Şimdi Ara

EGE İKİNCİ ÖĞRETİM Mİ DOKUZ EYLÜL BİRİNCİ ÖĞRETİM Mİ BEYLER YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ege efsane kampusu var oyum egeye .ustelk yapay selale bile vae kampuste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gustav Robert Kirchhoff G kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretim ama hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Başay

İkinci öğretim ama hocam...

hangi bolum ona gore cevap veriym...

• tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
    İktisat hocam işletmenin ikinci öğretimini kaldırmışlar.

• Ege universitesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci öğretimde olsa ege diyorsunuz yani beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başay -- 8 Temmuz 2015; 22:25:02 >
  • Dokuz Eylül İİBF Ege'den çok daha iyidir. KPSS Başarısı bunu gösteriyor. İkinci Öğretimdeki öğrenci profilide şöyle aralarında 50 yaşında ikinci üniversite okuyan insanlar var. :D Ciddiiyim var. KPSS diyorsan, eğitim diyorsan Dokuz Eylül, sosyallik diyorsan Ege Örgün (2. Öğretim Değil).
  • BalamirHun kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretimden birinci öğretime geçebiliyor muyum hocam internette çeşitli efsaneler varda ?

• Başay B kullanıcısına yanıt
    Geçiş var en iyi %20'lik dilimdeysen birkaç kontenjan ayrılıyor ama çok zor az kontenjan oluyor. Yatay geçiş oluyor bunun adı.
  • ikinci öğretimin nasıl bir dezavantajı var hiç anlayamadım, hem ders saati daha pahalı olduğu için daha kaliteli hocalar profesörler ders veriyor, hem de sabah tavuk gibi uyuyorsun daha ne?
  • Arkadaşlar 9 eylül iktisat işletme geliyor. Egede iktisat ikinci öğretim geliyor burası kesin. Benim sorum şu:

Egenin kampüsü çok güzel diyorlar ama birinci öğretim okumak iyidir birinci öğretim uğruna 9 eylülde mi okumalıyım ? Yoksa ikinci öğretim iyidir ege dahada iyidir mantığıyla egede mi okumalıyım ?

Birazda bölüm sormak istiyorum iktisat mı işletme mi bu üniversitelere göre ?

Aklım egede kalıyor ama iktisat sıkıcı olabilir ağır matematik bilgisi istiyor deniliyor gözümü korkutmadı değil, işletmede daha rahat ederim gibi geliyor. 9 eylülüde işletmesi için istiyorum.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir birazda olsa...

@gokhyildizundefinedundefinedundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başay -- 9 Temmuz 2015; 4:35:58 >
  • Sizce hocam ?

• Başay B kullanıcısına yanıt
    iki uninin kampusunu gezmis biri olarak 9 eylul bucada ve buca berbat kampus berbat dagin tepesinde.egenin muthis bir kampusu var bornovada tam bir universite havasi var.9 eylulun egitimi bir tik daha onde diye biliyorum.ikinci ogretimden not ortalamani yuksek tutup orgune gecebilirsin.ben eger muhendislik okusaydim 9 eylul secerdim cunku zaten sosyal bir hayatin gezme gibi bos vaktin olmayacak ama iktisatta bunlar olur ve 9 eylulu secmezdim egeyi secerdim not ortalamani yuksek tutup orgune gecerdim.ayrica ikinci ogretimde diplomada ikinci ogretim okudu diye bir sey yazmiuor ayni diploma alacaksiniz

O zaman ege iktisattayım hocam 😎😎 Başka fikri olan var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.