Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL TIP MI HACETTEPE Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En fazla bu kadar saçmalanabilirdi... Gerçekten iyi doktor kötü doktor ayrımını komite-kurul farkıyla mı yapıyorsunuz? Bu sistemde isteyen çok iyi doktor da olabilir dediğiniz gibi kötü de. kurul sistemi var diye iyi doktor olamayacaksınız etiketini yapıştırmak yanlış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tıp fakültesine gidersen git muhtemelen 1. sınıftan başlayacaksın bu aklında olsun.

Ege Tıp'ı daha ön planda seçerdim 9 eylül yanında. 9 eylül sistemi farklı çünkü diye biliyorum.

Abim Ege Tıp Mezunu bu arada.
  • Talatpasha T kullanıcısına yanıt
    öyle mi hocam
  • Ankaradaki tıpların genel olarak zor olduğunu duymuştum İstanbul neden düşünmüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    çapa tıpta aklımdan geçmiyor değil hocam bilmiyorum tam sizin de görüşlerinizi almak isterim hangisini önerirsiniz
  • Hocam hacettepeye nasil gececeksiniz ?

• kingreymane kullanıcısına yanıt
    Bu sizin görünüş hocam ama gerçeklerden de kaçınılmaz.
  • merkezi yerleştirme ile

ama hacettepe de çok zor onu da düşünmüom
  • Öncelikle şunu belirteyim ben bir mezunum ama çoğu tıpta arkadaşlarım var duyduğum gördüğüm kadarını anlatayım tıp zaten kendi kendine zor yani sınavlar yaklaşınca izmirdekiler de tutuşuyor ankaradakiler de İstanbuldakiler de yani nereye giderden git zorluk kolaylık açısından uçurum fark olacağını düşünmüyorum ama dediğim gibi hacettepe ankara falan zormuş bunu duymuştum bide bu şimdiki zorluk iki gün sonra internken tus çalışmak konusunda da okuldan okula rahatlık değişiyor ve bu konuda ankara yine zor bildiğim ben senin yerinde olsam çapayı ciddi anlamda düşünürdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    tavsiyenizi dikkata alacam hocam teşekkür ederim
    bir tıp fakültesini zor diye nitelendirmek için birkaç tıp fakültede okuman lazım. Forumda bu gibi ve benzeri kişiler sadece ankara tıpı okuyup tıpın zorlu eğitimini sadece kendi fakültelerine atfediyorlar. Lakin bu kişiler en kötü tıpta da okusalar yine kendi fakültelerinin zorluğunu dile getirirler bu kiişiler iyi doktor felan olamazlar benden tavsiye onlara aynaya baksınlar
  • yo hocam biz burada zor okullardan biri dedik en zoru demedik ki siz yanlış anladınız hocam her fakültenin kendine ayrı bir zorluğu vardır

a fakültenin xi zorken b fakültenin y si zordur

• zorluyorlarsa klinikte zorlasalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merkezi yerlestirme icin 1k lazim degil mi ?

• 1400lerde kapamış bu sene hocam 1400 girmek yeterli
  • Eyw hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.