Şimdi Ara

Dokuz eylül tıp vs gazi tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki üniversitenin birbirlerine göre artıları eksileri farkları nelerdir siz ne tercih edersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Genelde çok umursamam ama gazı için mutlaka siyasi ortamı da göz önüne alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim

• Sağolun hocam

• Up

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga şu forumda her tıp okuyan aynı şeyi söylüyor. Hacettepe çapa vb gelmiyorsa şehir tercihi yapacaksınız okullar hepsi aşağı yukarı aynı sayılır
  • Up

• Up

• Up

• Dokuz eylül öğrencisiydim bu okulla alakalı şunları söyleyebilirim : Öğrencilerin kalması için uğraşan bi okul burası resmen zor değil aşırı zor konuşkan değilseniz yazmayın zaten kesinlikle hocalar pdö de konuşup konuşmadığınıza baktığından direk düşük alırsınız ve sınıfta kalırsınız gerçi pdö kalktı şimdi sistemi bilmiyorum ama %16 notu etkileyen pdöden 40 aldığımı bilirim bunu konuşmak istediğimde ise sen okulu bırak bence diyen bi dekan yardımcısına da sahip bir okuldur aynı zamanda (bu dekan yardımcısı gitmiş şu an) farklı bölümlerden gelen (hemşirelik ve kimya gibi) yaşlı dinazorlara sahiptir aynı zamanda ve bu hocalar egoisttirler adama bir sürü küfür ettirirler hayattan soğuturlar benim tandığım tek iyi hoca vardı ki öğrendiğim kadarıyla hollandaya gitmiş kendisi o nedenle ben tavsiye etmiyorum gazi tutarken yazmayınız yazdırmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalkon -- 1 Ağustos 2020; 16:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam göz önünde bulunduracağım

• Merhaba kardeşim geçen sene 4094 sıralama yapıp bu iki üniversite arasında kalmıştım şu anda gazide okuyorum sorularını cevaplamaya çalışayım.
    Dokuz Eylül’de geçen sene PDÖ sistemi kalktı ve yeni sistemin deneneceği ilk sene olduğu için bende bir -‘si vardı zaten açıkçası. Gazi’nin daha oturmuş bir sistemi olduğunu biliyordum.
    Gazi’nin hastane öncesi senelerde çok zorlamadığını okumuştum(1-2-3.sınıf) Bazıları bunu hoca kalitesine bağlıyordu ama ben öyle bir sıkıntı görmedim gayet iyi hocalar. 4-5-6.sınıfta verilen eğitim çok iyiymiş ki zaten bizi asıl doktor yapan eğitim o.
    İmkan açısından DEÜ kesinlikle Gazi’ye göre önde, yani mikroskop kadavra sayısı falan. Ama mikroskoplarımız kırık ve az değil merak etme :D. Kadavramızı geçen sene başında gömdüler:/ Yeni kadavra gelecek mi bilmiyorum.
    Konum olarak Gazi, Ankara’nın en güzel yerinde diyebilirim. Okulun kampüs imkanı fazla olmasa da Bahçelievler’de olması bu sıkıntıyı kapatıyor. Deü ise şehre uzak diye hatırlıyorum.
    Gazi Tıp’ta siyasi bir sıkıntı yok, ülkücüler tabi var görüyorsunuz ama öyle baskıcı bir ortam falan söz konusu değil kimseye karıştıklarını duymadım.
    Ben şahsen Adana’da yaşadığım için Ankara daha cazip geldi, İzmir çok uzak kalıyordu bana.
    Daha fazla sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveen -- 2 Ağustos 2020; 11:39:14 >

• Raveen kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için bana Türkçe gelmesi biraz zor görünüyor İngilizce gelir diye düşünüyorum gazi İngilizce tıp hakkında bir bilginiz var mı?

• ghaazi G kullanıcısına yanıt
    Hocam İngilizce okuyan arkadaşlarım Türkçeye göre çok zor olduğunu söylüyorlar. İngilizce eğitim o kadar da kaliteli değil gazide maalesef yani bi ctf hacettepe değil

• Raveen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.