atıyor topu bütün hocalar. Bi şey anlatmıyorlar. Sınavda adam gelip hiç bahsetmediği bir yerden soru sorup topu bu sisteme atabiliyor. Arastırıp bulsaydınız diyor.

Ayrıca pdö sisteminden çoğu kişi memnun değil.Akdeniz okuyan abi pdö nün çokta önerilen,bir şey katan sistem olmadığını söylüyordu.

Ben zaten Akdeniz ile eğitim sistemi aynı demedim eğitim kalitesi aynı dedim.Akdeniz de pdö geri planda iken deü de temelini oluşturuyor onu biliyorum.

Dağlar kadar fark yok derken sizin öyle bir şeyi ima ettiğinizi söylemek için yazmadım.Saydığım faktörleri yok sayabileceğimiz kadar fark olmadığı için yani dağlar kadar fark olmadığı için o faktörleri de işin içine katmalıyız onu o anlamda söyledim. :)

Dediğim gibi kampüsü yok sayarsak.Pdö,aktif eğitim farkı var.Birde İzmir-Antalya farkı.Eğitim kalitelerinde de sıkıntı olmadığına göre İzmir de yapılacakların Antalya da da yapılacağına göre eğitim sistemlerine bakıp karar vermek gerek diye düşünüyorum.

bence size aktif eğitimi çok yanlış anlatmışlar

• Hic bir sey anlatmayip anlatmadigi her seyi soruyor adamlar demek tabiki abarti olur ama sonucta az ya da cok bu olay oluyor : )

Eğer konuya bir 9 eylüllü dahil olmazsa() Akdeniz yazacaksın gibi duruyor
    Aynen akdeniz daha ağır.Beni şu güne kadar düşündüren sadece şehir faktörüydü.Yani 4 yıllık lise hayatımda öğrenciliğimi hep izmirde düşündüğüm için bu kadar kafam karışıyor.Bugün tercih yapmayacağım.1-2 gün tercih yapmayı düşünmüyorum :( Kura güzel bir çözüm olabilir diye düşünüyorum Çevremde doktorlar akdeniz yaz diğerleri dokuz eylül yaz izmir dururken antalyaya gidilir mi diyor :D

Edit:Yarın tercih yapmaya karar verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuzeylül-Akdeniz -- 6 Temmuz 2015; 14:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snle

kyk en geç 4 aya çıkar sıkıntı etmeyin .. kesin çıkar yani şanslıysanız hemende yerleşebilirsiniz ...

2. soru için diğer cevapları okuyunuz

3. sosyal kulupler deto ve bi kaç bilim topluluğu dışında pek aktif deil

4 görecelidir.. :)

kyk nasil kesin cikiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 6 Temmuz 2015; 18:31:22 >
  • herkese başarılar... ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.. gönlünüzce olsun her şey .. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snle

Hazırlıkta kalktı onu söylmeyi unutmuşum :)

hocam ösym kılavuzunda isteğe bağlı hazırlık filan yazıyor sen hazırlık okumadın değil mi?
  • 9 eylulde olan başka arkadaşlar fikirletini yazarlarsa sevinirim en çok kafama takılan şey pdö sistemi ve tus başarısı. Hatta pdö sisteminin tus a etkisi beni endişeye düşürüyor. Su an sıralamamda gazi var sonra 9 eylül gazi belki kıl payı kaçar sıralamam 4500 gazi:4200 inş gelir gelmezse 9 eylüle gidicem ama şüpelerim var . Zaten doğru durust alternetıf kalmıyor osmangazi ve koceliden başka. Yardımcı olursanız sevinirim

• Up

• ultiocasper U kullanıcısına yanıt
    hocam nereyi kazandiniz

hocam nereyi kazandıniz

• up
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç geldi sizin ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.