Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL TIP MI HACETTEPE Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelecek sene değiştirmeyi düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C83C5EC86 -- 28 Ocak 2019; 14:13:57 >

• Ankara'yı neden beğenmediniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara çok fazla gereksiz zorluğu var ben yine zorluk istiyorum ama o kadar zorluk da bir yere kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C83C5EC86

ankara çok fazla gereksiz zorluğu var ben yine zorluk istiyorum ama o kadar zorluk da bir yere kadar
    dokuz eylülün ortamına nedense keko ortamı diyorlar hocam bu konuda ne düşünüyorsun

ayrıca ege değil de neden 9 eylül puanın mı yetmiyor
  • yetiyor hocam ilk 2 bindeyim ama egeyi fazla önermiyorlar türkiyenin en iyi tıp eğitimini 9 eylülde veriliyor deniliyor
  • hocam en iyi tıplardan biri ankara tıp neden böyle bir kanıya vardınız
  • Asıl tam tersi ege tıp diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    7 yıl önce açıldı
    9 Eylül tıp vs Gazi tıp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gigied G kullanıcısına yanıt
    hayır yanılıyorsunuz ege isminden alıyor sadece hiçbir özelliği yok 9 eylül ün hocaları ve şartları aşırı derecede iyi ege yanında hiç kalıyor
  • up
  • ege tıp bence
  • 9 Eylülde pdö var hocam geçerseniz baştan başlamanız gerekir bilginiz vardır sanırım ama yine de söyleyeyim dedim deü nün iyi olduğunu biliyorum ege hakkında çok bilgim yok ama

• Talatpasha T kullanıcısına yanıt
    ege çöp hocam onun yerine küçük şehirlerdeki tıpa git daha iyi diyorlar
  • hocam benim ankara tıpta notlar 115 üzerinden hesaplanıyor ankara tıp artık çok kolay

100 üzerinden 60 almak mı kolay

115 üzerinden 60 almak mı kolay

yılda 4 kurulları var. Kurul öncesi 2-3 hafta tatil böyle tıp fakültesi mi olur
  • hocam keşke ankara tıp yerine gazi tıp ya da yıldırım beyazıta gitseydiniz. Tıp fakültesi komite olan yerde okunulur kurul olan yerde değil belki tusta yüksek puan alabilirsiniz ama iyi doktor olamayacaksınız hocam.
  • Karakterinden belli senin ne olduğun. Sizin üniversite sadece tus kazandırmada iyi ama iyi doktor yetiştirmede geri planda bu yüzde sizden mezun olanlar USMLE sınavlarından eleniyorlar

Herhalde aile terbiyesi diye bir şey görmemişsiniz hocam
  • .
  • Şimdi tekrar görünce farkettim seneye değiştireceğim demişsiniz tekrar söylüyorum 9 Eylülde farklı bir sistemle ilerlendiği için dışardan geldiğinizde 1 den başlıyorsunuz yine aynı şekilde deü dan başka üniye geçerseniz de 1 den başlarsınız

• Saçmalamışsınız Türkiyenin en yüksek devlet tıpında kurulla işleniyor böyle ayrımlarla iyi kötü yargısı verilmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.