Şimdi Ara

Dokuz eylül tıp vs gazi tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam önce kendimden bahsedeyim deu tıpa 2016 da girdim ilk sene sınıfta kaldım sonra geçtim 2. sınıfta tekrar kalınca okul ve bölüm değiştirdim şu an hacettepe bilgisayardayım ve bu sene 2 ye geçtim soruya gelirsek bahsettiğim hocalar temel bilimci isimlerini ifşa etmek istemiyorum ama bölümleri anatomi ve biyokimya şahsi fikir olarak anotomiciden nefret ediyordum nefret edeni de çoktur kendisinin benim bildiğim kadarıyla pdö ortalamaları artık ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama sessiz biriyseniz kesinlikle düşük gelir ben 3 senede 85 den yukarı not alamadım ki konuşkan olanlar 100 alırlar genelde ve bu sizi geriye atar notlarınız da düşükse sınıfta kalırsınız ki benim tandıklarım var 2013 girişli olup hala 1. sınıf olan 3. sınıfta 10 yıl tekrar yapan okulu 9-10 senede bitiren veya bitiremeyen vs. diğer fakülteleri bilmiyorum ama bence bunlar normal değil ki ben de tembel biri değilim şu an 1. sınıf ortalamam 3.3 fen lisesi mezunuyum vs hocalara gelirsek sevmediğim ve karşılaştığım birkaç durumu yazayım öncelikle anatomi labında video çekmek yasaktır ve bu nedenle ben öğrencilerin labdan kovulduğuna şahit oldum aynı şekilde bir klinik sınavında eşofman giydim diye hocanın biri beni azarladı ilerde nöksler olacak ve mecbur takım elbise giyeceksiniz nökse giderken son olarak en nefret ettiğim yanı öğrenci portföyü benim girdiğim sene tamamen egoistlerden oluşuyordu tıp kazandım diye kendini bişe zanneden bi ton insan adama selam veririsin selamını almaz derste hocanın önünde ben bu çocuktan nefret ediyorum der ve en önemlisi WhatsApp ve telegram kavgaları bizzat birisi bayramı kutladı diye bu grupta bayram kutlanamaz inanç özgürlüğümüz var diyen insanlar gördüm ki bizim bilgisayarda da grubumuz var ve hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım vs bu insanlar doktor olcak en çok buna üzülüyorum 3. sınıftan sonrası için ise hiç hoş şeyler konuşulmuyordu fakültede ben bizzat evde karısından hıncını çıkaramıyor (burası biraz argo o nedenle kapalı yazdım) bizden çıkarıyor diyen öğrenciler gördüm diğer tıplar da böyle midir bilmiyorum ama kişisel olarak dokuz eylülü kesinlikle tavsiye etmem son olarak debise hala erişimim varmış bütün notlarımı ss olarak ekliyorum

Dokuz eylül tıp vs gazi tıpDokuz eylül tıp vs gazi tıpDokuz eylül tıp vs gazi tıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalkon -- 2 Ağustos 2020; 14:50:17 >

• Bu kural 2014 ten sonra geldi yani eğer 2014 ten önce girdiyseniz okula istediğiniz kadar okuyabilirsiniz ama 2015 ve sonrasına da bu kuralı uygulamıyorlar muhtemelen zaten listelerde numaranın ilk haneleri giriş yılı 2015-2016 olan bir sürü insan görebilirsiniz ve ben okuldan atılan duymadım şimdiye kadar yani bu kural teorikte var ama pratikte pek işlemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.